ibosh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 gumpeditorle verdatayi editledim verdatada 1 tane standart gm robe resmi var. ama ben gmrobe2 die baska bi robe yapmak istiyorum. bitane gm robe2 resimi ekledim scp de de bi gm robe 2 tanimladim bu gm robenin verdatadaki ekledigim gm robe gibi gozukmesini nasil saglarim. scpye yazilan bi komut fln varmi? NoT: diaglog penceresine gumppic sayisi yazip ekleyebiliyorum. [Bu mesaj ibosh tarafından 16 August 2003 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Hic bu konuda bilgisi olan yokmu yaf Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Ona bir script yazıcan ID nosu ne ise onun scripttinde onu tanımlıcan örnek [itemdef c_gmrobe2] Name=Gmrob2 ID=Buraya id si yazılcak TYPE=t_scripts gibi yapıcan işte gerisini devam edecen[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 [itemdef c_gmrobe2] Name=Gmrob2 ID=Buraya id si yazılcak TYPE=t_scripts Peki İD ye nasıl neyle bakcaz hangi programla nasıl..__?Sölersen Sewnirimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sky_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 gump editorle resmin üzerine geldiğin zaman aa*bbbb var işte orası id si oluyo yada inside uo ilede bakabilirsin[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Yoo *bbbb ne abi gumpedit war bende ama öle bişi yok start war go war starta bastığında en solda numaralar cıkıoo onlara tıkldağında resimler cıkıo o sayılarmı İD si oluor..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: Cozefhine, 18 August 2003 20:51 tarihinde demiş ki: Yoo *bbbb ne abi gumpedit war bende ama öle bişi yok start war go war starta bastığında en solda numaralar cıkıoo onlara tıkldağında resimler cıkıo o sayılarmı İD si oluor..? Yaa Arkadaşlar Yok Mu Sölücekkkk Lutfen Bekliyorumm........ :-o :-o :-o :hrr: :-o :-o :-o [Bu mesaj Cozefhine tarafından 19 August 2003 13:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: Cozefhine, 18 August 2003 18:41 tarihinde demiş ki: [itemdef c_gmrobe2] Name=Gmrob2 ID=Buraya id si yazılcak TYPE=t_scripts Peki İD ye nasıl neyle bakcaz hangi programla nasıl..__?Sölersen Sewnirimm id yi ise inside uo programından bakıcan[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Peki İnside uo da nerden bakcam Gumpedit le bakamammı..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 ya kardeş verdataya eklediin gm robe ismini bi şey koy msl:GM2 sonra scripte yaz itemdef: GM2 olması lasım yoksa deil mi :P şaka bi yana bende bunun scripti vardı verdataya editlemen gerekecek sadece o yüzden bi sorun yok bulunca yollarım sana[hline]Bringer Of Death -GM Karakan www.uo-forsaken.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kozmos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Salian olm ben verdata editledim ama onu yani gm robeu editledim onu scirpt yapmak istyorum işte İd si onun gumpedit hani en sağda start yağtığında sayılar cıkıor onlarmı İtemlerim Faln İd leri..??İd sini öğrensem bitcekk işş......... :rlz: [Bu mesaj Kozmos tarafından 19 August 2003 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Cozefhine 30 tane account almak cok mu hosuna gidiyor? İki günde bir yeni bir tane almak zorunda mısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: Cozefhine, 19 August 2003 14:01 tarihinde demiş ki: Peki İnside uo da nerden bakcam Gumpedit le bakamammı..? Ewt öle..:D[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Yaa Arkadaşın Accountuydu o Cafedeydim Pardon Ceday...Sorumun Cevabı Hala Yok Verdatayı Script yapmak istyorum..Mesala ben Paperdol Da Gm Robe Değiştirdim Görünüşünü Onu Scripte Nasıl Değiştricem ve İd sine nasıl neyle Bakcam...?Anlatırsanz Cok Guzel Şeyler Yapcam :-? :-? 8-) :-? :-? Bekliorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThroNe_DarkNeSs Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 said: CEDAY, 19 August 2003 15:22 tarihinde demiş ki: Cozefhine 30 tane account almak cok mu hosuna gidiyor? İki günde bir yeni bir tane almak zorunda mısın.. Haklısın [hline]ThroNe DarKNeSs :rock: :rock: :rock: :rock: Yasaklar Arzu Doğurur. :tebrikz: Icq.224455507 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarksmaNn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Peki İnside uo da nerden bakcam Gumpedit le bakamammı..?Ewet kimse Yardım Etmiicekmi insideuo programından bende verdata.mul un içindeki itemlerin id sine nasıl bakcam veya Başka bi programla onu nasıl scp yapcam sölerseniz sewnirim.... Cozefhine/MarksMaNn........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Eye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Biri solesinde hem cozef mutlu olsun hem biz Ayrıca verdataya verdatada olmayan bi resim ekleyebiliyozmu oluyosa nası yapıoz[hline]Bilgi paylaşılırsa değer kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: Dark_Eye, 20 August 2003 19:31 tarihinde demiş ki: Biri solesinde hem cozef mutlu olsun hem biz Ayrıca verdataya verdatada olmayan bi resim ekleyebiliyozmu oluyosa nası yapıoz[hline]Bilgi paylaşılırsa değer kazanır Doğru Söledin Bilgi Paylaşılırsa Değer Kazanır...Sizden de YARDIM Bekliyoruz Beyler Ewet.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar