Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yok böyle bi$ii???

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Şimdi benim kaçırdığım bi nokta mı var anlayamadım pek ama?

Cumhuriyet dediğin zaten Bağımsızsan olur.

"Meyveci & sebzeci manav" gibi bişe oldu bu senin aradığın...[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Murtaza, 24 Aralık 2005 04:01 tarihinde demiş ki:
Şimdi benim kaçırdığım bi nokta mı var anlayamadım pek ama?

Cumhuriyet dediğin zaten Bağımsızsan olur.
cumhuriyet, halkın kendi kendini yönetmesi veya ortak kararlar ve uygun seçimler doğrultusunda bu yetkiyi kısmi olarak belli bir kişi veya gruba (meclis ve bakanlık sistemi türünde) belli zaman aralıkları için vermesidir..
buradan hareketle cumhuriyet yalnızca bir yönetim şeklidir ve bir ülkenin dış bağımsızlığı ile ir alakası yoktur.. dış bağımsızlık egemenlik teormi konusudur ve bu ikisi birbirinden ayrı şeylerdir..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Sosyal ağlarda paylaş

hoş ve ince bir espri yatıyor altında fakat türkiye cumhuriyeti zaten kurtuluş savaşıyla bagımsızlıgını kazanmış bir cumhuriyettir. allahaşükür her ne kadar muz cumhuriyeti statüsünde olmasakta, şuan için cumhuriyetin ilk kuruldugundaki ekonomik bagımsızlıgımızı tam anlamıyla geri kazanmak için cebelleşmekteyiz. eski ırk köleligi şimdi ekonomik kölelige dönüşmüş durumda. tabii bunlar benim fikirlerim.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...