Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 [signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain TrainPenthesilea, Level 60 Night Elf PriestessEmilo, Level 60 Gnome WarriorElandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 acı gerçek..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 adamlar güzel düşünmüş..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Şimdi benim kaçırdığım bi nokta mı var anlayamadım pek ama? Cumhuriyet dediğin zaten Bağımsızsan olur. "Meyveci & sebzeci manav" gibi bişe oldu bu senin aradığın...[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Muz cumhuriyetlerini bi arastir o zaman : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Burdan çıkarılacak sonuç?[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 nedir?[signature][hline]Temizdir benim aşkım, sudan berraktır Bu aşk oyunu bana helâldir, haktır Hep şekil değiştirir ellerin aşkı, Şu aşkımda en küçük fark bile yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ekşisözlükte paticik gibi siyasete yer vermemesidir.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Murtaza, 24 Aralık 2005 04:01 tarihinde demiş ki: Şimdi benim kaçırdığım bi nokta mı var anlayamadım pek ama? Cumhuriyet dediğin zaten Bağımsızsan olur. cumhuriyet, halkın kendi kendini yönetmesi veya ortak kararlar ve uygun seçimler doğrultusunda bu yetkiyi kısmi olarak belli bir kişi veya gruba (meclis ve bakanlık sistemi türünde) belli zaman aralıkları için vermesidir.. buradan hareketle cumhuriyet yalnızca bir yönetim şeklidir ve bir ülkenin dış bağımsızlığı ile ir alakası yoktur.. dış bağımsızlık egemenlik teormi konusudur ve bu ikisi birbirinden ayrı şeylerdir..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hmm anladım. danke schön.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 zauhau iyi yakalamışsın.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hoş ve ince bir espri yatıyor altında fakat türkiye cumhuriyeti zaten kurtuluş savaşıyla bagımsızlıgını kazanmış bir cumhuriyettir. allahaşükür her ne kadar muz cumhuriyeti statüsünde olmasakta, şuan için cumhuriyetin ilk kuruldugundaki ekonomik bagımsızlıgımızı tam anlamıyla geri kazanmak için cebelleşmekteyiz. eski ırk köleligi şimdi ekonomik kölelige dönüşmüş durumda. tabii bunlar benim fikirlerim.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 zor zor[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 lol penth. olm bazen seni böyle tutup spank lemek geliyor içimden falan yani.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 olayi yakalayan ben degilim bu arada yanlis anlasilmasin, okul newsgrouplarina atmis birisi : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ne var ki doldururuz hemen. (ah ulan şu çaylaklık) reel de ne olduğu önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 aman Allah ım şoktayım, nasıl olur bu. offf başımıza gelenler demokratik türkiye cumhuriyeti, laik türkiye cumhuriyeti filan da yazmıyor. ne yapcaz şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hayırdır? laik Türkiye'yi mi özledin yoksa :D[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 elkafir tovbe de carpılacaksın[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! www.dizaynet.net Web Disign,Hosting,Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar