Baluu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bir video var elimde mpg uzantili ama 820 mb civarii.. Bunu avi yapsam 700 mb civarina dusursem ve cd ye ceksem nasil yapabilirim... ? Dosya : 794 ( 833 ) mb.. Tur : Mpg Amac : Cd ye cekmek... Avi olmasada olur yani..[signature][hline]Ya questioned, did I care You could ask anyone, I even said Ya were my great one Now its, over, but I do admit I'm sad. It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya evet avi ye nasıl çevriliyo bende merak ediyorum...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Boyut aşagi yukari 800 mb ben bunu en hizli hali ile cd ye atmak istiyorum.. aslinda avi olmasi felanda pek onemli degil... mpg parcala birleştir programi felan da işimi gorur...[signature][hline]Ya questioned, did I care You could ask anyone, I even said Ya were my great one Now its, over, but I do admit I'm sad. It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 nerde çalmak için cd yapacaksın? vcd ise neroyla olur. bilgisayarda izlemek için virtual dub veya windows media encoderla wmv yapıp cd ye kopyalabilirsin[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Rahan bu sölediğin programlar dosya boyutunu küçültür mü? ben netten çektiim filamleri cdye çekmeyi başaramadım hiç. yani atıorum 720 mb avi oluo, ööle bakıom çekemiom cdye. bi ton film birikti bilgisayarda. En sonunda hepsini dvd'ye basıcam ama karışık olsun da istemiom :( kafam karıştı[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Yaa.. Nero yapmiyor o işi.. 702 mb, 703 mb civarini nero atiyor tek cd'ye.. Dip not : cektigim cd'yi.. Dvd-divx player da izleyecegim.. ( televizyona monte edilenlerden : ) ( bilg progu degil )[signature][hline]Ya questioned, did I care You could ask anyone, I even said Ya were my great one Now its, over, but I do admit I'm sad. It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Virtualdub adlı proglamla her türlü codec e sıkıştıra bilirsin.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kendınızı yormayın Dr.divx hızmetınızde d: yukle ınterenten crack ını bul yada emulede full hem cracklı hem dosyalı ları var onları cek yukle sec fılmı o kendı basına yapıo 2 3 saat de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar