NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Murtaza, 24 Aralık 2005 00:37 tarihinde demiş ki: Allah kurtarsın Ujio... onu blocklandigim zaman diecektin block acildi saskin :D saolun yinede <3 all[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: -Cursed-, 24 Aralık 2005 00:38 tarihinde demiş ki: inş açılır hayırlısı acildi hayirlisiyla saol :D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: endless_night, 24 Aralık 2005 00:35 tarihinde demiş ki: vay noob kanka geri donuyo cz de attack yok lan birbirimize :D :D :D czye cikiim ilk seni kesicem zaten her ujio noob dediginde 50 np ni alacam :D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ahhhhh ahhhhhhh warrior'un INT' i düşük, seninki ondan da düşük be ujio... Kurtulamadın şu oyundan hala... Onu anlattık oradaki 3 kelimeyle... PEheeeeeeeey... Sen de arada bi priest filan oyna. INT'i yüksek, aklını başına getirir senin. :)[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bu zate noobujo olmuş 67 lvl endless 61 yada 62 harbi noob çig çig yersin :D[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ujio %95 lerdeydi block geldiginde girdigi gibi 68 olcak merak etme XD[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Murtaza, 24 Aralık 2005 00:44 tarihinde demiş ki: Ahhhhh ahhhhhhh warrior'un INT' i düşük, seninki ondan da düşük be ujio... Kurtulamadın şu oyundan hala... Onu anlattık oradaki 3 kelimeyle... PEheeeeeeeey... Sen de arada bi priest filan oyna. INT'i yüksek, aklını başına getirir senin. :) zuahuahuahuahuhuahua haklisin warriorda int yok sen intli rogue musun pekide ahkam kesion ahuahuahahuhuaa[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hayır, priest oynuyorum arada... Hiç laf sokmaya kalkma, sabaha kadar cevap veririm de çok uykum geldi yatıcam. xD[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bende priest oynadim hemde forrazinin ki ile ahuuaauhau sen daha ne konusuyon git yat hade :P[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Informer, 24 Aralık 2005 00:45 tarihinde demiş ki: ujio %95 lerdeydi block geldiginde girdigi gibi 68 olcak merak etme XD kesinlikle 8-)[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ujo yarın trolleri senin için gelcem orda ol :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Charına kavuştun ama Moradon'un arka sokaklarını , varoşlarını keşfettin.. Bu daha büyük bişey bence..... asdgasdşoshsah[signature][hline]LeveL 67 Karus Warrior 215k NPs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ahahhahahahhahahah eet gavolt wingi tanesi 1mdan satip aciyi acligi yoksullugu gördüm ahahahahahahaah[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: endless_night, 24 Aralık 2005 01:00 tarihinde demiş ki: ujo yarın trolleri senin için gelcem orda ol :D :D ben golem adamiyim troll bozuo :)[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theoman Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 geçmiş olsun da. bu phosphor türkmü yada tam adı ne yada başka ulaşabilceğim biri varmı bende de invalid password sornu bitmek bilmio bide arada başkası girio benim yerime ama bana invalid password verio.. kim girdiyse clan felan değişmiş ne bilim NP 500 kada düşmüş. ŞOK OLDUM. diez de oynuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hayırlı olsun ujio adına sevindim..[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :BooZe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 @theomen türk deil 2 chari var biri phosphor dieri phosphor_ ama bildiim ve duydugum kadariyla blackte dahil bu sifre sorunlariyla alakali bir sey yapamiyor sifre konusunda _biff_ e ulasmayi dene @lord saolasin bro :)[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ujio Geçmiş olsun bi daha başına gelmez umarım. :D[signature][hline]server:Ares class:Elmorad Wairor lvl:65 np:60k Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hadi geçmiş olsun :D[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bad_tr Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 benimde dün gece 12 sularında mail ime yeni sifrem geldi yani charım bana iade edildi hiç umudum yoktu ama kol admin uyumuyomuş demekki :) çocuklar gibi sevindim darısı bütün hack magdurlarının basına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hayirli olsun ujio daha yeni gordum topic i ^^ ha bu arada Sacred yalan olmus monsterkill hacklenmis ?[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Sanada geçmiş olsun..[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar