Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Free Minik Online Oyunlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baqalım baqalım bellow

biliom bunu ben yani okudum gördüm oynamadım :) survival project gibi bişey[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:
uzun zamandir close beta da idi simdi yeni acildi :) Güzeldir survival gibi deil ama :P[signature][hline]Hellsing:
BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Gohan: There is no end, no endd for meee !!!!

Anime tadında MMORPG lar.
Mesaj tarihi:
warrior icin diyecegim su ;

str yi ilk once 55 yaptim ben daha sonra dexe abandim 40 yapana kadar :) baya bi faydasi oluyor :P

bi de senin nick nedir ?[signature][hline]Hellsing:

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

[Bu mesaj Bellow tarafından 29 Mayıs 2005 09:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu Naruto ne zaman açılacak bi bilgisi olan var mı ?[signature][hline]Güç seninle "yazıklar" olsun... (Selçuk Erdem)

There is no time for peace No fear, No respite
THERE IS ONLY WAR !!!
Mesaj tarihi:
ne yazikki yapicak olan kisiler bri süre askiya aldilar nedenini bilmiyorum ama cikicak kesin filan diyorlar tam bir zaman yok :/[signature][hline]Hellsing:

Mesaj tarihi:
benimki Siluos ve arkadasin ki Shafakk bizim su an 8 kisiden fazla olan bir grubumuz var ekleyin bizi :P[signature][hline]Hellsing:

Mesaj tarihi:
http://www.lasthalfofdarkness.com/

acıkcası beni pek tatmin etmedi hatta baya kötü bi dene istersen baya zaman geçti illaki update yapmışlardır[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Mesaj tarihi:
ya ray crash te bin kere activate ettim account ımı fakat hâla raycrash activation'da Sorry your account has not been activated and therefore you cannot proceed here after. Please Click Here to resend the email to activate your account diyor ne yapçam?[signature][hline]Star Wars Episode III Revenge of the Sith
The Saga Is Complete...
Mesaj tarihi:
ikinci bir aktif etme yeri daha vardi ray crash die arat benim actigim özel incelemeyi bi oku.[signature][hline]Hellsing:

Mesaj tarihi:
ya ben warrior fln oldum bağımlılık yaptı oyunda party olmadan baymaya başladı beyler buluşalım bi akşam :P hatırlatiim nickim Tyronne[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Mesaj tarihi:
Yaz gelsin Bellow'un koyduğu tüm online oyunları deniyecem. Klavyene sağlık ^^[signature][hline]"It will be a hard life, but you will find out who you are"
Qui-Gon Jinn
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ee gerisi nerde?
ağzım açık kaldı lol
abi napmışsın sen ya?
hepsini bi siteden falanmı buldun yoksa vahiy falanmı geldi?
HEPSİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM!!![signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bellowa bir teşekür etmek istim oyunları buraya koydiği için :) digimon onlineyi indiriyom nasılmı googlea digimon.nate yazın aratın bazı yabancı forumlar var ilk sayfada tam download sayfasını veriyor oradan işinizi görün bekliyom oyuna :)))[signature][hline]gerçek hayatla sanal hayat arasında biryerde
  • Yeni Oluştur...