BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 yugioh yu download burdan etceksin. Download ben girdim oynadım süper sarıyor hele son anda ki kombolar filan baya sarıyor :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 aa pokemon :D ben bunu azmı oynadım beeaa gameboyda cok merak ettim nasıl girilir fln bilgi alan olursa yazarsa sevinirim.[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bir kaç yeni oyun daha hepsi bedava :P Fung Wan OnlineFungWan [spo1=SS ler][/spo] The UniversalThe Universal [spo2=SS ler için][/spo] Age Of SovereignAgeOfSovereign Gerçekten çok güzel bir oyun ss alıp koycam bir ara ama alıcak fırsat olmadı isteyenler downloads tan movielerden oyun için movie var onu indirip izlesin. CS 2dCS 2d Online Cs 2d işte :P inşallah Soldat çıkmazda rezil olmam :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGEIn the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Arkadaşlar size tavsiye girip CS 2d yi oynayın çok zevkli bir oyun :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Yaw bu yu-gi-oh u indirdim kurdum ancak açılışta auto patch yapmak istiyor. Patch serverında mı sorun var bende mi anlayamadım bir türlü bitmedi patch, devamlı hata verip disconnect oluyor!?[signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ya su mechmod un install.exe sinde install butonu silik yani tıklayamıyosun neden ki o? napıcam?[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Valla hiç bir bilgim yok :/[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ha tamam buldum. half life i yukleyip calıştırmak lazımmış onun modu ya. ama half life 2 mi 1 mi? :-)[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Half Life 1 için mod bu :p 2 değil[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ühüü ben napıcam o zaman yaw bende yokki. steamden hıyarlık edip bronze package aldım tabii şimdi de silver a update edemiorum. pff :hmm:[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Yugioh konusunda yardım istiyorum :) nasıl oynanır bu meret?![signature][hline]There is no Emotion; There is peace There is no ignorance; There is knowledge There is no passion; There is serenity There is no death; There is the Force Obi-Wan "Ben" KENOBi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bence bu konu sabitlenmeli, Bellow'un eline sağlık. İyi bir başlık olmuş..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Monster And Me Bir çok olayın mümkün olduğu güzel bir oyun. Hoş grafikleri ve çok fazla detayı olduğu için dikkat çekiyor :P . MaM Deneyin bi ama oyun 535 mb sanırım o civarlarda :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Shot-Online Anime türü görüntülerle online oynadığınız bir GOLF oyunu :P Evet ciddiyim online bir golf oyunu :) Şu anda open beta da. Beta bittiğinde yoluna free olarak devam edicekmiş.Shot-Online [spo1=Ss][/spo] Legen of Mir3 Hoş grafikleri var. Bu da güzel oyunlardan birisi ^^LOM3 [spo2=SS][/spo][signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGEIn the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bu MaM online üye olurken Identification Data diye bir kısım var.Buraya kimlik nosu mu giriyoruz?Pasaport falan var çok saçma geldi bana?[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ben salladım no bi tane gerekmiyor bişi :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paticik kapaliyken sizler icin denedim, gördüm, beendiklerimi yazayim :) ve bi kac tane bekledigim güzel oyun var onlarida yazam ;Pangya Anime tarzi gene golf oyunu :) (seviyorum golfü :P) daha önce kore ce idi simdi ingilizceye döndürdüler :)PangyaReverse Deli bi savas oyunu :) Cok dehset büyük savaslar var :pReverse [spo1=Resimler] Nerdeyimm bennnn :P[/spo]Rakion Online Yakinda acilcak olan bir oyun bekliyorum bunu da sabirsizlikla cok güzel gözüküyor cünküü :)RakionPhantasy Star Online BB Su anda open beta acik ama kisa zamanda kapancak gercekten cok güzel bir oyun. Anime tarzi uzay oyunu :) PSOBBWorld Of Oz Kendisi bir sohbet mmorpgi diyebiliriz girdim biraz (2 3 gün baktim ciktim :))OZMyth War Online Delicesine bekledigim dier oyun su an acc alimi yapiyorlar kisa bir süre icin daha sonra close betaya gecicek simdiden bi kac acc aldim ben :PMyth Online War [spo2=Resimler][/spo]RF online Bu oyunu oynama firsatim olmadi ama daha güzel diyorlar baya :9RFTS Online En uzun bu oyunu oynadim :) Savas sistemi Final fantasy gibi güzel party ile oynandiginda kat kat zevkli olan bir oyun bu :) su an open beta da binlerce oyuncu oynuyor deneyin görün :PTS Online [spo3=Resimler][/spo] Pokemon online ve Naruto online hala yapim asamasinda sürünüyorlar :) Raycrash biraz daha gelistirildi lag sorunu halledildi gibi iste böle böle daha var da simdi yazmayim :)[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGEIn the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.Anime tadında MMORPG lar.[Bu mesaj Bellow tarafından 25 Mayıs 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Asla yeterli degildir :)1faith [spo1=Resim][/spo]2Rubies Of Eventide [spo2=Resim][/spo]3Slayer [spo3=Resim][/spo]4Planeshift [spo4=Resim][/spo]5Habbo Hotel [spo5=Resim][/spo]6Coke Music [spo6=Resim][/spo]7Infınıty Empire [spo7=Resim][/spo]8Auto Assault [spo8=Resim][/spo]9Priston Tale İngilizce [spo9=Resim][/spo]10Legend Of Mir 3 [spo10=Resim][/spo]11Rilphia Saga [spo11=Resim][/spo]12ASDF Game [spo12=Resim][/spo]13Battle For Wesnoth [spo13=Resim][/spo]14Shattered Galaxy [spo14=Resim][/spo]15Little Fighter 2 [spo15=Resim][/spo]16Storm Riders Online [spo16=Resim][/spo]17Vastian [spo17=Resim][/spo]18Americas Army [spo18=Resim][/spo]19Savage Eden [spo19=Resim][/spo]20Aces High [spo20=Resim][/spo]21Daimonin Online [spo21=Resim][/spo] Arkadaslar hepsi hakkinda inceleme yazmadim :) Begendiklerinizi söyleyin bende yardimci olayim size :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGEIn the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 açılmış :O [Bu mesaj Erutan tarafından 26 Mayıs 2005 09:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Baba sorum sen hangi gezegenden geldin... Yav bir insan bunu nasıl yapar klavyene sağlık diyorum[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Dünyaliyim ben yaw :) edik : bu konuyu Mmo genel bölümüne kaydirirmisiniz :)[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. [Bu mesaj Bellow tarafından 26 Mayıs 2005 11:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 abi naptın sen ya ellerine kollarına sağlık müthiş bi liste olmuş :)[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 calisiyorum iste :) Bi kac oyun daha deniyip koycam daha :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Bellow yok yok sende bir sorun var :)) yav çüş üniversiten fln yok mu olm senin ya bu ne :)) valla nediyim ellerine kollarına sağlık, bnde bu beyhude PII 400 umle ne oynayabilirim diyordum 75341 tane oyun yazmışsın :)) yav bir oyuna karar verelim onu oynayalım grup fln guzel olur :)[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 dantes mapleglobala beklerim su an o oyuna dalmis bulunmaktayim üyelikleri dün aksam acildi :) Maple Global[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar