bjkmete Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Arkadaşlar foruma baktım göremedim. Bi arkadaş bu bilgileri önemli bilgilerin bulundğu bölüme yazarsa sevinirm. Dark Lunar Lunar Castle Siege Wars ve Forgotten Temple ın tarihlerini türkiye saati olarak foruma yazarsa sevinirim.Herkese bol KE li günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 arama buraya tıkla ve savaş saatleri yaz sonra artancak yerede knightonline bölümüne tıkla 3 tane seçenek var 3ündede yazıyo ztn biraz arama yaparsan neler çıkcağını gör öğrenin bunları.[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 okadar aciklamaya Bi lick Yapisirdi[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hyr öğrensin hazıra alışmasın die açıkladım....[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 LWDLWCSW arkadaslar dogru soyluyor eger siteye falan girip bakmıyorsan (arama yapmıyorsan)bu oyunu hakkını vererek oynaman cok zor [signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/JokerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bjkmete Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 aga ok ii cevap koymuşsun göt etmişsin ama tam açıklanmamış.Benim istatistikleri gün ve saat olarak biri yazamaz mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 zuhahuahuahuhuauha[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 zsjhbdsajnbsadhjnasdlksad lol:lol:[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Agalar buraya takılmıyor köye gittiler eşekle...Kars Posof araç girmiyor ki mecbur eşek...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bjkmete Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: w00t, 22 Aralık 2005 21:22 tarihinde demiş ki:LWDLWCSW arkadaslar dogru soyluyor eger siteye falan girip bakmıyorsan (arama yapmıyorsan)bu oyunu hakkını vererek oynaman cok zor yaw türkiye saatlerine göre yapın şunu.6 diyo arada 10 saat fark var ama biz 7 de giriyoz lunar wara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 dimi ya nasil bir amerikan serveri bu ara resepsiyonu sikayet et böyle amerikan serveri olmaz ki savaslar bile türklere göre ayarlanmamis[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Hatta şöyle olmalı o sayfa Sayın ağalar, Savaş saatleri aşağıda belirtildiği gibidir. Namaz saatlerine göre özenle düzenlenmiştir.bla bla....[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: bjkmete, 22 Aralık 2005 21:26 tarihinde demiş ki: aga ok ii cevap koymuşsun göt etmişsin ama tam açıklanmamış.Benim istatistikleri gün ve saat olarak biri yazamaz mı??? :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bjkmete Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 forumun yenisiydim ve forumun seviyesini anladım.Çoluk çocuk dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: bilinc, 23 Aralık 2005 00:48 tarihinde demiş ki: Hatta şöyle olmalı o sayfa Sayın ağalar, Savaş saatleri aşağıda belirtildiği gibidir. Namaz saatlerine göre özenle düzenlenmiştir.bla bla.... ahahaha koptum sadjnhsadıjndsaldsa:-)[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: bjkmete, 23 Aralık 2005 22:33 tarihinde demiş ki: forumun yenisiydim ve forumun seviyesini anladım.Çoluk çocuk dolu hmmm biz çocukmu oluyoruz?okumuş yazmış bazılarımız çoluk çocuk sahibiyiz..senin gibi çoluk çocuklar gelip burda bizi eğlendiriyor bizde cıvıtıyoruzki çokda haklıyız... senin gibi bebeler demekki oklulda daha ingilizce bile görmemeiş ve bu savaş saatleri nie türkçe deil deyip buraya geliyorsun tekrar sölediğim gibi sen ing görmediğinie göre herhalde 15 yaşın altında falansın demi?????lol bebe^^....[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 10luk bu 10luk. hani cafelerde olur ya. bağıra bağıra oyun oynayan. puahaha komedi ya.[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: bilinc, 23 Aralık 2005 00:48 tarihinde demiş ki: Hatta şöyle olmalı o sayfa Sayın ağalar, Savaş saatleri aşağıda belirtildiği gibidir. Namaz saatlerine göre özenle düzenlenmiştir.bla bla.... yine kopardın milleti ağam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Kopanzi :D[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar