Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Savaş Tarihleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar foruma baktım göremedim.
Bi arkadaş bu bilgileri önemli bilgilerin bulundğu bölüme yazarsa sevinirm.
Dark Lunar
Lunar
Castle Siege Wars ve
Forgotten Temple ın tarihlerini türkiye saati olarak foruma yazarsa sevinirim.Herkese bol KE li günler
Mesaj tarihi:
Agalar buraya takılmıyor köye gittiler eşekle...Kars Posof araç girmiyor ki mecbur eşek...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: JokerS
Server: Ares
Durum: Az kaldı...
Mesaj tarihi:
said:
w00t, 22 Aralık 2005 21:22 tarihinde demiş ki:
LW

DLW
CSW

arkadaslar dogru soyluyor eger siteye falan girip bakmıyorsan (arama yapmıyorsan)bu oyunu hakkını vererek oynaman cok zor

yaw türkiye saatlerine göre yapın şunu.6 diyo arada 10 saat fark var ama biz 7 de giriyoz lunar wara
Mesaj tarihi:
Hatta şöyle olmalı o sayfa

Sayın ağalar,

Savaş saatleri aşağıda belirtildiği gibidir. Namaz saatlerine göre özenle düzenlenmiştir.bla bla....[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 68
NP: 170xxx
Clan: JokerS
Server: Ares
Durum: Az kaldı...
Mesaj tarihi:
said:
bjkmete, 23 Aralık 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
forumun yenisiydim ve forumun seviyesini anladım.Çoluk çocuk dolu

hmmm biz çocukmu oluyoruz?okumuş yazmış bazılarımız çoluk çocuk sahibiyiz..senin gibi çoluk çocuklar gelip burda bizi eğlendiriyor bizde cıvıtıyoruzki çokda haklıyız...
senin gibi bebeler demekki oklulda daha ingilizce bile görmemeiş ve bu savaş saatleri nie türkçe deil deyip buraya geliyorsun tekrar sölediğim gibi sen ing görmediğinie göre herhalde 15 yaşın altında falansın demi?????lol bebe^^....[signature][hline]Photo Uploded...
Mesaj tarihi:
said:
bilinc, 23 Aralık 2005 00:48 tarihinde demiş ki:
Hatta şöyle olmalı o sayfa

Sayın ağalar,

Savaş saatleri aşağıda belirtildiği gibidir. Namaz saatlerine göre özenle düzenlenmiştir.bla bla....

yine kopardın milleti ağam :D
  • Yeni Oluştur...