CursetH Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Kunt banlandı die duymuşdum simdi aresin player ranking e bakınca kunt un adını gördüm :S noluoz ^^ 1 KUNT +138944 2 NYchris +132164 3 MorbidIyTwisted +110685 4 Hesbolah + adam beramusda itemlerini lvlini np sini yaptıı arese geldi :D bende diez e gecmek istiom ehuehue[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kukumavidr kukumav[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hı kukumav xD[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 xD[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kukumav kim ya[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Marlon s Hero ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 :horace:[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 -_-[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Sahiden ya kim bu KUNT ?[signature][hline]Name: Genuine Nps: 84xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 beramus da en cok np si olan sin[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Tamamda areste ne işi var nasıl olduda geçti buraya acıkla pls :D[signature][hline]Name: Genuine Nps: 84xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kunt exp edit ten banlandı ama simdi ares de yapmıslar bi numara :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Orc muydu bu amcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ApoLLyoN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bu KunT Çok ManyaK biR OrC dur ßeN ßeramuS ta Oynuyorum Ve Çok iyi Tanırım LeveLi 70 Dir Ve Asasindir. ßende ßu Mesajı Gördüm Şok Oldum. Sizce Neden Gitmiş Olmalıdır. ßence ßeramuS ta KOSP çuların Fazla Olmasından Dolayı Oraya Gitti Tabi ßunu Tanıdığı GM yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Beramus Yetersiz Gelmistir onDan ..[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muRq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 beramusa gelin ağalar [Bu mesaj muRq tarafından 23 Aralık 2005 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 İşin ilginç yanı kunt beramus player listtede görünüor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bence bu oyunu Birakin Yanlış yoldasiniz.. Yazik Etmeyin Kendinize ..[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: LorDofHmN, 23 Aralık 2005 14:59 tarihinde demiş ki: İşin ilginç yanı kunt beramus player listtede görünüor.. Bi aralar 30k np si olan bi adam vardi Yani Bugdan öyle olmus olanilir Diye Düsünüyorum Yani Buda bi Bug ..[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hmm listeye bomba gibi dusen 3m np li adam o ayrı bi muamma zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeLLyy_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Yanlıslık olmustur Beramusta o NYchrisi gecmiş :D[signature][hline]Name: :::JawS::: Server : Ares Clan :FaTaL1ty NPS : şuan 18x.xxx ( devamı gelecek ) LVL : 65 Not : Ölüm Kapını caldıgında ah edıp wah edip inleme bu halinle tanrıyı inciltmiş olacaksın ecel kapını çaldıgında evi telaşa verme o geldığinde sen coktan gitmiş olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 cawsss hojgeldın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kunt xp edit felan yapmadi yaptirmadi ayrica banli felanda deil diye biliyorum o liste ise sadece bugdur...[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FACE_of_the_FACE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kunt deli bir asas adam dehset combo yapıyo ve orc du beramusda ve bence bu oyunu programla oynuyo kops demıyom ama var bu elemanda bişeyler cunku paso yıkıyo ve yakalanmıyo roket var heralde onda :)[signature][hline]LVL 5X SRVR BERAMUS EL MORAD NP NE YAZIKKI YOK SUN AN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bi b*k yok ben gördüm oynarken herkes gibi oynuo yanindaki priesti asiri süper ondan yikilmiodur :)[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar