Redogski Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yaa 1 aydır bu soruyu düşünüyorum çözemedim bi türlü şu soldaki mercedes otobüsün körüklüsü [spo1=soldaki][/spo] bunun motoru en arkada(yani körüğün de arkasında serbest olan tarafta) ama alet arkadan itişli olamaz ortadan itişli olması lzm(nedemekse:D)yani nası aktarıo hareketi bu alet?[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 selam, karden kavraması :) (ismini yanlış yazıp da rezil olmam inşallah) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 o ne?[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Makina Müh diiliz paramesyum abi[signature][hline]All da killin' Twice da Humor Half da İntelligence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 selam, iğnelemeler üzerine (ehehe) anlatım için resim ararken yanlış yazdığımı da gördüm. doğrusu; kardan mafsal'ı olacaktı. eksen kaçıklığına rağmen iki mil arasında hareketin iletimine yarayan bir mafsaldır. kamyonlarda arka aksa giden koca milde bu mafsal mevcuttur örneğin veya lokma takımlarında da ufak bir adaptör mevcuttur. [spo1=örnekler][/spo] saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 tmm anladım :D ben bu tarz bişeyi aklımdada kurmuştum ama o parçayı hayal edememiştim. sağolun yardımlar için.:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 selam, ne demek görevimizzz :) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 O zımbırtıya ıstavrozda deniyor. Tekne motorlarında da bulunur. Hatta üzerindeki kama atarsa denizde kalırsınız.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 selam, kama atarsa denizde kalırsın bilgisi çok güzeldi :) kusursuz bir eksen uyumu sağlamak zor olduğu için genelde tercih edilen bir mafsal sonuçta. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Evet kama dan benimde çekmişliğim var. Bak aklıma geldi ama ne iğrenç bir gündü.[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya. ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 eğilde bak altına o otobüsün. defransiyel ;)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar