Baluu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Efenim netten harry potter i indirmiş bulunuyorusz.. Tabii ki iso.. Boyutu asagi yukari 4,7 gb felan.. simdi ben resimde gordugunuz hale gelebildim.. Ne yapmaliyim bilmiyorum. Konu hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinriim.. Ps : Nero ile acamiyorum cd 700 mb cekemem ben buna diyor : ).. Win iso da acmiyor dosyayi.. Bir tek iso buster.. [spo1=Resim][/spo][signature][hline]Ya questioned, did I care You could ask anyone, I even said Ya were my great one Now its, over, but I do admit I'm sad. It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 daemon tools yada alcohol %120 yükleyip onu sanal sürücüye mount edebilirsin ne yapmak istediğini yazmamışsın[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 valla indirdigim dosya sanirim bir movie olacak ama nasil o hale gelecek onu bilmiyorum.. deamon tools ve alcohol için link atarmisin ?[signature][hline]Ya questioned, did I care You could ask anyone, I even said Ya were my great one Now its, over, but I do admit I'm sad. It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 [spo1=ed2k]ed2k://|file|Alcohol%20120%%20v1.9.2.1705%20Multilanguage%20Serial%20(Ok).zip|7279556|B1B7A0516F9E7132BE7181933E83CB29|/[/spo][signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Emula yada Edonkey kullanmiyorum ben.. Ed2k yaramaz :: )...[signature][hline]Ya questioned, did I care You could ask anyone, I even said Ya were my great one Now its, over, but I do admit I'm sad. It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Neyse netten bastim download u ben bir deneyim sorun cikarsa buradan yardimci olursun bana dimi ?[signature][hline]Ya questioned, did I care You could ask anyone, I even said Ya were my great one Now its, over, but I do admit I'm sad. It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Nero'yu açıyorsun, karşına çıkan sihirbazda sol üstteki oynar menüden "DVD" seçip OK diyorsun. Üstteki menülerden Burn Image -görüntü yazdır gibi türkçeleştirilmiş olabilir- seçiyorsun. ISO'yu gösterip DVD'ye yazıyorsun. Bu kadar.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bunun için bir adet dvd writer ve bir adet bos dvd cd nin de olmasi gerek ama dimi .. Maalesef bende onlar yok işte..[signature][hline]Ya questioned, did I care You could ask anyone, I even said Ya were my great one Now its, over, but I do admit I'm sad. It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Gelgelelim bunu en başta söylemen gerekiyordu sanırsam, değil mi?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar