Armedx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 bu konuda yardımcı olurmusnuz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 vede merak ettiğim yada istediiğim su : herkeze guvenemıyorum ve ip mi vermek istremıyorum..ne yapmam laızm da serefsızlık yapamasınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 arkadaşım cafedeysen anamakınada acmak zorundasın yoksa olmaz[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 ip ni vermek istemiosan dyn cient kullancan DynIp gir buraya bul indir ingilizcen varsa biras register etcen ordan bi domain o domaini ip yerine kullanabilirler[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ip mi vermek istemiyorum da ne demek yaf? adam zaten oyuna girdikten sonra senin ip ni bulamayacak kadar cahilse zaten sana bişi yapamaz ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ya arkadaslarım zaten ip mi wersemde gıremıyorlar hersey doru bende onlarda denedım clıent acık hersey okey ama gırılmıo winXP le alakalımıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Eye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Bak sphere.exe yi açtıgında sana monitoring ip der yanındada ip yasar bide bu satırların biras üstünde port no yasar onları al kime vermek istiyosan ver Mesela ip 111.222.333.444 se (portta genelde 2593 olur) Loginserver=111.222.333.444,2593 yazacan login.cfg ye umarım anlatabilmişimdir bu konuda bende çok sorun yaşamıştımda[hline]Bilgi paylaşılırsa değer kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar