aquacuk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Green Acres in Safe Özelliği ni nasıl kaldırabilirim orada bi Pvp Arena yapmak istiyorum da... Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden çok teşekkürler...[hline]Real & Only Jack Cervantes in Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpaladin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 spheremap.scp den bolgenin flagını deiştirejen..[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ [[µmbërØne]][[µmbërØne icq:5621814 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquacuk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Hocam yeni başladık da bu olaya bu script dosyasını bulamadık tam yer belirtebilirmisin rica etsem :)[hline]Real & Only Jack Cervantes in Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 kendi makinendeki dosyayı bulamamakla script yazmayı bilmemek arasında ne gibi bir bag kurabiliyosun ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquacuk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Öyle bir bağmı kurmuşum okudugunu anlama gibi bir problenmin mi war dostum?[hline]Real & Only Jack Cervantes in Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 "yeni başladık da bu olaya" derken bilgisayar kullanmayı kastetmiodun harelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquacuk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Güzel kardeşim orda dosyanın yerini belirtmesini istedim, sen scripting le nasıl alaka kurdun anlatsana bana bi.[hline]Real & Only Jack Cervantes in Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Eye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Sphere yi c ye kurduysan c:Spherescripts klasorunun içinde bi yerdedir yada sadece c:sphere dede olabilir bilmiyorum pc min başında deelim Nese quannda görüşürük[hline]Bilgi paylaşılırsa değer kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bundan daha fazla acık olamazdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquacuk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Scripti buldum Green acres in flag ında "06c8e" olan yeri "0880" yaptım ama bu seferde server açılırken trevel larda error weriyo 1 milyon tane. bu nedir?[hline]Real & Only Jack Cervantes in Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar