Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 bölümlü HDD ve format

Mighty_THoR

Öne çıkan mesajlar

geçenlerde arkadaşa format atıcaz ilginç bir şey oldu bana daha önce denk gelmediği için kitlendim

şimdi hdd c d ayrılmış durumda klasik system disketiyle açtığında c olarak d yi görüyor c yi hiçbir şekilde göremediğin gibi başka drive isimlerinide yemiyor binbir şaklabanlık yaptım yemedi büyük ihtimalle çok basit bir çözümü vardır bilen varsa iyi olur[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

işletim sistemi nedir.

win xp ise eger , xp cdsi ile format atıp kurmayı dene..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.

[Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 22 Aralık 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 22 Aralık 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

alla alla garip bir olay xp cd siyle görmesi lazımdı? yine xp cd sini tak C: diye sürücü görmüyo olabilir ama c: nin boyutu kadar biçimlenmemiş kesim görüyodur onu biçimlendir C: olarak.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock:
! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !
Sosyal ağlarda paylaş

mightycim c ntfs olarak formatlanmış. O yüzden dos tabanlı bir sistemle göremezsin. Ama winxp cd ile cd den boot edersen, ve direk kuruluma gecersen arkadaşın dediği gibi isimsiz bir partition olarak göreceksin. Direkt oraya kurabilirsin. Ama yok c yi formatlıycaz dersen önce fdisk ile yeni oluştur. Formatla. Kurarken tekrar ntfs e çevir ama. Daha hızlı ve encription ozelligi vs. açısından daha iidir.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality"
Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1). Burakstlin of Ebonlore (D&L)
Sosyal ağlarda paylaş

Oda doğru :D ben denemlerim için 20gb eski hdd kullanırım bu tip olaylarda :D hiç unutmam redhat 9.0 kuram dedim hdd fdisk çekti 3 parçaya boldu aboo herşeyim gitmişti aklımdan çıkmaz ogun :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice.
Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme.
Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...