Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Öncelikle merhaba.ben ki bu sorunu çözebilmiş değilim.kendimden utanıyorum. Sorunum 5+1 ile mikrofonu birlikte kullanamamak. Anakartım Asus a7n8x-e deluxe. 5+1 in 3 çıkışı var ve bunları nVidia nForce kontrol panelinden ayarlayarak 5+1 imi düzgün bir şekilde çalıştırmayı başardım. Ancak mikrofonu bir türlü beceremedim. Üstte 2 yer daha var oradan birine takmayı denedim ama aktifleştiremedim. Nereden ve nasıl yaparım? Resimde ki gibi herşey. yardımlarınız için şimdiden teşekkurler. sorun 2 aylık bi sorundur =) durup durup aklıma geliyor.arada mikrofon olsa iyi olurdu diyorum 2 aydır mikrofon kullanmıyorum.grr.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi[Bu mesaj Fistan tarafından 11 Aralık 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 çok pis format diyesim var ya =)[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bendeda var bunlardan :D mikrofon girisine takılıyo 5+1ler bu boardlarda evet, sanırım mikrofonu feda etmiş asus surroundcular için :-P aklıma usb geliyor, usb headsetler falan istemiyor mic girişi heralde?[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bendede asus var vede 5+1 bağlıyken mikrofon kullanamıyorum çunku 5+1 dolduruyo orayı :([signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 usb headsetler olabilir beldki denedin mi fistan?[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 denemedim.usb headset nedir ne değildir ne yapmam gerekir ne almam gerekir bi anlatırsan sevinirim.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hmm görmüştüm ben, biraz pahalı ama en azından kaliteli bir kulaklık sahibi olursun. ses kartı gerektirmiyor muydu ne öyle birşey vardı tam da emin değilim ama usbden bağlandığı için mikrofonu aktif edebilirsin diye düşündüm.[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 lan benim aklıma niye gelmedi bu.usb girişli mikrofon! varmı peki böle bişi? =)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 şimdi resmini çektim ama imageshackta sorun var heralde. bi aparat var. stereo girişi 2 ye çokluyo. ondan al. ikisinide aynı yere bağla.olsun bitsin.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» [Bu mesaj VipeR tarafından 12 Aralık 2005 02:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bunu buldum :) şöyle bir baktım googlea: http://www.elmasepeti.com/store/urungoster.php?id=282[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: VipeR, 12 Aralık 2005 02:47 tarihinde demiş ki: şimdi resmini çektim ama imageshackta sorun var heralde. bi aparat var. stereo girişi 2 ye çokluyo. ondan al. ikisinide aynı yere bağla.olsun bitsin. hehe öyle kolay olsa =) var o fişte.ama mikrofon girişi şu an sub woofer/center çıkışı. yani ikiye bölsende imkanı yok. ehhe.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 evet :D sonucta aynı jack ses mi vericek ses mi alıcak diye şaşırır kendini..[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 @stoneheart; o mic mac için ya =/[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 fistan hiç bakmadım googleda çıkınca fiyatı ve tipi güzel olunca direk linkledim :) hepsiburada'da falan vardı, biraz daha para vereyim diyorsan kulaklık + mic şeklinde modeller gördüm gayet tatlıydı.[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Subwoofer'ın üstünde mic. portu olması lazım yani cogunlukla böyledir. Oraya tak.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hmm büyük ihtimal ac 97 ses kartın... ses kartının programında ayarları war [signature][hline]i'm ashamed, i was shamed [Bu mesaj Agirol tarafından 12 Aralık 2005 10:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 :hrr: yok denemediğim kombinasyon kalmadı.bi püf noktası olmalı bu işin...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 selam, kitapçığına göz attım ve şunlar yazıyor: merkez kolan ile mikrofon arasında seçim yapabilirsin. bunu windows ses ayarları menüsünden yapabilirmişsin veya kendi nvidia arayüzünden yapabilirsin. sayfa yanılmıyorsam 5.11 ve 5.12 idi. kitapçıkda öyle yazıyor. ikisinden birini seçmen gerekli :( saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik [Bu mesaj paramecium tarafından 12 Aralık 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ses ayarlarını açtım. ordan master volume ün altında gelişmiş'e tıkladım 1. Rear speakers connected to Line In 2. Center speaker and subwoofer connected to microphone seçeneklerinden üsttekini klikledim diğerini boş bıraktım. daha sonra center ve subwoofer fişini Center/LFE girişine microfonuda center ve subwoofer'ın daha önce takılı oldugu pembe yere taktım.2 aydır çözemediğim şeyin çözümü buymuş.Ancak ben bunu denemiştim ve surround ses alamamıştım.Onuda nForce panelinden analog çıkış ve sayısal çıkış klikli olarak; dolby surround kodlamayı etkin kıl hariç tüm şıkları işaretleyerek çözdüm. oh be![signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 selam, yani 5.1 ses sistemini devre dışı bıraktın öyle mi? mikrofon ve 5.1',n aynı anda kullanılamadığını öğrenmek iyi oldu. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hayır sorunu çözdüm. her ikiside düzgün çalışıyor şimdi.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 kulaklık derken? =) mikrofon baglamıstık biz ama? yanlış mı anladın yoksa. subwooferın üstünde giriş yok bendede mikrofonu mic cıkısına subwoofer fişini center/LFE cıkısına bagladım.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 o zaman cogaltıcı alcaksın 1-2 milyon bişey[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2005 çoğaltıcı alırda kulaklıgı nereye takacak? rear spekers ların takılı oldugu yere mi? center-sub yerine mi? yoksa frontlara mı?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 şuna da bir çözüm üretsek? üçlü direk üçlüye giriyor abi,başka açıkta yer kalmıyor.[signature][hline]valandil ownz j0o!arkadaşım bi dakka ya.WoW - Retired,getting a life now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar