Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5+1 ve mikrofon sorunu...

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle merhaba.ben ki bu sorunu çözebilmiş değilim.kendimden utanıyorum.
Sorunum 5+1 ile mikrofonu birlikte kullanamamak.
Anakartım Asus a7n8x-e deluxe.
5+1 in 3 çıkışı var ve bunları nVidia nForce kontrol panelinden ayarlayarak 5+1 imi düzgün bir şekilde çalıştırmayı başardım.
Ancak mikrofonu bir türlü beceremedim.
Üstte 2 yer daha var oradan birine takmayı denedim ama aktifleştiremedim.
Nereden ve nasıl yaparım?
Resimde ki gibi herşey.

yardımlarınız için şimdiden teşekkurler.

sorun 2 aylık bi sorundur =) durup durup aklıma geliyor.arada mikrofon olsa iyi olurdu diyorum 2 aydır mikrofon kullanmıyorum.grr.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi

[Bu mesaj Fistan tarafından 11 Aralık 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

bendeda var bunlardan :D mikrofon girisine takılıyo 5+1ler bu boardlarda evet, sanırım mikrofonu feda etmiş asus surroundcular için :-P aklıma usb geliyor, usb headsetler falan istemiyor mic girişi heralde?[signature][hline]What i do you? WHY do you block me?
ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend.
I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm görmüştüm ben, biraz pahalı ama en azından kaliteli bir kulaklık sahibi olursun. ses kartı gerektirmiyor muydu ne öyle birşey vardı tam da emin değilim ama usbden bağlandığı için mikrofonu aktif edebilirsin diye düşündüm.[signature][hline]What i do you? WHY do you block me?
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi resmini çektim ama imageshackta sorun var heralde. bi aparat var. stereo girişi 2 ye çokluyo. ondan al. ikisinide aynı yere bağla.olsun bitsin.[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»

[Bu mesaj VipeR tarafından 12 Aralık 2005 02:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
VipeR, 12 Aralık 2005 02:47 tarihinde demiş ki:
şimdi resmini çektim ama imageshackta sorun var heralde. bi aparat var. stereo girişi 2 ye çokluyo. ondan al. ikisinide aynı yere bağla.olsun bitsin.

hehe öyle kolay olsa =) var o fişte.ama mikrofon girişi şu an sub woofer/center çıkışı. yani ikiye bölsende imkanı yok. ehhe.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
Sosyal ağlarda paylaş

fistan hiç bakmadım googleda çıkınca fiyatı ve tipi güzel olunca direk linkledim :) hepsiburada'da falan vardı, biraz daha para vereyim diyorsan kulaklık + mic şeklinde modeller gördüm gayet tatlıydı.[signature][hline]What i do you? WHY do you block me?
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

kitapçığına göz attım ve şunlar yazıyor:
merkez kolan ile mikrofon arasında seçim yapabilirsin. bunu windows ses ayarları menüsünden yapabilirmişsin veya kendi nvidia arayüzünden yapabilirsin. sayfa yanılmıyorsam 5.11 ve 5.12 idi.

kitapçıkda öyle yazıyor. ikisinden birini seçmen gerekli
:(

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik

[Bu mesaj paramecium tarafından 12 Aralık 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ses ayarlarını açtım. ordan master volume ün altında gelişmiş'e tıkladım
1. Rear speakers connected to Line In
2. Center speaker and subwoofer connected to microphone
seçeneklerinden üsttekini klikledim diğerini boş bıraktım.
daha sonra center ve subwoofer fişini Center/LFE girişine microfonuda center ve subwoofer'ın daha önce takılı oldugu pembe yere taktım.2 aydır çözemediğim şeyin çözümü buymuş.Ancak ben bunu denemiştim ve surround ses alamamıştım.Onuda nForce panelinden
analog çıkış ve sayısal çıkış klikli olarak;
dolby surround kodlamayı etkin kıl hariç tüm şıkları işaretleyerek çözdüm. oh be![signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
Sosyal ağlarda paylaş

kulaklık derken? =)
mikrofon baglamıstık biz ama? yanlış mı anladın yoksa.
subwooferın üstünde giriş yok bendede mikrofonu mic cıkısına subwoofer fişini center/LFE cıkısına bagladım.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...