Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 2 çeşit uçak tarifi vericem iyi dinleyin. Gerekenler ; A4 Kağıt F16 A4 kağıdımızı aldık.düz bi yüzeye koyduk.allah bilir masa arıyosunuz şimdi düz bi yer diyince.evet masa olması lazım.başlamadan önce kağıdın bi yerine F16 yazın kalemle.bakalım kanatların herhangi birinin üstüne denk getirebilecekmisiniz.zevkli tarafı bu zaten.herneyse.A4 kağıdı uzunlamasına ikiye katlayın ortasında bi çizgi oluşturun.açın.şimdi enlemesine ikiye katlayın diğer çizgiyi kesen bi çizgi daha oluşması lazım.oluşmuştur.açın.tememm.şimdi kağıdı koyun masaya.bi bakın.uzunlamasına koyun.kısa kenarı vucudunuza paralel olsun.tememm.şimdi size uzak olan kısa kenarın iki köşesinden iki elinizle tutun.sağ elinizle sağ köşeyi sol elinizlede sol köşeyi tutarsanız kollarınız düğümlenmez.tuttunuzmu? tutmadıysanız tutun.tememm.şimdi katlayacaz yukarı dogru kaldırıp kendimize çekecez ama kendimize yakın olan kısa kenar bize dogru gelebilir.iki elimiz dolu nası engellicez şimdi bunu?ayağa kalkın.oturmayın.bacaklarınızın üst kısmını baldır oluyo oralar masaya dayayın kağıtda bacaklarınıza dayansın.kaymasın katlarken.bi dakka ya yanlış oldu gerçi bişi anlatmadımda yanlış yerden tarif ediyomuşum ya neyse.iki köşeden tuttuk o iki köşeyi birbirine nası değdircez?yukarı kaldırıp kendimize çekicez sonra birbirine yaklaştıracaz ve zemine değdirecez.evet lan oldu.üst taraf üçgen olması lazım.evet en önemsiz kısmı geçtik.üstte bi köşe var dimi bööle ev çatısı gibi? onu tut.tememm.yukarı kaldır(bacaklarımıza dayalı farzediyoruz diğer kısa kenarı,kaymicak) yukarı kaldırdın kendine çek ve zemine dogru bastır.cok cekersen yukardan görünüm kare olur.olmaması lazım.böle sıfır bi dikdörtgen olcak ama karemsi bişey.tmm katla üstüne hopla.şimdi yine kendimize uzak kısa kenarın iki ucundan tutacaz.heh.kalın geldi dimi bu sefer.iki kat çünkü.tut orlardan yine birleştir o köşeleri birbirine ve zemine yapıştır.e tabi kendine çekerekten yapacaksın.yaptın dimi?üst taraf sipsivri olmicak.yarım santimlik bi düzlük olcak tepede.katladın o iki köşeyi altta ufacık bi üçgen gördünmü?o iki köşe birleştiya onun altında? hah işte onu tut havaya kaldır ve o iki köşenin üstüne doğru katlayaraktan zemine bastır.tamam oldu.yine tepesi üçgen gibi görünen ucu küt bişi var elimizde.şimdi gövdeyi oluşturacaz sonra kafa kol derken voltran.hani A4 şeklindeydiya bu kağıt.enlemesine katlayıp uzun bi çizgi oluşturmuştukya. o çizgi duruyo halen demi?falafoş olmadı kagıt?tamam duruyodur.işte son şeklindeki kağıdımızı o uzun çizgiyi eksen alarak dışa doğru katlıyoruz.evet ucu küt olmadı bu sefer sivrildi.yandan bakınca dikdörtgene dik üçgen eklenmiş gibi olması lazım.o dik üçgenin en dar açısı ucagın burnu.dik üçgenin diğer dar acısından iki elinizle tutacaksınız.iki kanadı ordan katlicaz ama dar acı diyince kafanız karıştı.uzaktan bakınca geniş açı aslında o ben ordaki dik üçgeni hayal ederekden söledim dik üçgenin ikinci dar açısı diye.tamam orlardan tutun.iki tane sayfa gibi zaten orası.dik üçgenin zemini uzun çizgiydi hane eksen almıştık.hah işte oraya tuttugunuz gibi çekin yapıştırın birbirine.tuttugunuz yerler ilk halinden 180 derece aşşaya dönmesi lazım.evet bitti.ucağı yaptık.ilk başta yazdıgınız F16 yazısı nerde kaldı?helal valla kanadın üstündemi bilmem...atın şimdi yavaşca.uçmadı dimi?çakıldı... önü ağır oldu çünkü.ama yaptık. F4 Yapılan F16 uçağı ilk atışta yere çakılır.Yerden alınan uçak F4 görünümündedir.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 resim isteriz[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 okurken gülmekten uçak falan yapamadım ahahah,süper.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Resimli tutorial isterim:D Böyle hiçbişi anlamadım gülmekten de koptum süper olmuş:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 tarifi özetliyim; bildiğiniz gibi yapın[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 tememmmmm[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Fistan anlattığın/yazdığın gibi yaptım uzay gemisine benzedi. Ben nerdeee yanlış yaptııım, hata sendeee lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Abi bu ne okumak bayağı yordu. görende gerçek f16 yı anlatıyosun zannedecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 valla çok kolpa oldu ucak yedin bizi.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 resimsiz olmaz ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar