KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Arkadaslar Yeter Bole Konular Açmayın Çogu Kişinin Dediği Gibi Biz Bizden Başka Aşalıyan Yok...Yeter Artık...Açmayın ....[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 acmayalim, acanlari uyaralim[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Türkcede büyük harf sadece özel isim ve hitaplarda, cümle baslarinda ve kisaltmalarda kullanilir.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 walla dogru yabancılar bizi bizden daha fazla saygı duyuyolar.[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sonuna kadar desteklıyorum[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: tellos, 23 Aralık 2005 12:30 tarihinde demiş ki: walla dogru yabancılar bizi bizden daha fazla saygı duyuyolar. Hangi yabancı o göstersene bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 parmaklamı gosterecek lol yaa[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Penthesilea, 23 Aralık 2005 12:30 tarihinde demiş ki: Türkcede büyük harf sadece özel isim ve hitaplarda, cümle baslarinda ve kisaltmalarda kullanilir. Ya..Dimi...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Di... Ayrıca ufak tefek şakalardan zarar geleceğini zannetmiyorum. En azından Paticik olarak uluslararası platformda Türk'lüğü temizlemek gibi bir misyon edinmediysek bu kadar kasılmaya gerek yok, burası konu dışı, ciddi hakaretlere ulaşmadıkça ufak tefek espriler ve şakalaşmalarda zarar yok.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 O Espiriler 50 Kere Acılınca Biraz Sıkıo Biliomusun....Bence Ufakda Olsa Açılmasın...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Persky, 23 Aralık 2005 12:32 tarihinde demiş ki: Hangi yabancı o göstersene bana. sharon stone,[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ufak tefek seylere zaten kımsenın bır lafı yok ki bu her mıllette olan bır sey ozelestrı gıbıssınden.Ama madde madde ahanda bız buyuz ıste tarzı yazılar hıc de hos degıl komık te degıl bana kalırsa[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ya Türklügü önce en büyük gurur kaynagimiz Türkce'ye dikkat ederek savun bence, allaskina büyük harf kullanma her kelimede yahu. Birkac üst mesajda yine rahatsiz oldugu belirtip yazilarinda W kullanan bi adam vardi mesela, mantiksiz yani.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Penthesilea, 23 Aralık 2005 12:45 tarihinde demiş ki: Ya Türklügü önce en büyük gurur kaynagimiz Türkce'ye dikkat ederek savun bence, allaskina büyük harf kullanma her kelimede yahu. Birkac üst mesajda yine rahatsiz oldugu belirtip yazilarinda W kullanan bi adam vardi mesela, mantiksiz yani. o adam ben oluyorum;cokta haklısn gercekten ama sadece o kelimde 'w' el alışkanlıgı .[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Yok canin saolsun yani zaten ofansif amacla söylemedim : ) saol özel mesja icin de[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FireTiger Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Finrod, 23 Aralık 2005 12:31 tarihinde demiş ki: sonuna kadar desteklıyorum +1[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 milletimizin %80 ni aynı anda yere tükürmek,yürümek, kafasını kaşımak ve bu sıradada konuşabilmeyi marifet sanıo.Acı gerçek bu bua şükredelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ne aşağılaması ya siz aşağılama görmemişiniz. geyik yapılacak tabi ki niye yapılmasın??¿ aklınıza gelebilecek herşeyi "yüce değer" diye sokuşturmayın milletin önüne ben gerektiğinde açık açık kendimle de dalga geçiyorum, siz yapamıyorsanız sizin sorununuz.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Rahan, 23 Aralık 2005 15:01 tarihinde demiş ki: ne aşağılaması ya siz aşağılama görmemişiniz. valla hakli, ben bağyanlar hakkındaki topicleri yazsam işte o zaman aşağilama gorursunuz, ohoo:( ehuhum edit: imla [signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! [Bu mesaj dory tarafından 23 Aralık 2005 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bence Türklerle ilgili konular gayet hassas noktalara vuruyo ve de çok pis yakalıyo... Acayip komik oluyolar bence açılmaya devam edilsin Yani bu dünyada Türkler gibi başka bi millet varmı yaa[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Walla yaa bir ara KE oyunuyordum zaten forumda bolume bakarsanız anlarsınız demek istedimi. Adam hemen yazar Ben bilmem neyi kesiyordum geldi benim daldığıma daldı ben oldum bunu yapan kim Tabiki TÜRK. Ulan kaldıramıyorsan oynama alla alla neden türkleri karalarsınkı bir oyun için bende oynadım biliyorum bir oyun için türk bole türk şöle denilemez ama yapıyorlar :@[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: KenshinHimura, 23 Aralık 2005 12:26 tarihinde demiş ki: Arkadaslar Yeter Bole Konular Açmayın Çogu Kişinin Dediği Gibi Biz Bizden Başka Aşalıyan Yok...Yeter Artık...Açmayın .... İlk önce Türkçeyi doğru dürüst kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Birde dövseydin adamı istersen :)[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 böyle savunulmamalı bu konu[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Penthesilea, 23 Aralık 2005 12:30 tarihinde demiş ki: Türkcede büyük harf sadece özel isim ve hitaplarda, cümle baslarinda ve kisaltmalarda kullanilir. :) edebiyat odülü veriniz[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar