Enots Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Horde Druid Charge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Horde tarafında türkler birikmeye başladı ne güzel yakında size rakip olabileceğiz[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock The Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Valla bizim BG takimindaki tek Turk benim. =] Ama sevinirim Horde'dan da saglam takim cikarsa. Gerci Horde'un Elite Team'i bizim PuGlari yeniyormus...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 General Thammuz'un Ab takımına 1-2 kez girebildim harika işler yapıyor Rike'nin takımı hep kaybediyor ama ona daha rahat girebiliyorum rike'yle beraber UBRS falan yaptık ordan tanışıyoruz ama bizim tarafta shaman ve melee class eksikliği bariz oldugu için cok zorlanıyoruz hep casterla olmuyor[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock The Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bende Varım.. Drog...Gnome Mage..lvl 23 suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Thammuz exploit yaptigi icin birkac gundur onunla oynamiyorduk. Sonunda ozur diledi ve bir daha yapmayacagini soyledi. Thammuz'un takimi genelde Alliance'in tam kadro olmadigi maclari aliyor ama ne yazik ve ilginctir ki cogu realmin tersi olarak Venture CO'da Alliance Elite vs Horde Elite %70+ Alliance'in. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 altyapıdan yetişiyorum,hele bekleyin.[signature][hline]valandil ownz j0o! i'm a rockstar.kthxby. WoW - Xrzug/The Maelstrom,Reeve/Teh Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 cahilligime ver ama exploit ne baba?[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock The Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Hile. AB'de stealthden cikmadan ve bayragin etrafinda isaret cikarmadan cap yapma olayi var. Onu abuse ediyorlardi. Artik etmiyorlar.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 deliler gibi geliyoruz alyanslar,pek yakında.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 250 nin üzerinde wsg yaptım kaybettiğim wsg sayısı 10 u geçmez bizim 60 lvl horde tayfası biraz yeteneksiz olsada aradaki açıgı biz kapatırız sanırım.. 50 lvl warrior ile wsg frag master olabilmek çok büyük keyif bu arada thnx alliance.. Horde ftw Balroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Valla low leveli bilmem de WSG'yi su an cok nadir yapiyoruz. Anca 15 kisi cikmazsa WSG oynaniyor. Onda da Alliance'da Hyuga ya da Amalka online ise biz aliyoruz. Yoksa Thammuz Mist Cahli 3'lusuyle Horde aliyor. WSG=Druid Playground[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 henüz wsg'de paladinin gücünü görmedin dimi eheh[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Xrzug/The Maelstrom,Reeve/Teh Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paladin'i tavuk yapiyorsun. O otlanirken olan oluyor.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Falla Bende Başladım...Cael lvl 7 Rogue...Undead..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Gözükmüyo hala server saat 5 oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 the maelstrom da yok hala. çok hoş.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Fw de yok of ki ne of bi bugun okul yok bana o günde şansıma bak[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 59 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Bir bizim realm kaldi herhalde acilmadik. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 All realms apart from The Venture Company should now be available. We are working on resolving the issue affecting this realm as quickly as possible. Tobe...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Wissy tamam kabul abi warrior locku alıyormus hele ki 2 si bir arada olursa tadından yenmiyor[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock The Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Hehe.. Kusura bakma hocam. Orda ufak bir SS WW kazasi yasadin =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya millet.. Venture Co.'da bu kadar Türk'ün olduğunu bilmiyodum =) Bizim tayfa: Dehli - lvl 32 Tauren Shaman Karabash - lvl 32 Tauren Shaman Qcuk - lvl 26 Tauren Warrior Elaila - lvl 24 Undead Rogue (ben) Thias - lvl 37 Shadow Priest Clint - lvl 47 Undead Mage Hiç Türk Horde guildi var mı bildiğiniz? Eğer yoksa biz açıp herkesi toplamayı düşünüyoruz da.. Baya güzel de bir grup oluruz.. lütfen türk horde guidli varsa bildiğiniz söleyin..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Kardeşim 60 lvl türk kardeşiniz var bir selam etmiyorsunuz (Horde) bak bildigimize yardım ediyoruz. Başka da türk arkadaşlar var ama nicklerini burada yazmamı isterlermi bilmiyorum sonra BG de aleyhimize oluyor ama Ben Ughrukh veya Eroshnak adıyla hep oyundayım bana whisper atın. Türk Horde guildi su an yok olmasıda zor ama bir türk chat kanalı vasıtası ile haberleşebiliriz Alliance Gankçi dolu insanın her an yardıma ihtiyacı olabiliyor[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock The Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 BG'de neden aleyhinize oluyor? =] *!grinz*[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar