Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Venture Co. Realm Başlığı

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

General Thammuz'un Ab takımına 1-2 kez girebildim harika işler yapıyor Rike'nin takımı hep kaybediyor ama ona daha rahat girebiliyorum rike'yle beraber UBRS falan yaptık ordan tanışıyoruz ama bizim tarafta shaman ve melee class eksikliği bariz oldugu için cok zorlanıyoruz hep casterla olmuyor[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock The Venture Co.
Sosyal ağlarda paylaş

Thammuz exploit yaptigi icin birkac gundur onunla oynamiyorduk. Sonunda ozur diledi ve bir daha yapmayacagini soyledi. Thammuz'un takimi genelde Alliance'in tam kadro olmadigi maclari aliyor ama ne yazik ve ilginctir ki cogu realmin tersi olarak Venture CO'da Alliance Elite vs Horde Elite %70+ Alliance'in. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

250 nin üzerinde wsg yaptım kaybettiğim wsg sayısı 10 u geçmez bizim 60 lvl horde tayfası biraz yeteneksiz olsada aradaki açıgı biz kapatırız sanırım.. 50 lvl warrior ile wsg frag master olabilmek çok büyük keyif bu arada thnx alliance..
Horde ftw Balroth
Sosyal ağlarda paylaş

Valla low leveli bilmem de WSG'yi su an cok nadir yapiyoruz. Anca 15 kisi cikmazsa WSG oynaniyor. Onda da Alliance'da Hyuga ya da Amalka online ise biz aliyoruz. Yoksa Thammuz Mist Cahli 3'lusuyle Horde aliyor. WSG=Druid Playground[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

ya millet.. Venture Co.'da bu kadar Türk'ün olduğunu bilmiyodum =)

Bizim tayfa:

Dehli - lvl 32 Tauren Shaman
Karabash - lvl 32 Tauren Shaman
Qcuk - lvl 26 Tauren Warrior
Elaila - lvl 24 Undead Rogue (ben)
Thias - lvl 37 Shadow Priest
Clint - lvl 47 Undead Mage

Hiç Türk Horde guildi var mı bildiğiniz? Eğer yoksa biz açıp herkesi toplamayı düşünüyoruz da.. Baya güzel de bir grup oluruz.. lütfen türk horde guidli varsa bildiğiniz söleyin..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeşim 60 lvl türk kardeşiniz var bir selam etmiyorsunuz (Horde) bak bildigimize yardım ediyoruz. Başka da türk arkadaşlar var ama nicklerini burada yazmamı isterlermi bilmiyorum sonra BG de aleyhimize oluyor ama Ben Ughrukh veya Eroshnak adıyla hep oyundayım bana whisper atın. Türk Horde guildi su an yok olmasıda zor ama bir türk chat kanalı vasıtası ile haberleşebiliriz Alliance Gankçi dolu insanın her an yardıma ihtiyacı olabiliyor[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock The Venture Co.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...