kath Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Venture Co da /1 den şikayetçi olan arkadaşlar /1 OOC herkes kafasına göre takılıyor yani.. Oyun içinde çok hoş anektotlar oluyor gerçekten , olaylara yüzeysel bakmayın artık.. Dark Venue gümbür gümbür geliyor bu arada guild tabardımızı da yaptık nihayet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Dwarf ya da gnome acan varsa Custo,preas nicklerine whisper atabilir :)[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Evet en sonunda bizde Tabardımızı oluşturduk :)[signature][hline]Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Evet bekleriz guildimize...[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok... [Bu mesaj Dregoth tarafından 25 Eylül 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Venture Co. serverına dün akşamdan beri giremiyoruz 2-3 kişi acaba bizdemi var bu sorun?[signature][hline]Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Kalabalik bir grup olarak buraya basladik... Wissy, Gnome Warrior.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: progamer, 25 Eylül 2005 02:02 tarihinde demiş ki: sırf türkler için olan ancient confederation guildi kurulmuştur. girmek isteyen ruenor yada dragonrage e whisper atsın... yok sormıcam dicektim dayanamadım. Ulusal bir guildin Rp serverında ne ile bağdaştırıyosunuz acaba ? Yani sadece Night Elf guildiyiz biz anlarımda , Türklere özel guild kurduk oleeey , bence direkman pvp serverınıza geri dönün :=) Geçen gece aynı şeyi guildden bir norveçli söledi , neden bu norveçç guildi deil , diye norveçli olan guild lideride sen geri lütfen pvp realmine dön diyerek kickledi kendisini :=) Türk Rpsi mi yapcan ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 rp yapan turkler ayni guildde olsa ne kotulugu varki? gerce desteklemiyorum sadece turkler onlar bunlar guildlerini, sadece turk istiyosaniz mutlicultural (vay beah) islerde bulunmayin... edik:okuyunca bi halt anlamadim yazdigimdan. ya sacmaladim gece gece ya da anlama zorlugu cekiyorum uykudan. [Bu mesaj aquila tarafından 03 Ekim 2005 08:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Aqu guildlerin bir hikayesi var genel olarak , en azından benim gördüğüm karşılaştığım guildlerin. Nasıl çoğu karakter kendine bir background yarattıysa. Guilde girmek isteyen bir adama sen türk deilsin giremezsin demek , inan pek hoş karşılanmıcağı gibi , zaten guildin değerinide rp yapan guildler klasmamnında 0 noktasına çekicektir. Yani şunu demeye çalışıyorum şu diyalog ok güzel olcuak bir diyalog. 2 Dwarf konuşmaktadır. -İşte bizim amacımız bilmemnenne bilmemne -ah ölemi bende hep bu amaca hizmet etmek istemiştim, size katılabilirmiyim ? böyle bir uğurda savaşmayı tercih ederim -ahh tabi Where are u from ? -From loch modan -occ , where are u from -occ , denmark -Ahh u cant we take only turkish players -occ , and are u making rp LOL Açıkcası üsteki gibi bir diyalog geçicek oldukdan sonra neden rp servrında oynamak isteyeyim ki :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Acikcasi RPPVP serveri oldugu icin geldik biz buraya. En azindan `Supermario` gibi nickler olmasin diye. Hem PvP flagged geziyorsun hem de asiri off rp durumlar olmuyor. =] Ancak Turk guildleri konusunda sorun bence rp degil. Ne yazik ki ozellikle low levelda Turklerin `guild` dayanismasinda yabancilar kadar iyi oldugunu zannetmiyorum. Ornek vermek gerekirse DM icin daha `merhaba` demedigim Cek bir adam bana isini birakip `coming m8` diyor. Ancak nedense Turk guildlerinde herkesin `isi` var. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Szass bizim guild mesela gayet international =) Sacredforge Dwarves ! Join us on our ultimate mission ! /w Compassion /w Preas /w Custo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Ben girmek istedim bugun Night Elf sin dediler kız vermediler :D[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım [Bu mesaj Helcaraxe tarafından 03 Ekim 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 gitti mi şu an server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 lvl 40 oldum hala tepesinde sacredforge dwarves yazan bi dwarf görmedim ben mi körüm sayı mı az yoksa tmmen şans mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Sen görmemişsin :) Pek az sayılmayız 55 kişiyiz ve temizlik yapmadan 75 falandık :)[signature][hline]Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bak mutlu oldum şimdi serverın başında öyle bi hevesti geçti gitti sandım cidden üzülmüştüm.. Ye Olde Gun Squad ttı sanırım galiba onlar baya organize gözüküyo alliance tarafında Horde biraz dagınık ama saglam geliyo sonuç ne olucak keyif vericek mi bakalım .. Herşeyden önce server umarım role play çıtasını biraz daha yükseltebilir sayılı seviyeli adamdan başka pvp realmlarından pek bi farkı yok aslına bakarsanız şu an Venture Co.'nun , rp yapmayan adam seviyesizdir demiyorum ama rppvp realmında oynamak seçilmişse biraz hakkı verilmeli gibigeliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Dün gece Ye olde goone guildinden officerlardan biri bana allianceın büyük guildlleri arasında bir konsey oluşturduklarını ve katılmak isteyip istemediğimizi sordu. Sanırım bizimle birlikte 4 veya 5 guildden oluşucakmış.Şayet bu olay gerçekleşirse alliance tarafını güçlendirir diye umuyorum çünkü hordeların sayısı cidden çok fazla :)[signature][hline]Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 birlikten guc dogar ezeriz hordeu :P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Eh burda rp gibi kelimeleri kullanmanın gereksizliği anlaşıldı o halde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Venture Co. nun diğer pvp realmleri gibi ollduğu konusuna katılmıyorum çünkü benim bildiğim pek çok guildde gc bile OOC değil. Tamam bir sürüde rpden anlamayan fakat yeni bir pvp serverı diye başlayan adam var ama Venture Co. kesinlikle sıradan bir pvp serverı gibi değil. Örneğin bu cuma saat 9da stormwind dwarven distictteki boş binada guild toplantımız var bekleriz :)[signature][hline]Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bende bugün başladım.. Alfheim... Race : Night Elf Class : Hunter Level : 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Yalniz biraz daha canlanmasi lazim. AH'de aradigimiz recipelari bile bulamiyoruz. =[[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Pakize Gnome Rogue guild fln varmı bi olusum?[signature][hline] Antimodes52, 17 Ağustos 2004 01:10 tarihinde demiş ki: Bu adam da benden 10 kilo fazla olup benden az kilosu olan kişilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Biraz geç kaldım galiba Krignok, Tauren Warrior General of Path of Pain İlk sayfalarda hep allience gördüm, neyse sonradan bikaç horde çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Leyla , human warlock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar