Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Venture Co. Realm Başlığı

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

said:
Simulation, 15 Eylül 2005 01:28 tarihinde demiş ki:
Yaa ben hiç undead leri horde a yakıştıramıyorum onlar farklı bir faction olmali (forsaken mesela)

warcraft IVde büyük ihtimaller forsaken ayrılacak hordedan. (bir 10 sene sonra)[signature][hline]ICQ:75403906 (kahrolsun msn messenger)
Sosyal ağlarda paylaş

işin içine pvp girdi mi unut rp yi, zaten oyunun büyük kısmı contested area dedikleri yerde geçmekte.

duyduğum kadarıyla millet rp bi kenara dursun paso lvl kasıyormuş, sanki lvl 5 ken role play yapılmıyor. işin içinde roleplay varsa illaki level atlanacak, 60 oluncak diye de biz zorunululuk yok gibime geliyor.

hatta bi arkadaş söyledi geçen akşam lvl level 10-15 arası 40 tane alliance oyuncusu crossroads a saldırıya geçmiş, ne akla hizmetse. bu ne pvp açlığıdır anlamadım, ilerki lvlllarda ne olur bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Toraman Tauren Shaman
Mystra Undead Mage
Syric Undead Rogue
Callawey Undead Warior
Katharsis Undead Priest
Şu an bu kadroyla oynuyoruz gerçekten keyifli düzeyli geçiyor .. Bl den sonra hele ilaç gibi geldi ..

[Bu mesaj kath tarafından 18 Eylül 2005 02:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende dün akşam başladım...Ron- gnome rogue (aslında isim willy olucaktı ama o ve ona yakın herşey tutulmuş be ne çabuk :P ) serverın pvpsi iyi güzelde rpsi hakkında şüphelerin var.aslında biraz hayal kırıklığı yaşadım desem yeridir. hiç böyle hayal etmemiştim ya :/ ama yinede fena değil, hiç olmazsa yapmayan kadar yapanda var :)[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

Bir grup rp sever arkadaş horde tarafındaki türk birlikteligini de saglamak amaçlı bir araya geldik..
Bu birleşimden Dark Venue ortaya çıktı genelde undead üyelerden oluşan guildimize her class ve ırktan üyeleri almayı düşünüyoruz.. Ykında başvuruları hazırladıgımız forum üzerinden bir background ile birlikte kabul edicegiz.. Şimdilik oyun içinde ; Katharsis , Mystra , Rhadamantis isimli nickler ile baglantıya geçerek DV 'ye katılabilirsiniz.. Şu an için tek recruit koşulumuz serverın genel havasına uygun bir nickname taşımanız olucak.. Yani Osman , Gandalf , Storm gibi nickler DV ye kabul edilmeyecek...
Herkese iyi eglenceler..
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben Venture Co.'da bi NE Hunter açayım dedim; açtığım anda çıktım sildim charı..inanılmaz bir sohbet var hem /say'da hem General chatte, millet mal ma işler yapıyor SPAM SPAM SPAM yazıyor, resmen ağlatıyolardı RP'yi..sonra Defias'a baktım bi orası daha bi hoştu ama yinede RP yapan pek yok o dikkatimi çekti :([signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Biz 5 arkadaş olaraktan Horde tarafında karakterlerimizi açtık, 2 undead 3 orc olaraktan. İrtibat için bana mail veya whisper atabilirsiniz (Thias)[signature][hline]res pls
kaganustungel.com
guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında..
guild.gen.tr
blog siteniz: www.geyk.net
Thias [Ventur Co.], Undead Priest
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...