Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Venture Co. Realm Başlığı

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Custo-dwarven hunter ve guildimizde acildi[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

walla baqtım kimsenin nieti yok bari ben kuriim bloodaxe clan ı kurululacaktır(tabii t izin werirse adiler lag den bi turlu dogruduzgun oynayamıom) bi orc clanıyız ama trolleride seve seve kabul ederiz cok sınırlı sayıda da druid alabilecegimizi dusunuyorum tabii bi kurulabilirsek once :P[signature][hline]Your blood is my water
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 15 Eylül 2005 08:54 tarihinde demiş ki:
bana azcık anlatırmısınız rppvp serverını pvp tabanlı yani flaglar açık.. ama rp zorunlu dimi ? benim ingilizce.. tarzanca.. sorun olmazmı sizce :D
Sorun olur, pvp serverinda oyna pvp istiyorsan, ingilizcen yetersizse pvprp ye baslama[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 15 Eylül 2005 08:54 tarihinde demiş ki:
bana azcık anlatırmısınız rppvp serverını pvp tabanlı yani flaglar açık.. ama rp zorunlu dimi ? benim ingilizce.. tarzanca.. sorun olmazmı sizce :D

şöyle.
Normal serverlardaki gibi karşı factiondan bi adam gelip sana nanik yapamıcak.Tamam bu rp serverında gorulmemesı gereken birşey ama sonuçta varlığı rahatsızlık verir.
Olayın daha gerçekçi olması için yapılmış birşey,sonuçta rp-pvp,normal-rp den çok daha akla yatkın.
Bide ingilizce şart ve düzgün ingilizcen olmalı.Sonra warcraft hakkında bilgiye sahip olman lazım.Ama ingilizce şart[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...