Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Açtınız mı karakterleri gençler ? :) Compassion / Human Paladin[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Preas - Dwarven Paladin[signature][hline]Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Daha açmadım ama Dwarf-Paladin veya Dwarf-Warrior açaçam[signature][hline]Sagopa Kajmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Wethrin - Human Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Açmış bulunmaktayım Eugor - Dwarf Paladin temasa geçelim bu guild..[signature][hline]Sagopa Kajmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Custo-dwarven hunter ve guildimizde acildi[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Horde guildi var mı ?[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Olacaktı. Yattı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simulation Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 undead açmayı düşünüyorum yok mu horde açacak herkes kaptırmış alliance gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Tüh yattı demek.Neyse ally oynarız napalım :)[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simulation Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 açarız bir tane horde guildi yalnız sadece undead olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Niye sadece undead oluyor yav , ben bir tane öküz açıp /moo yapcaktım :-P[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Name : Lexane Race : Gnome Class : Rogue[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simulation Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Yaa ben hiç undead leri horde a yakıştıramıyorum onlar farklı bir faction olmali (forsaken mesela) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aculeus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 undead ler den nefret ediorum hem normal görüsüm hemde rp rulez[signature][hline]Realm:Kor'gall Faction:Horde Race:Troll Clas:Mage Guild:Lok Tar Ogar Level:35~45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 walla acaba aranıza mı katılsam.. hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 walla baqtım kimsenin nieti yok bari ben kuriim bloodaxe clan ı kurululacaktır(tabii t izin werirse adiler lag den bi turlu dogruduzgun oynayamıom) bi orc clanıyız ama trolleride seve seve kabul ederiz cok sınırlı sayıda da druid alabilecegimizi dusunuyorum tabii bi kurulabilirsek once :P[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 normal serverlerin bi 50 kati zevkli bence[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bana azcık anlatırmısınız rppvp serverını pvp tabanlı yani flaglar açık.. ama rp zorunlu dimi ? benim ingilizce.. tarzanca.. sorun olmazmı sizce :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 rp zorunlu derken , generalde rp dısında bisiy konusmuycaksın whisper vsde konusabilirsin. şahsi, fikrim pvpden hic bi farki yok sadece oyunculari bi miktar daha oyalamak icin yapilan bi yenilik. [Bu mesaj Excane tarafından 15 Eylül 2005 09:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 beyler anlasılan horde acan yok bu clanda yatar napiim bende tek oynarım[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simulation Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ben açtım ama undead.Bir türlü sevemedim orc,tauren ve troll ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: ozii_x, 15 Eylül 2005 08:54 tarihinde demiş ki: bana azcık anlatırmısınız rppvp serverını pvp tabanlı yani flaglar açık.. ama rp zorunlu dimi ? benim ingilizce.. tarzanca.. sorun olmazmı sizce :D Sorun olur, pvp serverinda oyna pvp istiyorsan, ingilizcen yetersizse pvprp ye baslama[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: ozii_x, 15 Eylül 2005 08:54 tarihinde demiş ki: bana azcık anlatırmısınız rppvp serverını pvp tabanlı yani flaglar açık.. ama rp zorunlu dimi ? benim ingilizce.. tarzanca.. sorun olmazmı sizce :D şöyle. Normal serverlardaki gibi karşı factiondan bi adam gelip sana nanik yapamıcak.Tamam bu rp serverında gorulmemesı gereken birşey ama sonuçta varlığı rahatsızlık verir. Olayın daha gerçekçi olması için yapılmış birşey,sonuçta rp-pvp,normal-rp den çok daha akla yatkın. Bide ingilizce şart ve düzgün ingilizcen olmalı.Sonra warcraft hakkında bilgiye sahip olman lazım.Ama ingilizce şart[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 saolun yine pvp serverında devam edicem haumarush mı ne ..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar