Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 sanki fb-gs maçında hayat durmuyo eh :) 1.ligde olsa ne farkedecekti ki? zaten takımını tutan herkes gitmiş maça ayrıca 1 .ligde olsa rekor da kırılmicakti böle daha iyi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 lord of the derbies :PPP GALATASARAY-fb[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 17 August 2003 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 nofear tamam kes, ksk dunyanın en buyuk takımı, hatta dunyanın en fazla seyırcıye sahıp takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 walla bildiim kadarıyla ksk ile gztp derbiside gs-fb derbisi kadar iyi gecio. ankaragücü gencler derbisine gelince,harbiden gencler taraftarına acıorum..yane ak taraftarının bi cocuu yere yatırmıs loot larken bile gordum..cocuun cüzdan telefon vs havalarda ucusuordu..[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 said: Pennywise, 17 August 2003 20:50 tarihinde demiş ki: nofear tamam kes, ksk dunyanın en buyuk takımı, hatta dunyanın en fazla seyırcıye sahıp takımı. En çok taraftarımız var gibi bi laf etmedim sadece göztepe Karşıyaka rekabetinin daha fazla olduğunu söyledim ha unutma önemli olan az ama öz olmaktır Hangi iki ezeli rakibin Voleybol maçı bile doluyor?Bizim rekabetimiz futbolu aştı voleybol-basket hadi bunları geç normal hayatta bile sürüyor Fb-Gs derbisini küçümsemiyom iyi derbi ama sadece medya derbideki en ufak olayı çok büyütüyo bu durumda dünyanın en ürkütücü derbisi oluveriyor[hline]In a world where you can be anyone;Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: www.ultimatezone.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 şimdi sen gs-fb basket maçının dolmadıgınımı soluosun?[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 nofear toplasan ksk taraftarını bı sukru saracoglunu doldurmaz, 80 bın kısının 40 bını goztepelıdır dogru ama ımıkanı yok 40 bın ksk lı yok. fb-gs derbısı dunyada 2. ya da 3. derbı olarak gosterılıyor hala neyı tartısıyoruz ya bız ??? bende ızmırlıyım hatta alsancak stadına 300 m yakınındayım. allah askına bana anlatma. adam oldurerek derbılıgın buyulugunu bana anlatamazsınız. ama sızede hll olsun kendı taraftarını oldurecek kadar zavallı bır seyırcı kıtlesıne sahıpsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Karşıyaka taraftarını sen görmemişsin 8 sene 2.liglerde çıkamayıp sürünmemize rağmen maçlarımızda yinede 3000 4000 kişi olurdu 1.Liglerde yaptığımız maçları gör bak o maçlarda taraftar ne kadarmış falan bi gör Karşıyaka taraftarı sandığından çok fazla toplasan şükrü saraçoğlunu rahat doldurur Unutma Karşıyakanın neredeyse 1milyon nüfusu var Göztepe Karşıyaka maçında 40 bini Göztepeli demişsin geri kalanı Karşıyakalı olamaz demişsin ama şunu bil o maçta 40 bini aşan Karşıyakalı vardı Karşıyakalılar o maçta fazlaydı Çıkan olaylarla göstermiyorum derbiyi bizim maçların sadece futbolda kalmadığını söylüyorum her spor branşı ve ayrıca şehir arası bir rekabet söz konusu İstanbulda atkını takıp rahat gezersin burda gezemessin hani çok örnek var Basket maçlarımıza bir bakın Karşıyaka seyircisi Türkiyede en çok basket maçına gelen seyirci Bilen bilir KSK-Göztepe maçlarını[hline]In a world where you can be anyone;Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: www.ultimatezone.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 2. lig bazında çok iyi bi derbi olabilir de gs-fb ile karşılaştırırsan baya komik kalır her türlü.[hline][i]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Bu arada maçta olan o cinayetin hiçbi alakası yok tribünle bi tane salak gitmiş kız davası yüzünden adamı öldürmüş[hline]In a world where you can be anyone;Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: www.ultimatezone.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 derbi dediğin boca juniors-river plate, ac milan-inter milan yada galatasaray-fenerbahçe gibi olur bu 3'ü zaten dünyanın en büyük 3 derbisidir[gerçi milan'lardan emin değilim ama öyle hatırlıyorum][hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ooo efsane geri dönmüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: Mephisto_, 20 August 2003 13:18 tarihinde demiş ki: derbi dediğin boca juniors-river plate, ac milan-inter milan yada galatasaray-fenerbahçe gibi olur bu 3'ü zaten dünyanın en büyük 3 derbisidir[gerçi milan'lardan emin değilim ama öyle hatırlıyorum][hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Boca River Çok iyi derbi ona lafım yok Ac Milan İnter Milan derbisi o kadar güzel değil Zaten ben Türkiyedeki derbiler demiştim Son kes söliyeyim Fb Gs iyi derbi ama Medya fazla abartıyor Ksk Göztepe derbilerindeki rekabet Fb Gs de yok Fb Gs sadece futbolda kalmış birazda baskette varolmaya çalışan bir derbi Ksk Göztepe her branşta var her voleybol basket futbol maçında tribünler dolar az kişi olsa bile maç sesini duyurur İstanbulda rahat rahat atkınla dolaşırsın burda dolaşamazsın Bizim rekabetimiz futbolu basketi aştı[hline]In a world where you can be anyone;Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: www.ultimatezone.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 kar$iyaka - goztepe derbileri unludur bilirim...[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Neyse arkadaşlar ya bi derbi için birbirimizi kırmayalım sonuçta 2 derbide iyi derbiler ben kendi görüşümü belirttim sadece[hline]In a world where you can be anyone;Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: www.ultimatezone.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar