No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 1-KARSIYAKA GOZTEPE 2-SAKARYA KOCAELI 3-FB GS SIMDI HERKES SOLIYECEK NEDEN FB GS YAZMADIN DIYE AMA CEVABI VEREYIM FB GS MEDYANIN SISIRMESI IZMIRE GELIN KARSIYAKA GOZTEPE MACLARINDA HAYAT DURUR MAC ONCESI CIKISI KAVGALAR OLUR MACIN ICINDEDE MANYAK SOVLAR VE TEZAHURAT OLUR UNUTMAYINKI REKORDA BIZDE 80.000 KISI 2.LIGDE DUNYA REKORU KI O 80.000 KISI BILETLIYDI BIRDE BILETSIZLERI SORUN ONLARLA BERABER 120 000 VARDIK KESIN HADI BAKALIM FB GS DERBISINDE NE OLMUS STADA SADECE 200 250 GS LI ALINIYO AMA BIZDE STAD IKIYE BOLUNUYO GERILIM HAD SAFADA SIZIN SIRALAMANIZI ALALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ya çüş ve oha abartının bu kadarı 120.000 kişi auhua stad 100.000 kişilik zaten. ayrıca türkiye rekorunu kırdı galatasaray olympiakos maçında 81bin küsür kişiyle...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 karşıyaka-göztepe maçlarını bilmezmiyiz be ne olaylar çıkar kan davası gibi manyaktır taraftarları düşmandır birbirine resmen[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Ankaragücü-Gençler maçında stat dışında çıkan kavgayı unutamıyorum.Oradaydım kafayı tuta tuta metroya zor attık kendimizi.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 bursa-kocaelı bu arada ksk-goztepe degıl, en buyuk derbı fb-gs derbısıdır. Dunyada bıle 2. ya da 3. derbı olarak gosterılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 nofear bende ızmırdeyım, tum fb-gs maclarına gıtmeye calısıyorum. bu en son ksk-goztepe macınada gıttım. baya komık kalır yanında senın soyledıklerın.sana tavsıyem bı fb-gs macına gıtmen. seyırcı ıle olmuyor bu ısler. sımdı sıdık yarıstırma bu takımlar arasındakı mucadelelerı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 FB-GB değil GS-FB olacak, FB-GS maçlarının sonucu belli heyecan olmuyo GS-FB maçı ise bazen heyecanlı olabilio :)[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: SM0KE, 16 August 2003 01:38 tarihinde demiş ki: FB-GB değil GS-FB olacak, FB-GS maçlarının sonucu belli heyecan olmuyo GS-FB maçı ise bazen heyecanlı olabilio :)[hline]rtc +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 benim bildigim derbi maçları aynı sehrin rakip 2 takımı arasında yapılanlardır.[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 said: LvL_Sabo, 15 August 2003 21:41 tarihinde demiş ki: ya çüş ve oha abartının bu kadarı 120.000 kişi auhua stad 100.000 kişilik zaten. ayrıca türkiye rekorunu kırdı galatasaray olympiakos maçında 81bin küsür kişiyle...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza 61k deılmı o yaws[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Milan-İnter (höö?)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 said: jacabo, 16 August 2003 12:31 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 15 August 2003 21:41 tarihinde demiş ki: ya çüş ve oha abartının bu kadarı 120.000 kişi auhua stad 100.000 kişilik zaten. ayrıca türkiye rekorunu kırdı galatasaray olympiakos maçında 81bin küsür kişiyle...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza 61k deılmı o yaws[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize 80.000 rahat alıyor. ama arkadas sallamıs 120 bın dıye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 yok rekor 61k deılmı dedım yane sız kırdınız ıste turkıye rekorunu 61k seyırcıyle[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 ben 81 küsür diye hatırlıyorum. olympiakos maçından bahsediyorum (olimpiyat'taki ilk maç hani, yollarda süründüğümüz)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 bılmıyorumda stad zaten 80k kısılık olsa olsa 85k olsun :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 80bin küsürle dünya rekoru karşıyaka-göztepe maçı ama 2. lig dünya rekoru 1. lig değil yane en büyük derbi fb-gs dir karşıyaka göztepe kim ya? 3-4 terorist birbirini öldürüyor diye derbi büyük mü oluyor? büyük derbi ülkeyi etkiler. 1 hafta boyunca birsürü kişi konuşur heyecan duyulur. göztepe-ksk nedir ya? lol trabzonla 3 büyüklerin oynadıkları maçlar bile türkiyede gözgöz-ksk maçlarının en az 1000000000 katı daha çok heyecan yaratır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 arkadaşla beraber gitmiştik olympiakos maçına. şimdi ona sordum 82bin küsürmüş rekor. anons etmişlerdi "türkiye rekoru kırdık gs olarak" diye[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 said: LvL_Sabo, 15 August 2003 21:41 tarihinde demiş ki: ya çüş ve oha abartının bu kadarı 120.000 kişi auhua stad 100.000 kişilik zaten. ayrıca türkiye rekorunu kırdı galatasaray olympiakos maçında 81bin küsür kişiyle...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza , ya sabo yapma allahini seversen 66,721 biletli seyirci seyretti o maci. zaten stad 80000 kisilik o kadar bosyerleri goremedinmi alla alla.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 harbı valla ne 82 k sı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 arkadaşla ikimiz de yanlış hatırlıyo olamayız di mi (böle bi ihtimal varsa da çok düşük) ciddiyim 81 veya 82bin küsür kişi diye hoparlörlerden anons yapıldı olympiakos maçında[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 sabo akıl var mantık var stat 80 k lık. o macta bosluklar vardı, nasıl 82 k olabılırkı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 valla stad hoparlörlerinden öyle anons yapıldı türkiye rekoru kırıldı diye. ayrıca istatistiksel bi şeyi gaza getirmek için sölemezler di mi ? akıl mantığa bakmam ben.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ehe ag-gb derbisi de iyidir hakkaten 5-6 kişiyi ikna etmeye çalıştım bu seneki maçta gb tribünlerine gidelim diye yok herkes tırs ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 gb-ag de gb tribününe giren çıkamaz valla ;)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 17 August 2003 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Sonuçta 2.lig dünya rekorunu kırdık hele birinci ligde olsak neler olacaktı acaba?120.000 abartı biraz ama 80 bini aştığımız kesin KSK-Göztepe maçlarıda sizinki kadar medyada yer alsa tüm Türkiye duyacak Gs-Fb sadece İstanbul takımı olduğundan bu kadar ses getiriyo Gs-Fb maçında stad ikiye bölünüyomu bölünmüyo Gs-Fb maçında KSK-Göztepe maçında çıktığı kadar olay çıkıyomu çıkmıyo İzmirde hayat duruyo bizim maçlarda İzmirde yaşayan anlar bi maça gelin görün derbiyi Fb-Gs maçları medyanın şişirmesi[hline]In a world where you can be anyone;Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: www.ultimatezone.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar