Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Ben warcraft serisine başlamak istedim.Gerekli şeyler'in sitesine girdim.Bayiilik olarak kadıköy ve göztepede 3 adres verilmiş.Ama asıl gerekli şeyler adresi nişantaşında.O bayiliklerere gidersem bu kitaplar bulunabilir mi yine? Yoksa sayılı kitap çeşidi mi bulabilrim gidersem?[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 bende hepsi var anlatım o kadar baglamıyo oyunları onceden oynaman lazımki bir seyler kurabilesin kafanda[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Gerçekten tadını almak istiyorsan oyunlarını oynamalısın.[signature][hline]Corald | Pain Train | Magtheridon In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 büyük ihtimale bulabilirsin o kitapları. Yoksada sipariş verebilirsin. Ayrıca sihirli kulede stockta varsa kitap net üzerinden de spariş verebilirsin. Konu oyuna dönmesin adam kitap bayisi sormuş kitap içeriğini deil :yapma::D[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Yarın gidiorum, işallah bulurum da boşa gitmem o yolu =][signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kitapları oku ondan sonra bide nette warcraft oynarız:) yada wow:)[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Tamam WC2 cd'si elimde var, orc'lar rulez =)[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ehe ne zmn istersen;)[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 netten w2 kapışalım bende de var... bu arada sihirlikule netten satışı bayya iyi... kim kalkcak gitcek taaa tükkana... ehühühü bgün paso yemeksepetindeydim...[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz. [Bu mesaj turambarturin tarafından 04 Aralık 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Evet kitabı okuyorum çok sürükleyici, Thrall ise tam bir kahraman her şeyiyle.Serinin diğer iki kitabını da alacağım. Eee WC2 oynayacak varsa oynayalım hazır ben boşken =][signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 WC2 diyosun farkında mısın yahu? garibime gitti kac yıllık oyundu.. 9 varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 WC 2 1996 oyunu. Yarın ikinci kitaba geçiorum; Ejderha'nın Günü.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 artık rahatsız etmeye başladın.[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ben mi? Çok taş kalplisin LöL.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: stoneheart, 11 Aralık 2005 21:43 tarihinde demiş ki: artık rahatsız etmeye başladın. dün kayıt ol ertesi gün insanlara ayar vermeye çalış başarılar..[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Sadece son kitap kaldı, "Son Bekçi" =) Sonra da "unutulmuş diyarlar" ya da "ejderha mızrağı" na başlamayı düşünüorum ki o zaman da tavsiyelerinizi alıcam =)[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 E.M. ve U.D. aynı anda...Kafan karışır...Sırayla alacağım diyorsan ki zaten öyle demişsin iyi...Bence maliye ayır bu işe(iki seride bayağı bir kitaba sahiptir)..E.M. yi en sona bırak bir de sakın ve sakın tanışmalar ve eşleşmeler gibi salak olan 5lemeleri miydi 4leme miydiler onları okuma...E.M dan soğursun... U.D. ye gelince-ki bunu önce okuyacaksın gibi-iyi eğlenceler...U.D. ile aram süper değildir...Bide ultimanın kitapları vardı ama du bakam(okumuşsundur zaten)... (peşin tavsiye işte)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge [Bu mesaj Bungala tarafından 14 Aralık 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Sabrina WoW'la hiç alakan var mı bilmiyorum ama. Hangi WoW oyuncusu Thrall'ın kitabını okursa Hemen ir Orc Shaman Rollluyor. :) Enteresan bir duygu oluyor tabii.[signature][hline]Tosunpasa 60 Level Tauren Shaman (The Maelstrom). [/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ehue yok WOW la ilgim olamıo malesef kartım olmadığı için =) Sevdim kitapları ben, nedense eleştrilmiş baya.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ben ve çevremdeki herkes iyi yönde eleştirdi ama diğerlerini bilemem kitaplar oldukça iyi aslında.[signature][hline]Tosunpasa 60 Level Tauren Shaman (The Maelstrom). [/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 unutulmus diyarları tavsiye ederim.[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Kara Elf üçlemesi ya da Drizzt Do'Urden'in maceralarından başlıyorum o zaman.Sanırım 3'üne de ulaşabilirim şu an.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kara elf üclemesi ztn drizzt do'urdendir:)[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 drizzt bi süre sonra sıkar bence once em den basla güz alaca karanlığı ejderhalarını tavsiye ederim güzel bi başlangıç olur tabi raistlin tarihçeleriyle de başlayabilirsin ud okicaksan göç anayurt sürgün üçlemesiyle başlamanı tavsiye ederim buyeli vadisi üçlemesi de çoğu sevmese de güzeldir warcraft kitapları da daha önce de söyledim bence çok güzel[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 drizzt kitapları warcraft kitaplarından kat kat üstün bir kere anlatım sıkmıyor rhonin gitti actı geldi gibi anlatımlardan uzak ayrıca kurgusuda güzel warcraft kitaplarının her biri baska bir hikayeyi anlatıyor ve sonunda hep bir soru isareti kalıyor.[signature][hline]Zergling günlerden bir gün demiski: Ne giriyon lan charımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar