Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sihirlikule

Sabrina

Öne çıkan mesajlar

Ben warcraft serisine başlamak istedim.Gerekli şeyler'in sitesine girdim.Bayiilik olarak kadıköy ve göztepede 3 adres verilmiş.Ama asıl gerekli şeyler adresi nişantaşında.O bayiliklerere gidersem bu kitaplar bulunabilir mi yine? Yoksa sayılı kitap çeşidi mi bulabilrim gidersem?[signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM
Sosyal ağlarda paylaş

büyük ihtimale bulabilirsin o kitapları. Yoksada sipariş verebilirsin. Ayrıca sihirli kulede stockta varsa kitap net üzerinden de spariş verebilirsin.
Konu oyuna dönmesin adam kitap bayisi sormuş kitap içeriğini deil :yapma::D[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

netten w2 kapışalım bende de var...
bu arada sihirlikule netten satışı bayya iyi...
kim kalkcak gitcek taaa tükkana...

ehühühü bgün paso yemeksepetindeydim...[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat |
Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz:
Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz.
Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer;
Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz.

[Bu mesaj turambarturin tarafından 04 Aralık 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

E.M. ve U.D. aynı anda...Kafan karışır...Sırayla alacağım diyorsan ki zaten öyle demişsin iyi...Bence maliye ayır bu işe(iki seride bayağı bir kitaba sahiptir)..E.M. yi en sona bırak bir de sakın ve sakın tanışmalar ve eşleşmeler gibi salak olan 5lemeleri miydi 4leme miydiler onları okuma...E.M dan soğursun...
U.D. ye gelince-ki bunu önce okuyacaksın gibi-iyi eğlenceler...U.D. ile aram süper değildir...Bide ultimanın kitapları vardı ama du bakam(okumuşsundur zaten)...
(peşin tavsiye işte)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge

[Bu mesaj Bungala tarafından 14 Aralık 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sabrina WoW'la hiç alakan var mı bilmiyorum ama. Hangi WoW oyuncusu Thrall'ın kitabını okursa Hemen ir Orc Shaman Rollluyor. :) Enteresan bir duygu oluyor tabii.[signature][hline]Tosunpasa 60 Level Tauren Shaman (The Maelstrom).
[/i]"Lightning strikes at my command.
By Storm and Earth, Axe and Fire,
We come to claim this land."
[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

drizzt bi süre sonra sıkar bence once em den basla güz alaca karanlığı ejderhalarını tavsiye ederim güzel bi başlangıç olur tabi raistlin tarihçeleriyle de başlayabilirsin ud okicaksan göç anayurt sürgün üçlemesiyle başlamanı tavsiye ederim buyeli vadisi üçlemesi de çoğu sevmese de güzeldir warcraft kitapları da daha önce de söyledim bence çok güzel[signature][hline]"Every creature will taste death"
Sosyal ağlarda paylaş

drizzt kitapları warcraft kitaplarından kat kat üstün bir kere anlatım sıkmıyor rhonin gitti actı geldi gibi anlatımlardan uzak ayrıca kurgusuda güzel warcraft kitaplarının her biri baska bir hikayeyi anlatıyor ve sonunda hep bir soru isareti kalıyor.[signature][hline]Zergling günlerden bir gün demiski:
Ne giriyon lan charımla...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...