FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Şifrem gitmemiş arkadaşlar çalmışlar adamımı maradonda satılık die bağırıyolarmış. Herkezden ricam gören duyan varsa bana iletirse sevinirim. 14 Aylık emeğimi çalanlar Allahından bulsun inşallah. lvl 65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ne zmn duymuşlar fullmoon satıldıgını?yüksek teklifi biz veririz biz alırız geri en azından.[signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np Ujio'yu blocklayanın ak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Dün gece 12 sıralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Benimde çalındı ..[signature][hline]JacKDaNieL Sanga Xigenon Xigenon 61 61 shadow vain Shadow knight 8x.xxx np 62 olim bakarız xD Soldakini verdim sağdakini aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: 0ttavio, 23 Aralık 2005 18:15 tarihinde demiş ki: [spo1=+18]+1[/spo][signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 23 Aralık 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Fvck..[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bunların warya alayını sey yapacan.... goreceqler ondan sonraa @mk ezikleri[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Böle şerefsizlik bi insanda olması mümkün deil tam anlamıyla bir ALLAHSIZLIK'tır.Emek çalmak hırsızlıktır.Yazıktır benim gibi bir çok insana!!GM'ler nerde sadece piremium reklamları yapmayı bilirler.Bide böle benim gibilerin şifrelerini ve itemlerini gerrçek paraya satmasını bilirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 üzüldüm :( küfretmezsek sevinirm.[signature][hline]Mutlu ol Yeter mode : On [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 23 Aralık 2005 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Üzgünüm burial burda böle şeyler yazmak istemezdim ama bi şekilde kendimi anlatmak istiyorum.Böle insanlara karşo gerçi insan deil olnar ama neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 senin karakteri çalan arkadaşla bu arkadaşı IQ testine soksak başa baş geçer... [spo1=...][/spo][signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xxbilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 xD[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 geçmiş olsun...bence alıcı durumuna geç ve paswordu almaya çalış sonuçta dtsi sende var...bunu bi denen bence..[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hmm bence buluşma ayarla alıcam diye sonra döve döve şifreyi geri al[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: fenerbahce, 23 Aralık 2005 18:36 tarihinde demiş ki: hmm bence buluşma ayarla alıcam diye sonra döve döve şifreyi geri al +1 kafasini gözünü yar bidaha kimseye musallat olamasin..hurensohn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 aynen. kır burnunu ver eline[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 eger gercekten öyleyse seni waryaaaaa ......... ederiz burada[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aL0ne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 fullmoon forgot pass yap alırsın gerı adam turkce satıosa edıosa msn dekı arklarına yada senıyenı ekleyen lere bak key logger yemıs te sıfren alınmıs ola bılır yada sana mail geldımı pass we id at sıfrenı deıstırelım kol customer tarafın dan atılmıs gıbı durup ::aLone sadece banned :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 len senmi caldın duzgunce cwp wer hasta etme adamı[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Full üzüldüm senin adına inş. o şerefsizlerden geri alabilrsin charını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 len olm cwpw ersene ben caldım diyon kacıyon adamı hasta etme zate sinirliyim amk oyun non preminyum diyo[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Yeni şifrem mailemi gelmişti yeni şifremi aynı gün mailden sildim. Yukarıya yazan insan diorum ama deilsin küfür edicem ama burdaki herkeze ayıp etmiş olurum..Ne istiyosun para miktarı söle!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 yoq öyle para falan adam gibi aldıgı gibi geri wereceq.[signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 senin adına üzüldüm kardes senin charda raptor +8 shell felan warmıydı bide npsi yüksekmiydi?eger ööle ise dün gece cz de bi adam oynuyodu![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Full +7 shell . +8 raptor 65 lvl ve 70 k dan fazla np vardı ne zaman gördün tam zamanını söylermisin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar