Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

islam in europe

NuKe

Öne çıkan mesajlar

Az önce Googledan birşeyler ararken bi site çarptı gözüme. Girdim ve gene sinir küpü oldum. Adamların sırf biz salak birliklerine girmeyelim diye işin içine dini de sokarak site açıyorlar. Neyse yukarda contact us var. İsteyen fikrini yazabilir güzel(!) siteleri hakkında.
http://www.islam-in-europe.org/en[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

Bi şey demiyecem bu kadar buyuk rezillik olmaz iyice suyunu kacırdılar...Hele bi girsek avrupada nufus patlamasına sebeb olcaz...aslında bize ihtiyacları var[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Sosyal ağlarda paylaş

reytinginin artacağını düşündüm tabii ki. Contac us bolumune bişiler yazın diye yazdım siteyi.[signature][hline]I love you but, i love your butt.

Sosyal ağlarda paylaş

arkasokak işin içine dini sokan bizler deiliz, mal yonetim. Ayrıca AB ye girmek açıkçası istemiyorum. Kime sorsam boyle diyor. Peki hukumet neden AB ye girmek için biyerini yırtıyor? İşte sonra boyle site de açarlar. Kıçlarını da yalattırırlar.[signature][hline]I love you but, i love your butt.

Sosyal ağlarda paylaş

ya abi bi sey sorcam sadece yonetımmı sızce ? şöle bı bakınalım yakn tarıhe Fransada isyan cıkıo dırek olağan üstü hal ilan edılıyo fransa tarıhınde ilk defa ( yanlıs bılıo olabılırım ) ordu şehre giriyor...aynı olay bizde oluyo neymıs efendım avrupa bırlıgı uyum yasasıymıs yok insan hakkıymıs olağan üstü hal ilan edemedık...daha yakına gelelim orhan pamuk a yumurta atıldı diye insan haklarını cignemisiz öle diyolar yargılamayı beyenmemısler tovbe tovbe[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkasokak, 23 Aralık 2005 00:11 tarihinde demiş ki:
işin içine dini sokan biziz onlar değil.
evet biz öyle ezik büyük iğrenç bi toplumuz zaten.

yaygın din farkı, türkiye'nin ab de olmasını istemeyenlerce (ki burda kastettiğim gizli güçler falan değil, ekonomik güçleri/kazançları türkiye'nin ab ye girmesiyle sekteye uğrayacaklar) kaşınacak bi şeydi ve kaşındı ve daha da kaşınacak.

ama haklı oldukları bi kaç nokta var. en zayıf halkamız kadar güçlü gözükürüz. din diye namus diye kardeşini öldüren adamlar var bu ülke de. nası açıklayacaksın bunu kitlelere¿ açıklayamazsın tabi ki..[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!

[Bu mesaj Rahan tarafından 23 Aralık 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Banada normal bir site gibi gozukmustu ama adamlarin verdikleri bazi cevaplar cok sacma. Turkiye'de kadinlarin sokakda basortusuyle dolasmasini yasaklayan yasalar varmis, aslinda ordu herseyi yonetiyormus bunun gibi cok sacma aciklamalar var. Linkler kisminda da jihad watch, euro jihad gibi artik bakmaya sinirlerimin dayanamayacagi siteler var.
Sosyal ağlarda paylaş

Düşünce özgürlüğü, demokrasi kavramları içerisinde normaldir. Elbette bu şekilde düşünecek kimseler vardır. İfade yöntemleri de son derece demokratiktir. Hakaret olmadığı sürece normaldir.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu adamlar istemiyorlar kendi aralarına bizi -haklı olarak- , ellerinden geleni ardlarına koymuyolar.

Bu kadar basit.

Yazdıklarının içinde son derece doğru olan olaylar da var, namus cinayetleri gibi, bunları demagoji yoluyla , propogandaya çeviriyolar.

Haa belki çürütülebilir fikirleri ama isteklerine ulaşmaları için oldukça da başarılı bir yöntem.[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Sosyal ağlarda paylaş

istemiyorlar diyip abartmayın yaw. avrupadaki vasat bi insna türkiye ile ilgili bi halt bilmiyor. sürekli develerle gezdiğimizi, hırsızların kolunu kestiğimizi falan sananlar var, hatta çatal bıçak kullanmadığımızı düşünenler var.

kafayı yemek için bakınız;
türklere sorulan salak sorular

bu önyargıları değiştirmek bence o kadar zor değil.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 23 Aralık 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
allahin polonyalisi acmis site iste sittir edin .

ya tam kargayı besle oysun gözünü olmus o polonyalı adam bi ülkesinin gecmisini bakmıs mı?,alman-avusturya-rus imp. tarafından bitirilirken bizim sayemizde kurtulduklarını bunlara ögretmemişler mi?,adamalara bak ya ab ye adım atar atmaz cıvıttılar[signature][hline]Bla bla bla...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Im writing from Turkey i "loved" your site so please do us a favor and vote against us itll make most ppl really happy here
i can udnerstand that you dont wants us in your oh so great union but we dont want you either:)
we should be stopped before entering a christian club who still clings with the crusader spirit we have our own culture our own traditions so we dont need you really
so for our sake please promote your site and make all those people vote against us
i dont want to share my beatiful country with crusaders of the middle age who doesnt appriciate the difference between beliefs

ps: you disrespect our religion by saying we still keep old traditions but your oh so great pope said that all who listens to pop music are closer to satan while those wear jeans are the satan himself wake up guys we are in the information age not medieval times

oh by the way

go and **** yourself

aynen bunu yazdım cok memnunum[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...