Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist The Movie!

Ringwraith55

Öne çıkan mesajlar

gidicem dediysen gidersin madem gıtmıyceksen gıdıyorum elveda dıye bır topıc nıye actın zerre akdar onemınız yok eyvallah nıye dedın ve gene bu onemsız ınsanalrın oldugu yerde nıye takılıyorsun

sözüdür aynası kişinin

demiş atalarımız cok dogru soylemişler[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 16 Kasım 2005 16:35 tarihinde demiş ki:
gidicem dediysen gidersin madem gıtmıyceksen gıdıyorum elveda dıye bır topıc nıye actın zerre akdar onemınız yok eyvallah nıye dedın ve gene bu onemsız ınsanalrın oldugu yerde nıye takılıyorsun

sözüdür aynası kişinin

demiş atalarımız cok dogru soylemişler

Senden daha fazla önem verdiğim (hmm.. aslında Dünya'nın diğer ucundaki herhangi bir canlı ya da cansız birşey olabilir bu) birileri gitmememi istedi.

Bundan -tekrar söylüyorum- SANANE?
(Bu arada okuma yazman var değil mi, birilerinden yardım almıyorsun?)

Önemsiz olan insanlar değil, sensin. Tekrar söylüyorum okuma/yazma öğren.

Ayrıca "Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz" denir ama sen onu bile idrak edemeyecek ve düzgününü yazamayacak haldesin... Zamanla geçer, biraz büyümen lazım sadece =)

[Bu mesaj kymophobia tarafından 16 Kasım 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

forum kurallarımıza göre diğer kullanıcıları bezdirmek, yıldırmak, forumdan soğutmak amacıyla mesajlar atıp rahatsız etmek doğru değildir

gitmek isteyen gider, gelene hoşgeldin dediğimiz gibi gidene de güle güle diyoruz gördüğünüz gibi

ancak gelip gitmekte kararsız kalanlara yol göstermek ne bizim ne de diğer kullanıcıların sorumluluğunda olan bir şeydir, lütfen kapınızın önündeki dilenciyi kovar gibi muamele yapmayınız diğer kullanıcılara[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar Tartışmayın ..Dellendirmeyin Adamı...Pati De Tek Tartışma Olmayan Bölüm Burası Bırakın Öle Kalsın..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Filmin DVDRIP versiyonu çıkarılmış sonunda...
Buyrunuz torrent;

http://www.kymophobia.com/[Indy] Fullmetal Alchemist The Movie - Conqueror of Shambala (jap audio - eng sub).torrent[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

animeone veya başka adamları sub bekleyecem sonra ff7 gibi 50 tane vers. çekmek istemiyom ee nasıl peki konu ?[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

Onu bilmeyenler okumasın ama;
[spo1=Okumayın bence...]
Kendi tarafına geçmek için Alphonso'nun karşılığı ile çalışan Edward, olayın çözümünü Shambala denen bir kentte bulur (gibi düşünmek lazım. Bu arada roket bilimi araştırmaları yapıyor.
Diğer tarafta da Alphonso çılgıncasına simya kasıyor.

Bu arada işin içinde yahudilik, naziler, alt seviye (yeterli saygıyı görmüyor diye delirenler falan) insanlar derken konu heryere dokundurmuş...[/spo]

RAW'ın kalitesi mükemmel değil. Çözünürlüğü 320*240, keşke n azından 720 falan riplenseymiş. Gene de harika.

Ama doğru, fansub grupşardan biri çıkarır. Bu sürüm türkçe altyazı isteyenler için olacak.[signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

Bu da yüksek kalite, yanlış aktarmayayım.
ama yani, Karas'ı bin küsür çözünürlükte izleyince, insan doyumsuzlaşıyor =)[signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

begenmedım nokta

[spo1=Buyuk Spoiler izlemediyseniz uzak durun]sonunda cok gaz oldum ed gerı donunce ama yenıden bu dunyaya gerı gelmelerı fılan bana kotu geldı olan zavallı winry ye oldu

bıde boyle roy a ne oldugunu gormek ısterdım en cok dıyordum heh roy karısıklıktan yararlanıp ulkeyı ele gecırıcek oda yalan oldu ed sahneden cıktıktan sonra roy u gostermöedıler bı daha

nazılere fılan degınıp toplumsal mesaj verelım dıe cok kastırmıslar olmamış[/spo]

ya ben ed ı roy u al ı ızlemek ıstıom banane nazılerden nazı ızlemek ıstesem yıgınla 2. dunya savası fılmı var ögkhhh geldı nazıelrden artık ne bıtmes naziymiş be kafam gırsın tum nazılere
[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang

[Bu mesaj Viktor tarafından 23 Aralık 2005 11:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Direct Download Linki Varmı ?[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır...
---Uluç Sergün---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
http://kaa.animeconnection.net/torrentpage/torrents/[kaa]_fullmetal_alchemist_the_conqueror_of_shamballa.dvd.torrent
buyrun [kaa] dan..
yanlız link koymak tam ölüm olmuş

[ mesaj 12 şubat 2006, pazar - 13:33 tarihinde, senarious tarafından güncellenmiştir]

[ mesaj 12 şubat 2006, pazar - 13:34 tarihinde, senarious tarafından güncellenmiştir]

[ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 13:34 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...