Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005'in en pahalı otomobilleri!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Geride bıraktığımız 2005 yılının en pahalı otomobilleri belli oldu. Forbes in açıkladığı listede Ferrariden Aston Martin e, Rolls-Roycedan Porsche ye kadar birbirinden değerli araçlar bulunuyor. Ancak listenin bir numarası, yarım milyon dolarlık fiyat etiketiyle Saleen S7!

İşte 2005in en pahalı 10 otomobili

[spo1=1.Saleen S7 562.700$][/spo]
[spo2=2.Mercedes-Benz SLR McLaren 452.750$][/spo]
[spo3=3.Porsche Carrera GT 443.000$][/spo]
[spo4=4.Maybach 62 377.750$][/spo]
[spo5=5.Rolls-Royce Phantom 320.000$][/spo]
[spo6=6.Maybach 57 317.000$][/spo]
[spo7=7.Lamborghini Murciélago 281.000$][/spo]
[spo8=8.Aston Martin V12 Vanquish 256.000$][/spo]
[spo9=9.Ferrari 612 Scaglietti 254.150$][/spo]
[spo10=10.Ferrari 575M Maranello 225.090$][/spo]
valla ben merlinin kazanının yalancısıyım:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım,
ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.

[Bu mesaj Redogski tarafından 22 Aralık 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
slr oldukca ıyı gozukuyor.:)[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Mesaj tarihi:
bence phantom aralarında en elit olanı, parayla prestij satın alıyorsun, zaten satıldığı kitle belli alan da mutlu satan da mutlu.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Mesaj tarihi:
Bu arada phantom maybach gibi limuzinlerde şekil üçüncü plandadır amaç farklıdır.
Bunlar arasından benim alacağım Porsche Carrera GT olurdu.

[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.

[Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 23 Aralık 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lol paramecium yarıldım bı an gulmekten ..bi an yazın aklımdan gecene cok benzedi bende sekil verilmis ytong diye dusunmustum :) ancak su aracların her biri cok sahane
kim istemezki bunların içinden en icuzu bilem olsa kapısının onune cekmeyı veya garaja (şimdi bunu alıpta kapının onune koyana kufur ederler:D)[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae
Mesaj tarihi:
Aston Derim konuyu kapatırım susun :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı

• Yeni Oluştur...