GM_galadniel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Slm Millet İşte size yakında dediğim site artık hizmetinizde şu an tek map editor ve gump maker download ediliyor çünkü diğer programlar diskete sıgmadığından getiremidin ama size şimdilik onlar yeter bence zatende en önemlisi olan map editor de hizmetiniz hepiniz bekliyorum NOT=Gump maker'daki line olayını kaldırdım www.uo-pro.8m.net[hline]Secrecy Of Holiness Serverımız Satılıktır Bilgi İçin TIKLAYIN [Bu mesaj GM_galadniel tarafından 20 August 2003 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 :) hayırlı olsun umarım herhafta bır sıte acmassın. bu arada server ın ne kadar :)[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 25.000.000 TL veya 30.000.000 TL dir merak etme her hafat nie site açayım ki[hline]Secrecy Of Holiness Serverımız Satılıktır Bilgi İçin TIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 neyse salla ne bılım bi ara hatırlıyormusun her hafta server actım dıye konular acıyordun ya. :)[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 açıyoum ama olmuyodu int cafeden açıyorum lan'dan oynanıno ama net'den açamıyom bilsem açıcam bilmion yaa yardım edin öğreniyim yine cafeyi gaza getirp açıyım ne dersin[hline]Secrecy Of Holiness Serverımız Satılıktır Bilgi İçin TIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sky_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 "Dialog Stduio"[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bos ver hıc ugrasma :)[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 nie kine amuhahahhaha[hline]Secrecy Of Holiness Serverımız Satılıktır Bilgi İçin TIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 map editor kayıt yapılmıyor anlmadı mynet freeservers bu zip'i kaydedmiyor[hline]Secrecy Of Holiness Serverımız Satılıktır Bilgi İçin TIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 sen halen mynet lemı ugrasıyorsun yoksa :)[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 yoo freeserver ile uğraşıom[hline]Secrecy Of Holiness Serverımız Satılıktır Bilgi İçin TIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 tamam ıste mynet free hostıng mı ?[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar