FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Selam arkadaşlar bu oyunda ne kadar kasarsanız kasın ne kadar iyi itemimiz olursa olsun ya bir gün haclenirsiniz ya banlanırsınız yada benim gibi şifreniz durup dururken gider.Böle saçma bir oyuna 14 ayı'mı harcadığım için üzülüyorum.Yeni başlayanlara tavsiyem başlamayın direk bırakın. lvl 65'im yazıklar olsun diorum bu oyunu saçma sapan yönetenlere yazıklar olsun diorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yazık.... :([signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 nasıl gıttı ya durduk yeremı yoksa sıfre degıstırırkenmı? yazık olmus ben senı tanıyorum (ben sultan_rez) gercekten uzuldum kardesım gecmıs olsunn... insallah acılır...[signature][hline]Name : Simokin LvL : 61 Class : Shadow Vain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Başkası söylese inanmazdım..Ne oldu biliyomusun elektrikler gitti ve bir daha şifre hata verdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Pişmiş tavuk olayına döndü bu :S[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaladze Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kesin ayedaş ın işi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FullMoon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 14 aydır aldıım piremium paraları haram olsun şerefsizlere..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hakıkaten yazıkk:([signature][hline]Name : Simokin LvL : 61 Class : Shadow Vain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 gerçekten ne kadar üzüldügümü bilemessin fullmoon :( her kim ne yaptıysa allahından bulur işallah :([signature][hline]Ares Mage 62 Level 190k+ np Ujio'yu blocklayanın ak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar