Elros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hayatını tamamladığını bilen kelebeğin aşkı; Tek gün süren, Sonu ölümle biten. Her aşkın başladığı yer, bazılarının son bulacağı yer. Gününü bitiren güneşine aşıktır kelebek. Güneşine ulaşmaya çalışmayan kelebeklerin sonu sadece Aşklarının batması. Aşkı yaşamayı bilmeyen canlar laf atar ona. "Aşkın Gözü Kördür." diye. Bilmez ki o kelebek; Sen Aşk Değilsin. Aşıksın. Senin gözün kör değil. Kör sandığın sensin. Sevdiğinin melek olduğuna inanan herkes gibi ayın doğuşuyla, Sadece sahip olduğunu sandığın ama aslında kendin yarattığın aşkının sonuna Batacaksın. Benim sevdiğim melek değil. Benim sevdiğim güneşim. Ona ulaşmak için uçarım. Çünkü bilirim yanına varabilirsem; Ne günü bitiren zamanın, ne de sıcağından olan uzağım Bize dokunmaz. Önemli olanlar Dünyalarımızda kalmak değil. Dünyalar yaratmak... Özür dilerim noktalamalara dikkat etmedim çünkü 2 dk önce yazdım. Tam bitirdikten sonra editlerim... Ama sıcakken paylaşmak istedim.[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 taze taze =) eline sağlık badi, güzel olmuş[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Öne çıkan mesajlar