Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adex'te Dota Turnuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beşiktaş adex 1 'de dota turnuvası düzenlenecekmiş.Bende katılımcı olduğum için tarihi tam bilmiyorum ancak 1-2 hafta sonra diyebilirim.Bildiğim kadarıyla ; turnuva double elemination sistemiyle oynanıcak.Tek maç üzerinden oynanıcak takımlardan biri sentinal diğeri scourge olucak bunu da yazı turayla belirlenicek.Turnuva -ar olmasını tercih ederdim fakat adeksin bu şeçimiyle şans faktörünü daha azaltığınıda kabul etmek lazım.Ap olsada bende o heroyu alcaktım diye kavga çıkabilir =) önce tıklayan alsın pek mantıklı olmayacağı için bu şekli seçmişler.En üzücü olanı turnuvanın 5.84c'de oynanacak olması.
Turnuvaya iyi dota oynadığını iddia eden herkesin katılmasını isterim , türk dotacılar olarak tanışalım , ne kadar iyiyiz görelim.Ayrıca oldukça iyi bir para ödülü olcakmış turnuvada.
Mesaj tarihi:
konu daha önce açılmıştı :( tp olucak kastetmişsin ama açık açık yazmamıssın...
yılbası ile bayram arasında olucak diye biliyodum ama emin değilim:([signature][hline]"Every creature will taste death"
Mesaj tarihi:
Güncel bir olay olduğunu düşündüğüm için konu açılmış olsa zaten başlarda olur diye düşündüm aramadım üzgünüm =)
Turnuva adekste tabiki , ama adex deyince adeksi kastettiğimi anlayamayacak olan gelmesin zaten.
http://forum.paticik.com/view.php?id=160055&page=1
Bu da eskiden açılan konu.
  • Yeni Oluştur...