elm Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Beşiktaş adex 1 'de dota turnuvası düzenlenecekmiş.Bende katılımcı olduğum için tarihi tam bilmiyorum ancak 1-2 hafta sonra diyebilirim.Bildiğim kadarıyla ; turnuva double elemination sistemiyle oynanıcak.Tek maç üzerinden oynanıcak takımlardan biri sentinal diğeri scourge olucak bunu da yazı turayla belirlenicek.Turnuva -ar olmasını tercih ederdim fakat adeksin bu şeçimiyle şans faktörünü daha azaltığınıda kabul etmek lazım.Ap olsada bende o heroyu alcaktım diye kavga çıkabilir =) önce tıklayan alsın pek mantıklı olmayacağı için bu şekli seçmişler.En üzücü olanı turnuvanın 5.84c'de oynanacak olması. Turnuvaya iyi dota oynadığını iddia eden herkesin katılmasını isterim , türk dotacılar olarak tanışalım , ne kadar iyiyiz görelim.Ayrıca oldukça iyi bir para ödülü olcakmış turnuvada.
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 konu daha önce açılmıştı :( tp olucak kastetmişsin ama açık açık yazmamıssın... yılbası ile bayram arasında olucak diye biliyodum ama emin değilim:([signature][hline]"Every creature will taste death"
geffen Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 adamın dediği yer adex. daha önce açılan adeks. :d[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
elm Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Güncel bir olay olduğunu düşündüğüm için konu açılmış olsa zaten başlarda olur diye düşündüm aramadım üzgünüm =) Turnuva adekste tabiki , ama adex deyince adeksi kastettiğimi anlayamayacak olan gelmesin zaten. http://forum.paticik.com/view.php?id=160055&page=1 Bu da eskiden açılan konu.
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 lan ster hayatın muhalefet :D[signature][hline]"Every creature will taste death"
geffen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 lan ikinizde eccük susun be. elm korkma neyin ne olduğunu senden iyi anlarım. hakan sen de kes cumartesi takılıcaz.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 gez ster gez :)[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sterin işi gücü yok ki ipsiz sapsız işte ne olcak sadsadasdsa :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]"Every creature will taste death"
geffen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 şaban senden daha meşgul bir adamım ne olcak şimdi ? [Bu mesaj geffen tarafından 23 Aralık 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar