Draven Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Umarimn begenirsiniz. Bu sefer agirlikli olarak harmony calismasi yaptim, turu belli degil ancak degisik birsey oldu. Hic bir zaman tatmin olmadigim gibi bu seferde tatmin edemedi, yinede sizinle paylasiyorum. Buyrun; Creak[hline]Can't rain all the time. [Bu mesaj Draven tarafından 20 August 2003 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 file not found?[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 teknik hatalardan dolayi bir sorun var, merak etmeyin hersey yoluna girecek[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Yeni Upload, bu sefer calismasi lazim Creak[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 abi 4 mb naaptın ya? neyse çekiyo bakalım. bi arada bize FoT yaparken arkadan dinlenebilecek bir şarkı yaparsın dimi? (dmi?)[hline]KoC Dinledim: Güzel ama bi yerde uyuyo sonra son 30 saniye tekrar kendine geliyo gibinnn... başındaki arkadaki ritm gitar pepelek song la aynı galiba.. :D [Bu mesaj LethE tarafından 20 August 2003 02:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 yokki öyle bi dosya 4mbta çok gerçi ama 2-3 hafta içinde yeni bağlantımla indiririm[hline][i]-->Four String Magic<-- This is [b]My Own Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 abi yapmayin, 56k bile en fazla 20 dakka surer, cokmu fazla?[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 abi indiricem ama söylediğim gibi server has internal error diyo bende indirilmiyo yani yrn a kdr düzelirse indiririm zevkle kızma[hline][i]-->Four String Magic<-- This is [b]My Own Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 yok ya kizmadim ayip ettin... *Derisi yeşilleşmeden sakinleşir*[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Basta pepelek song u tekrar indirdim zannettim sonradan topladi sarki kendini, guzel bi calisma olmus. ritmler hos, fakat riff ler arasi gecisler cok ani olmus, biraz aceleye gelmis gibi sanki. Biraz daha yumusak gecislerle daha hos olabilirmis. Ama yinede herzamanki gibi guzel, devamini bekliyoruz efem... ;) icq fln acmiyorsun bu siralar sanirim, ozlettin kendini...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 bak kharonun minigun ı boş kalmış :P[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 düzeltsene olm serverı :) indirilmiyo bişiler yap hulk olcağına insan ol da düzelt :Pp[hline][i]-->Four String Magic<-- This is [b]My Own Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Hehe minigun sam'in, ben 303. cal kullaniyorum ;)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Bozar verelim. boyutunu unuttum ama FMJ bol bulunuyo :P[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Bozar delikanliyi bozar.Draven da bizi bozar,netekim forumun hafiften icine ettik 8-) ...bozar 223. fmj kullaniyor bu arada *! Hizlan uzaklasir...*[hline]The clash of honor calls to stand when others fall [Bu mesaj KHaRoN tarafından 20 August 2003 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 serveri duzeltemiyorum ne yazikki, sansina denemen lazim[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 1. çekmek için linki alın ie ye yapıştrın başındaki http yi silin çeksin 2. 3 -4 dakka arası bişiydi bitti 4 mb fazla diil 3. Güzel calmışsın her türden bişiler var :)[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar