Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik nick araştırması (beta)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan nickime noldu be..
hem sığmadı hemde uyarmadı ben geri istiyorum kendimi[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Mesaj tarihi:
lol dory sen de ekmek arasi oluyorsun o zaman.
balik ekmek. oh$ canim cekti cok pis.
gel bakayim yamacima , ürkme bisey yapmayacam yavrumm =D[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Mesaj tarihi:
said:
hulahoppadanayar, 23 Aralık 2005 16:57 tarihinde demiş ki:
lan nickime noldu be..
hem sığmadı hemde uyarmadı ben geri istiyorum kendimi

pauahahuah naptın :D[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı

[Bu mesaj Fistan tarafından 23 Aralık 2005 17:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
VaniLLe'i Vanilya olarak algılayaraktan bir örnek verirdim ya burda, sen dua et iyi günümdeyim...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Mesaj tarihi:
bundan sonra forumun en dengesiz adamı benim...
ısırırım vallaha[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Mesaj tarihi:
^sus bakayim, üzerine dory'i salarim. delikanli baliktir =D
ayrica asteroth kendin gibi anlamsiz bi nickin oldugu icin sana bi benzetme yapamiyorum jnms .[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 23 Aralık 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
5 sn. hafızalı bir balık yaratığının yaratacağı tehlikeye münasip yerlerimle gülmek dışında verebilecek başka reaksiyon taze bitti...

Yarın tekrar uğrayın efem...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Mesaj tarihi:
yuh be ayıp, yaratık sensin bi de bişe derdim munasip bi tarafınla ilgili ama neyse devamı yok, terbiyesizlik etmeyelim demi.[signature][hline]you have no chance to survive make your time!
ha ha ha!
Mesaj tarihi:
5 sn. hafızalı bir balık yaratığının yaratacağı tehlikeye münasip yerlerimle gülmek dışında verebilecek başka reaksiyon taze bitti...

Yarın tekrar uğrayın efem...
bide biz garbage olduk
  • Yeni Oluştur...