Crane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: orc_lord, 11 Kasım 2005 22:47 tarihinde demiş ki: hayır diretmedim. gerek bilgisayarcım gerek birçok kişi ile görüştüm ve olmayacaklarını, verim alamadıklarını belirttirler. kabloneti kolay kolay bırakıp, adsl'e geçmem. o zaman gerek bilgisayarcin gerek gorustugun bircok kisi seni yanlis bilgilendirmis ve/veya kandirmis.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 TTnet ten ayır alamıyorsun, superonline onun omurgayı kullanıyor superonline daha iyi diyorsun? akıllı ve mantıklı olanlar TTnet, akılsız ve mantıksızla öbürü ile dewam edebilir. Bilgisiz bilgisiz açıklama yapmıyorlarmı bide superonline 'nın yurtdışı cıkışını kullanıyormuş yahu superonline kimdi yurtdışı cıkışı olsun 2 uydusu war birisi backup italyaya iniyor uydu dediğim şey nedir acıklıyım, 600ms uydudan gönderdiğin verinin hedefe ulaşması 600mste geri dönmesidir. 1.2SN ne demek sen farkında değilsin. Ayrıca bilgisiz arkadaşlar sağdan soldan duyduğu kıytırık laflarla karışıma cıkmasın. superonline 'nın yurtdışı cıkışını kullanıyor cok iyi onu alın ne demek yahu. superonline kim ki yurtdışı cıkışı kaç mbit ?(gb bile değil) bütün issler ana olarak ttnetten cıkar arkadaş ATM fiyatlarına bakın orada yurtiçi ve yurtdışı diye ayrılmıştır. Kafanızda bi fikir olur. ISS 'nin kendi başına yurtdışına cıkabilmesi sadece uydu iledir onuda demin belirttim. superonline olan şey, italya telekomla anlaşıcak fiber optik deniz altı kabloları cartı curtu döşiycek mhuauhuhaa anlamıyanlara şöle acıklıyım, irandan dandirik bir iss, turk telekoma direk fiber bağlantı yapmak istiyor? uhahua[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ben de alt yapıyı tt den alan bir oluşuma neden geçeyim merakı içersindeyim (mesela?)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hah super demişssin kardeşim tek bir nedeni olabilir karşında sana yardım edicek adam gibi birisini bulursun. daha fazla ilgilenir dezavantajları daha kötü en önemlisi bi sorun olucak ttten kaynaklanıyor diycekler ne zaman gelir diyceksin ne biliyim ttden kaynaklanıyor diycekler ana avrat giriceksin orada . ttnetten alıyor superonline %5 bi kar payı war o kadar ttnetten superonlinea sadece %5 indirimle satıyor RESELLER mantığı[signature][hline]Unlimited Reseller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ne gibi dezavantajları var port yok diyor telekom Onun için superonline dan alıcam.Fiyatları da aynı. bi de 444 0 375 i aradığımız zaman hizmet veriyorlar mı yoksa 0 212 hede vıdı yımı aramak lazım[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar