mrtolga Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Unutulmayan maçlar vardır son maçta 8 gol atıp şampiyon olmak gibi şike konuşulucaksa bu konuşulsun ve sürüngen arif vardır kendini sürekli yere atan, her attığında yalan olduğu biline biline penaltı verilen kayırma konuşulucaksada bunları unutmayın. said: -wook, 21 Aralık 2005 18:19 tarihinde demiş ki: nedense hic umit karanın ankaragucune attıgı goldeki faul konusulmuyor!(gs macı uzatmalarda attıgı golle 1-0 kazandı) nedense hic kayseri erciyes macında galatasarayın oyunu 9 kisi tamamlaması gerekioken 11 kisi bitirmesini konusulmuyor.(gs macı uzatmalarda attıgı golle 2-1 kazandı) + şuanki federasyon ve onların adamları komple Fenerbahçeye karşıyken siz hala 1 el olayı 1de faul olayını abartıp yok el feneri yok bilmemle diye saçmalayın, Fenerbahçe el feneri falan değil olsa olsa kapak olur 3 küçüklere ve komple kulüpler birliğine. Ne ittifaklar kurulsada ne3kaatlar yapılsada Fenerbahçeyi aşşağı çekemiycekler. [Bu mesaj mrtolga tarafından 22 Aralık 2005 10:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ha bu arada İlhan Cavcav Fenerbahçe Yönetim Kurulunu gündem değiştirmekle suçlamış. Özhan İlhan el ele hep beraber tribüne diye tezahürat edesem var çılgınlar gibi.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: mrtolga, 22 Aralık 2005 10:31 tarihinde demiş ki: Ne ittifaklar kurulsada ne3kaatlar yapılsada Fenerbahçeyi aşşağı çekemiycekler. [Bu mesaj mrtolga tarafından 22 Aralık 2005 10:47 tarihinde değiştirilmiştir] yuh diyorum başka birşey demiyorum. ilhan cavcavın dediği ne kadar rezil kepazece birşeyse bu da okadar. fenerbahçenin aşağıya çekilmesiyle kastın arkadan ite ite artık uçurumdan aşağıya yuvarlanmasıysa olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 aslında adamın dedikleri hiçç te yalnşş değildi yane...[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: cemad, 22 Aralık 2005 13:05 tarihinde demiş ki: said: mrtolga, 22 Aralık 2005 10:31 tarihinde demiş ki: Ne ittifaklar kurulsada ne3kaatlar yapılsada Fenerbahçeyi aşşağı çekemiycekler. [Bu mesaj mrtolga tarafından 22 Aralık 2005 10:47 tarihinde değiştirilmiştir] yuh diyorum başka birşey demiyorum. ilhan cavcavın dediği ne kadar rezil kepazece birşeyse bu da okadar. fenerbahçenin aşağıya çekilmesiyle kastın arkadan ite ite artık uçurumdan aşağıya yuvarlanmasıysa olabilir tabi Öncelikle adam gibi yazmayı öğrenin ben kimseye hakaret etmedim ama siz bu gereksiz yazınızla hakaret ediyorsunuz, lafınızı (rezil kepaze) size iade ediyorum böyle seviyesiz bi yazı yazarak rezillik ve kepazelik örneğini tam olarak gösteriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 valla o yazdığın şey bana inanılmaz gülünç geliyor. kepaze de bendeki türk dil kurumuna göre rezil,gülünç demek. bunu belirtmek seviyesizlikse evet seviyesizce bir laf ettim. ama yapacak birşey yok o söylediğinden daha saçma birşey söylenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Türk Dik Kurumunamı bakalım peki ozaman buyur; kepaze :Utanmaz, rezil. rezil :Alçak, aşağılık. Sana gülünç gelen birşeye bu sıfatları yazamazsın, ben sana yazdıklarını komik geldiğinde, gülünç geldiğinden değil hakaretinden dolayı iade ediyorum. Bi laf vardır "imam osurursa cemaad ..." diye nickin bana bu lafı hatırlattığı gibi yazılarınlada bunu kanıtlıyorsun. (imamıda kutsal ittifaktan herhangi biri olarak görebiliriz bu canaydın olur, cavcav olur farketmez) [Bu mesaj mrtolga tarafından 22 Aralık 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 arkadaslar.. her konusu acildiginda anlatmaktan biktim artik bunu. kanarya fener, kartal bjk, aslan cimbom. nasil bir benzetme ise, biri cikip "bize hayvan mi demek istiyorsun, ya da aslan gibi bir hayvana hakaret ediyorsun" gibi laflar nasil etmiyorsa, etmemesi de ne kadar dogal ise. fenerbahce cumhuriyeti kavrami da bir BENZETME dir. aziz yildirim da soledi, sportif cumhuriyetiz diye. fenerbahce kendi haklarini korumak icin klupler birliginden cikti diye, klupler birliginde bulunan kluplerden futbolcu transfer etmiyecem dedi diye, kendi cikarlarini da dusunerek havuzdan da cikabiliriz dedi diye, sinirlenip para kaynaginin kayboldugunu goren ve deliren ilhan cavcav in sacmalamalarina lutfen sizde uymayin. ayrica millete at gozluklu diyipte, fener sampiyonluklarini/maclarini haksiz kazaniyor, gs, bjk hakli kazaniyor demek baya bir objektiflik yani... bu ulkede sadece fener mac kazanmiyor, sadece fener sampiyon olmuyor. sadece fenerbahce haksiz penalti/gol vs. kazanmiyor. evet anelka elliyle yaptigi faul ile fenere gol kazandirdi ama umit karanda o olaydan bir kac hafta once yine faul yaparak gol kazandirdi, anelkanin pozisyonun oldugu hafta bjk-samsun macinda da samsunun golu hicbir gerekceye dayanmadan iptal edildi. fener de, bjk da, gs da ne hakemi ne de federasyonu ne de maci satin almadi. bunlarin hepsi hakem hatasiydi, sadece hataydi. fenerbahceye gelince mac satin aliyor, serefsizce sampiyon oluyor. kendinize gelince hakem hatasi bile demiyorsunuz, hakli kazandik diyorsunuz. bu ulkede ozellikle futbolda, bisiler yanlis. ama bu yanlislik herkese yapiliyor, -at gozlukleriniz- sadece fenerbahceye yapilinca kalkmasin gozunuzden. hakemler beceriksiz, federasyon beceriksiz. bunda son 2 sene sampiyon olan fenerbahcenin sucu yok, fenerden once baska takimlar sampiyon olurken de, federasyon ayniydi, hakemler ayniydi. ilk sene federasyon, gs formasini sirtindan eksik etmeyen haluk ulusoy, merkez hakem kurulu gsli(3. devrede yorumculuk yapiyor su an adini unuttum) ikinci sene federasyon bir donem gs baskanligi icin adi gecen levent bicakci, gizli baskan olarak anilan hasan dogan bjkli. secimle gelen merkez hakem kurulu baskani sabri, ve yardimcisi muhittin bosak gsli. bu sene federasyon ayni, hakem kurulu baskani yine gsli. bakin bu saydiklarimin 1 tanesi fbli olsa duygusal davraniyor da fener one cikiyor diyemiyoruz cunku cogu gsli ve bjkli. para icin yapiyorlar(yani serefsizler) diyenlere laflarini kendilerine iade ediyorum, aldiklari kararlar islerine gelince bisi yok, gelmeyince onune gelene serefsiz diyenlerin kendisinde vardir o sorun.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Herkese iyi öğlenler, Öncelikle İlhan Cavcav'ın açıklamasını bir talihsizlik ve mesnedini aşan bir açıklama olarak görüyorum. Bir Galatasaray taraftarı olarak, hiçbir klubümüzün böyle ciddiyetsiz bir yakıştırma ile eşdeğer tutulmasına yorumsuz kalmanın mümkün olmadığını düşünüyorum. Bırakın toplum önünde kurumları temsil eden kişilerin ağızlarından çıkan sözleri, bu yakıştırmayı toplum içinden bir kişi bile yapsa tepki gösterilmesini ve adli takip yapılması gerekliliğini düşünüyorum. İlhan Cavcav'ı bu konuda ne kadar yakışıksız buluyorsam, aynı şekilde bu forum içinde bu işin aslında başka takımların tezgahladığı konusunda ki değerlendirmeleri de yakışıksız buluyorum. Bölücülük illa bir örgüt adı kullanılarak değil "sen-ben" ya da "biz-siz" kavramlarını da konuşarak oluşturulur. Maalesef toplum da kurumsal kişiliği olan yöneticilerin sanki bir sokak kahvesinde eşi dostu ile yaptıkları sohbette kullandıkları kelimeleri ve tarzları ile basın önünde milyonların evine destursuz giren televizyonlar da sarf etmelerine müsaade edildiği için devletin kurumlarını da suçlu görüyorum. Futbol gibi güzel bir spor'u böylesine kirleten kişilerin ve kurumların cezalandırılmaması, yaptıklarının yanına kar kalması ve bu nedenle artık tartışılan konuların kimin ne kadar yaptığı olduğunu gördükçe işin vahametini daha da hissediyorum. Yöneticilerden başlayıp, basın kuruluşlarına kadar uzanan, buradan da taraftar kisvesi altında el altından aldıkları paralar ile tribünlere yansıyan çirkinliklerin bizlerde bulduğu yankı ise beni daha çok korkutmakta. Bu forumlar da, gerek geldiğiniz kültürün, gerekse eğitim seviyenizi düşündüğüm de -ki, Türkiye ortalamasının üzerinde diye düşünüyorum- televizyonlarda bize futbol diye sunulan bu oyuna verdiğiniz yaklaşımlar, Türkiye'nin geri kalan grubunda nasıl tezahür ederi düşünmek bile istemiyorum. Askerlik tecrübemde gördüğüm oturduğumuz büyük şehirler, okuduğumuz kolejler, üniversiteler haricinde kalan dünyada yaşayan insanların -ki inanın tuvalette işini hallettikten sonra nasıl temizlik yapacağını bilmeyen insanlardan bahsediyorum- bizlerin verdiği tepkilerin çok daha fazlasını ve kötüsünü verebileceğini bilmek bu işin ne kadar ciddi olduğunu daha da ön plana çıkartıyor. Atatürk'ün gençliğe hitabesinde dediği gibi, yöneticiler, ileri gelenler çeşitli çıkarların uğruna gaflet, delalet içinde olabilirler. Asıl sorumluluk, sizler gibi aklı başında, bu ülkenin geleceği olan kişilerin vereceği sağduyulu tepkilerdir. Önemli olan başkasının ne kadar daha fazla kayırıldığının tartışılması değil, hiç kayırma olmaması için neler olması gerektiğinin tartışılmasıdır. Hataların engellenmesi yerine sizin lehinize şu kadar hata yapıldı, bizim lehimize bu kadar hata yapıldı demek de aslında bir bölücülüktür. Kuraldışı davranmanın kural haline gelmesi çok daha vahimdir. Maalesef, burada adı futbol olan bir bölümde bile kimi zaman kuralsızlığı savunmak gafletine düştüğümüz oldu. Kısaca toparlaksak, bizler gibi bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olacak kişilerin gördüklerini, duyduklarını ve yaşadıklarını akıl süzgecinden geçirerek, gerektiği gibi cevap vermeleri çok ama çok önemlidir. Başkalarının sizleri gruplara ayırmasına, bölmesine izin vermeden tüm farklı renklerin bir bütün oluşturduğunu görerek, futbol bölümünde "futbol" konuşabilmemiz dileğimle. Saygılarımla, Kumadam [Bu mesaj Kumadam tarafından 22 Aralık 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 @Patos: helal olsun güzel yazmışın ama anlamıyolar ve anlamazlar kıskançlar ve çekemiyorlar anca yaptıkları ve yapıcakları çamur at izi kalsın taktiği, Fenerbahçe lehine yapılan hatalar kadar diğer takımların maçlarınada yapılıyor ama göze batak hep FB neden? Çünkü gittikçe iyiye gidiyoruz rakiplerimiz gittikçe geride kalıyor ve sonuç olarak çekemiyorlar, yaptıkları hata örnek alıp icraat yapıp yükselip yetişmek yerine aşşağı çekip yetişmeye çalışıyorlar. @Kumadam: Sizede teşekkürler, keşke tüm taraftarlar sizin gibi olsa (her takım için yazdım). Bu arada "İlhan Cavcav'ı bu konuda ne kadar yakışıksız buluyorsam, aynı şekilde bu forum içinde bu işin aslında başka takımların tezgahladığı konusunda ki değerlendirmeleri de yakışıksız buluyorum." demişiniz, tezgahla ilgili yazıyı ben yazdım fakat o yazıdada kendi yazım olmadığını belirttim ve komple alıntıdır dedim, yani o yazı sadece Fenerbahçe kayırılıyor diyenlere buyrun onlar kayırmaysa, kasıtlıysa buna ne diyceksiniz şeklinde bir yazıydı. Malesef konuyu saptırıp hatta içinde hakaret içeren bir duruma getirdiler. [Bu mesaj mrtolga tarafından 22 Aralık 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ümit karanın attığı gol ile anelkanın attığı golü karşılaştırmak da ilginç tabi 1. si ümit karanın pozisyonu televizyonda futbol uzmanları diye ortaya atılan şahısların bir kısmı tarafından faul diye yorumlanırken bir bölümü de bu pozisyon gereğidir faul çalınmayabilir demiştir... 2.si benim şahsi kanaatim ümit karanın o pozisyonda kesinlikle faul yaptığıdır ancak pozisyonda bir karambol vardır ve hakemin görmemesi kabul edilebilir durumdadır tıpkı ç.rize fb maçında nobrenin eliyle önüne alıp attığı goldeki gibi kimse pozisyonun el olduğuna itiraz edemez ama hakemin görmesi nerdeyse imkansız olduğu için kimse tepki vermemiştir... 3. anelkanın pozisyonunda öncelikle kalecinin altı pas tabir ettiğimiz yerdeki dokunulmazlığı daha sonra kalecinin zıpladıktan sonra dengesiz yere düşmesi göz önüne alınarak ordaki hakem değil eşşek olsa çalması gereken bir pozisyondur yetmez gibi anelka nın boyu üstüne o kadar zıplayarak ellerini de yukarı kaldırarak yaptığı faul topa bakan herhangi biri tarafından gayet rahat görülebilir 4.derbi maçlarda bir veye iki oyuncunun eksik olması o takım adına çok büyük kayıp değildir çünkü zatenm derbilerin %75 i şans sonucu oluşan skorlarla sonuçlanır bu yüzden derbi sonuçları önceden kolay tahmin edilemez... 5.program değişikliğ gs ye yaradıysa söylenen gibi o programın değişmesinde gs nin payı vardır böyle birşey rastlantı sonucu oluşmaz... fb cumhuriyeti mecaz anlamda kullanılmıstır bunu anlamayacak kadar aciz olanlara bsy söyleyemiyorum ancak Aziz Yıldırım bu sözüyle diğer takımların üzerinde bir iradesi olduğunu kastetmiştir ve bu da farklı bir açıdan çok kötüdür maalesef... fb nin önü kesiliyor demeyin sakın bu sözde saçmalıktan başka birşey değildir çünkü fb nin bu sezon yaklasık 10 puanı hakem hatalarıyla gelmiştir ve yine gs ilk kupa maçına kadar tek penaltı kullanmamıştır ki çok ilginç pozisyonlar geçtiği halde kimsenin aklına gelmiyosa sadece ism. güldüren adlı futbolcunun yaptıkları ve hakemlerin göz yumması yeterlidir sanırım kayrılan gs buysa kayrılmayanı hayal bile edemiyorum... son olarak hakem tarafından kayrılmak penaltı vermek kırmızı kartla vermekten çok küçük şeylerle yapılır mesela beşiktaşın sezon başından beri bir çok kez hakkı yenmiştir mesela sezon başındaki maçlarda bjk nin her atağı faullerle kesilmiştir hakemse bunların çoğunu atlamış sarı kartına da asla başvurmamıştır ben bu duruma neden kızdım para verip maç izliyorum hakemin adamın biri futbol oynamaya çalışan herkesi tabir yerindeyse döverek oynatmıyo hakem de izlio ondan sonra bjk kötü futbol oynuyor gibi yazılar yazılıyo yazık göstermeden belli etmeden kolunu bacağını kırdılar bjk nin şimdi şampiyonluk yarışında 2 takım var ne kadar güzel lig ne kadar güzel futbol kalitesi(!)[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 türkiyedeki bazı gerçekleri herkes biliyor ve fenerbahçe taraftarıda bilior hemde çok iyi.... ben şahsen fenerbahçenin hakkıyla şampiyon olduğuna inanmıyorum....[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hala anelka olayında kalmışısınız. 1 tane hata yapılır. ama tüm sezon boyunca tekrarlanmaz. federasyon başkanı çıkıp fenerbahçe lehine sıkça hakem hataları yapılıyor deyip bu yüzden seçime gitme kararı aldıysa bana at gözlüğü takıyorsun diyenler bi baksın kendilerine... fenerbahçe bu sezon baya haksız puanlar kazandı diyememek at gözlüğü takmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 dedim ve demeye devam ediyorum. haksiz puanlar kazandi evet. hakem hataysiyla felan.. bunun hata degil mac satin alma, hakem satin alma, federasyon satin alma gibi seylere baglanmasina karsiyim ben.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ne aziz yıldırım ne özhan canaydın nede ilhan cavcav türk milleti için canını verecek derecede böle sudan çıkmış ak kaşık deil onu biliorumda,ilhan cavcavın dediini fbye mal etmek çok saçma ve yannış.özür dilemesi olayına girmen.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Lucky, 22 Aralık 2005 19:36 tarihinde demiş ki: türkiyedeki bazı gerçekleri herkes biliyor ve fenerbahçe taraftarıda bilior hemde çok iyi.... ben şahsen fenerbahçenin hakkıyla şampiyon olduğuna inanmıyorum.... henüz şampiyon olmadı fb hayırdır ? çoktan inanmışsın anlaşılan[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Patos, 22 Aralık 2005 20:32 tarihinde demiş ki: dedim ve demeye devam ediyorum. haksiz puanlar kazandi evet. hakem hataysiyla felan.. bunun hata degil mac satin alma, hakem satin alma, federasyon satin alma gibi seylere baglanmasina karsiyim ben. yani maç satın alma olmayabilir, süregelen bir hakem hataları olabilir ama bu konu açıldığında sanki fenere sadece haksız olarak anelka'nın gölü verildi ona bakarsan ümit karan da faul yaptı dersen kendini kandırıyorsundur. yani ortada olan birşeyi resmen inkar eden bir sürü insan var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 anelkanın golunu iptal etsinler o macta ee noldu ?? hala lidriz[signature][hline]Tribünlerde , Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde Darağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 asdadsada evet hala lidersiniz afferin :P[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: zebby, 22 Aralık 2005 22:43 tarihinde demiş ki: anelkanın golunu iptal etsinler o macta ee noldu ?? hala lidriz Off off...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: zebby, 22 Aralık 2005 22:43 tarihinde demiş ki: anelkanın golunu iptal etsinler o macta ee noldu ?? hala lidriz lol o değil de bi de sizi engellemeseler matematiksel olarak şampiyonluğunuzu da ilane derdiniz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ^ | | | Lucky etmiş bile[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ilhan havhav ladı[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Anlamadigim nokta milyonlarca taraftari olan bir spor kulubune "pkk ya benziyor" yakistirmasini nasil yapabildi? Kaldiki kisiyi degil kisileri vurgulayarak yapilan bu aciklama gercekten ilhan cavcav gibi akli dengesi yerinde, yeri geldigi zaman cok guzel transferler yapabilen zeki bir adamin yapmasi ilgincime gitti. 96 sezonu ile 2000 sezonu arasindaki yapilan hakem hatalari ile bu sezon yapilan hata oranlari neredeyse ayni, tabikii bunu kanitlayamam ama bir cok spor yazari bunu soyluyor. O zaman degisen nedir? elbetteki fenerbahce lehine cok buyuk hatalar yapildi, fakat bu hatalar 96 ve 2000 sezonlari arasindada yapilmisti. Herkezin daha cok dusunup, holiganlik kavramindan siyrilmasi lazim beyler. En azindan halkin bilinclenmesi lazim. Turkiye'de futbolun temiz olmadigini artik 10 yasindaki kardeslerimiz bile biliyor. Biz bunu cozmek icin degil, daha cok fenerbahce- galatasaray veya bjk-fenerbahce olaylarina cekiyoruz bilmem farkindamisiniz. Lutfen paticik gibi kaliteli bir forumu diger sitelerin forumu gibi holiganliginizi gostermek icin degil, daha cok burada birseyler paylasmak icin kullanin. Takim dediginiz nedir ya ? bugun yenilir yarin yenersin bu sene olamazsan gelicek sene sampiyon olursun. Anlamiyorumki bu kavga nedir? yeri geliyo macada gidiyorum. Ama hic bir zaman galatasarayin basarisini kiskanmadim kaldiki uefa kupasini kazandiginda eminimki bir cok galatasaraylidan daha cok sevindim. Lutfen beyler yukaridakiler diye nitelendirdigimiz yoneticiler gibi olmayalim. Biz bilincli olursak onlar istedigi kadar otup dursunlar.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bu adamı alcan abi stadın ortasında artık naaparsan[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYıN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar