-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Arkadslar başlıkta belirttiğim gibi sphere tabanlı pvp serveri arıyorum arama yapsaydın diycek bisürü kişi için acıklama yapıyım.Aramayı yaptım cıkan konulara verilen cvplar hep runuo ben sphere arıyorum lutfen yardımcı olun char kasmak canıma yetti :D[signature][hline]Prince of Darkness, your satanic highness Prince of Darkness the devilish serpent The dreaded Lucifer Prince of Darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Orda çıkan cevaplarda buranın OSI bölümü olduğunu yazan olmamışmı hiç :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 OSI'nin ne olduğunu anlayabilmek lazım önce.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar