vesmor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 merhabalar, sakin ba$lamayin filan demeyin, zaten oynuyordum eskiden sirf role-play icin tekrar girmek istiyorum. elimdeki oyun kayboldu ve eski accontumun oldugu e-mail kayip tekrar almak istiyorum oyunun temel halini (empire divided) internetten nereden alabilirim (cd-key veya download $eklinde) sonrada jtl ve digerlerine digital download ile upgrade ederim... cd-key'ini satan varsada mesaj atabilir account onemli degil silip tekrar ba$layagim nasil olsa... -v.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 gir de kimle role play yapacaksın ki ? role play yapan adamların çoğu gitti eski tadı alabileceğini sanmıyorum[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 arkansis oyunda rp var su anda.. ben yasamaya firsat bulamadm ama anlatilanlari soliim.. light jedi enclave de bulusuo butn jedilar (light lar tabii) playerlar kendileri bi konsey fln kurmuslar. masterlar fln var. gidiosn bi master in yanina padawan olarak veriolar seni questler fln var onlari yapip yavas yavas master oluosn, ilerde konsey e bile girilebilirms.. hala bole seyler dvm ediyor aslinda su anda[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. ------------------------------- Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 haha developerlar yapıyordur onların player olduğuna inandın mı abi :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ulan developerlar kadar tas dussun kafaniza dicem ama dusmesn sizi seviorm :D.. yaa sonucta birileri bisi yapio daha oynanabilr kilmak icin oyunu[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. ------------------------------- Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
vesmor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 soruya cevap verecek adam yokmu?[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: nuwanda, 22 Aralık 2005 22:37 tarihinde demiş ki: arkansis oyunda rp var su anda.. ben yasamaya firsat bulamadm ama anlatilanlari soliim.. light jedi enclave de bulusuo butn jedilar (light lar tabii) playerlar kendileri bi konsey fln kurmuslar. masterlar fln var. gidiosn bi master in yanina padawan olarak veriolar seni questler fln var onlari yapip yavas yavas master oluosn, ilerde konsey e bile girilebilirms.. hala bole seyler dvm ediyor aslinda su anda abicim biliyorum playerların kendi aralarında olan olayları şahsen bende bu grupların içerisinde pek çok kere bulundum fakat şu anda bunu yapan adamların çoğu oyundan ayrıldılar kimle yapacaksın RP ? onu soruyorum ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
vesmor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 starter kit aldim ustunede expansionlari aldim halledildi te$ekkurler...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 su anda devam ediyor hala o olay.. ben gitmedim gormedim ama anlatıyorlar butun oynayan jedi lar ordaymıs. bi grup yapıyoruz adam ahh benim paddy de yapmalı bunu ya da ahh master da olsaydı falan dio. devam edio hala bu isler[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. ------------------------------- Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: nuwanda, 22 Aralık 2005 22:37 tarihinde demiş ki: arkansis oyunda rp var su anda.. ben yasamaya firsat bulamadm ama anlatilanlari soliim.. light jedi enclave de bulusuo butn jedilar (light lar tabii) playerlar kendileri bi konsey fln kurmuslar. masterlar fln var. gidiosn bi master in yanina padawan olarak veriolar seni questler fln var onlari yapip yavas yavas master oluosn, ilerde konsey e bile girilebilirms.. hala bole seyler dvm ediyor aslinda su anda suan light jedi councilde turklere ben liderlik ediyorum giricek varsa PM plz[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Silkroad - Anron - 20+
Öne çıkan mesajlar