Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Selam arkadaşlar şehir dışına çıktım 2 ay kadar istanbuldaki evden internet bağlantısı kurmadım gittiğim yerden faturaları yatırıyordum.Geldiğimde Kullanıcı Adım ve Şifrem otomatikmen değişmişti yaklaşık 1 2 aydır istanbuldan bağlanıyorum adsl kotaya baktığımda adım soyadım gozukmuyor "null null" Şeklinde saçma bir isim yukarda beliriyor ve kota gozukmuyor hep 0 kasım ayı geçmemiş daha.2 aydır fatura gelmemiş şimdi bunlar bana toplumu gomçerecekler :D Sinirlendim cafamı kolumu hazırlıyıp telekoma gitsem acaba Sizin başınıza bole birşey geldimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 null bilgisayarda boş gibi bişiyi ifade eder, önce telefon et 444375 e sonra muhtemelen hızlı adımlarla dooru telekoma. ayrıca bacak diyorum ben.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bacaklarımı Kullanırsam Geri Donemem... :D[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 telekoma kafam..[signature][hline]Prince of Darkness, your satanic highness Prince of Darkness the devilish serpent The dreaded Lucifer Prince of Darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar