_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hede hödö ööö hmm hömm e)blizzard-türkdelekom[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ben girdim ama magnethriona alter priest var hiç yoktan eidir :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Çok zor 1 soru adeta neyi seçsemki a) bilizırd Eminmisiniz? I ıh deiştirdim b)Telekom olsun Son kararınızı? Yok a)bilizırd emin misiniz? ....[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem.... Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bende de baglanma sorunu var, tek eslilige karsiyim[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 konuyu acarken aynı sey benimde aklıma gelmişti.Türk milleti işte aklı fikri karıda kıza.Bu arada halada girilmio oyuna swg yemi donsek :P[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Abi swg güzeldi ama son update olayı böyle yaptı... 14.12.05 -Aha abi rebel gördüm dal dal dal 15.12.05 -Aman abi dikkat crosshair gözüne girmesin ve Swg nin yapımcısı Julio torres demişki 1 programda wow oynuyorum gerçekten çok güzel 1 oyun. Sizcede artık galaxies in helvasını yemek gerekmiyomu?[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem.... Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bakın bi taktik buldum girip girip çıkıorum isterseniz sizde deneyin.eğerki connected yazısını görürseniz orda cancela basarsanız realmlar gelcek önünüze herhangi birini tıklıyap girme sansınz yükselio ben girdim bide siz deneyin.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hayırlı olsun arkadaşlar.duzeldi oyundayım Dc falan yok hadi iyi oyunlar hepimize.dooorruu bwl ye[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ben hala giremiyorum.Demekki bölge bölge düzeliyo :P[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem.... Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bolge bolgeyse yandık gelmez sımdı yaa off ankara offf[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Aha realm a giriyo retrieveng charater list de dc from server diyo[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem.... Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Abı yazmayın etmeyın bende hala aynı gıdım ılerleme yok delırecem :D[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Senin wow un şaftına kaymışlar :P[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem.... Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 eheh şaft la kalsa gene ıyı toptan gıtmıs bu...Ya da soguktan donan telekkom hatlarında bı sorun olabılır demı(Yurdum bahanesı)[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 pff belirli serverlara girio kıl oldum.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bilmiyorum dıkkat ettınız mı Full yazan serverların coguna gırmıyo..[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 hmm ilginc[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bende skullcrusher a felan giriyo[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem.... Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Gırıyosan o zaman BL SUX[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 walla bizde en dandik serverda oynuyomuşuz gerçi 1 60 ım bile yok ama olsun abi nası kasılır bu 60 yahu çok zor ya[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem.... Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 60 kasmak fıss da ondan sonrası zor rank dı guılddı hıgh ınstance dı ıtem dı derken affallıyosun...[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Abi ben 4 aydır oynuyorum 1 level 37 priestim war bide level 42 warrior um war ama artık sıkıldım abi lowluktan bende 60 istiyorum onun için acc satın alıcam ama e mail işinden korkuyom msj attım bilize deiştirirlerse alıcam level 60 lı acc yi[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem.... Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bence kesınlıkle alma kas...Hazır gelmesını ne bılıyım cok yanlıs bence..Oyna sıkı ogren butun ortamları yasa derım[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 abi çok zor ya kas kas bitmiyo :P[signature][hline]Yakında gelicem....Öküz gibi gelecem.... Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 eheh bıter bıter druıdle 80 80 vura vura bı kas bakıyım nasıl oluyo :D[signature][hline]Silverhoof/Tauren Druid/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar