SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 [spo1=Bu Ne Ya][/spo] Ark bu shard nsl bişi ya glacier var bunda. Bu arada ben bir kaç gundur siteye girememiyordum neden acaba sizdede oldumu ?[signature][hline]Nick:Daha bilmiyom Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:Daha ezik Clan:CHOSENs NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Moradonda ms paint den düşer.. Rare bir itemdir gerçek adı PhotoShard onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 TNT clanında vardı birinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bende şimdi görüyorum. Lightning deil ama ! ( Dark Wane )[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 saçmalıyo oyun arasıra geçenlerde +7 magic item raptor düşmüş...[signature][hline]laviniam.... My Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: tasci, 21 Aralık 2005 15:45 tarihinde demiş ki: Moradonda ms paint den düşer.. Rare bir itemdir gerçek adı PhotoShard onun Şaaaaaaaap ! Al sana 1 cevapp :D Ben adım murat... Atarım sana 1 tokat.. DipNot: Nasıl satanistim lem ben rap yaptım hemen :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bugun de3 1 arkadaşım anlattı bana +4 Raptor Mp absorbed: 10 SS aldın mı diye sordum.Aldım dedi. Bakacam ne kadar gerçek ![signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Bjork, 21 Aralık 2005 15:48 tarihinde demiş ki: Bugun de3 1 arkadaşım anlattı bana +4 Raptor Mp absorbed: 10 SS aldın mı diye sordum.Aldım dedi. Bakacam ne kadar gerçek ! Ahahahaha ıslak o kadarda değil ya :D[signature][hline]Nick:Daha bilmiyom Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:Daha ezik Clan:CHOSENs NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Bjork, 21 Aralık 2005 15:47 tarihinde demiş ki: said: tasci, 21 Aralık 2005 15:45 tarihinde demiş ki: Moradonda ms paint den düşer.. Rare bir itemdir gerçek adı PhotoShard onun Şaaaaaaaap ! Al sana 1 cevapp :D Ben adım murat... Atarım sana 1 tokat.. DipNot: Nasıl satanistim lem ben rap yaptım hemen :D Senden satanist olmaski xD kücük şişko tatlı tosbiş :-p[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 +4 mp abs. raptor bende gördüm[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: DioNea, 21 Aralık 2005 15:47 tarihinde demiş ki: saçmalıyo oyun arasıra geçenlerde +7 magic item raptor düşmüş... said: müş Bjork, 21 Aralık 2005 15:48 tarihinde demiş ki: Bugun de3 1 arkadaşım anlattı bana +4 Raptor Mp absorbed: 10 SS aldın mı diye sordum.Aldım dedi. Bakacam ne kadar gerçek ! ve miş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Zaten mp absorb Raptor diez deymiş. Elemanda Diez de oynuo.. olmas mı :D Sword breaker +4 mp absorb olurda, Bardish mp absorb olurda Raptor olmas mı :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: tasci, 21 Aralık 2005 15:51 tarihinde demiş ki: said: DioNea, 21 Aralık 2005 15:47 tarihinde demiş ki: saçmalıyo oyun arasıra geçenlerde +7 magic item raptor düşmüş... said: müş Bjork, 21 Aralık 2005 15:48 tarihinde demiş ki: Bugun de3 1 arkadaşım anlattı bana +4 Raptor Mp absorbed: 10 SS aldın mı diye sordum.Aldım dedi. Bakacam ne kadar gerçek ! ve miş.. miş nerde göremedim ![signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 evet bende elixir +7/56 flame damage rare item gördüm artık çıkıomuş. Benim adım tatar ramazan ben bu oyunu bozarım :D[signature][hline]Toplum Diye bir şey yok , Varsa da ilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Raptor mp absorb çıktıysa şayet.. Dragon slayer geldi gelecek :)[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 abi bırakın artık mişleri mışları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bakacam bende.. SS i alıp paticik e yollicaaam :D mış müş moş möş :D görürsün seeen :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Bjork, 21 Aralık 2005 15:55 tarihinde demiş ki: Raptor mp absorb çıktıysa şayet.. Dragon slayer geldi gelecek :) Dragon slayer ne ya ?[signature][hline]Nick:Daha bilmiyom Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:Daha ezik Clan:CHOSENs NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: SOLDIER, 21 Aralık 2005 15:57 tarihinde demiş ki: said: Bjork, 21 Aralık 2005 15:55 tarihinde demiş ki: Raptor mp absorb çıktıysa şayet.. Dragon slayer geldi gelecek :) Dragon slayer ne ya ? Seni esefle kınıyorum Şiddetle yadırgıyorummm Yadır ! Yadır Yadır ! Oha çüş be :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Bjork, 21 Aralık 2005 15:58 tarihinde demiş ki: said: SOLDIER, 21 Aralık 2005 15:57 tarihinde demiş ki: said: Bjork, 21 Aralık 2005 15:55 tarihinde demiş ki: Raptor mp absorb çıktıysa şayet.. Dragon slayer geldi gelecek :) Dragon slayer ne ya ? Seni esefle kınıyorum Şiddetle yadırgıyorummm Yadır ! Yadır Yadır ! Oha çüş be :D Bilmeme ayıp değil öğrenmemek ayıp :)[signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan:Daha Yok NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 gecenlerde bir arkadaşım söyledi birisi edit char istedigin itemi ve banlı charı blocklu charı ytl üzerinden hepsini yapıyormus sadece 1 kişi tanıyormus onun aracılıgı ile yapıyormuş daha ben ulaşamadım :D[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Dragon slayer :D Raptor dan daha buyukcene attack ı olan bişi :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: -Cursed-, 21 Aralık 2005 15:59 tarihinde demiş ki: gecenlerde bir arkadaşım söyledi birisi edit char istedigin itemi ve banlı charı blocklu charı ytl üzerinden hepsini yapıyormus sadece 1 kişi tanıyormus onun aracılıgı ile yapıyormuş daha ben ulaşamadım :D ahahahaahah ares edit char olmaz[signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan:Daha Yok NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Soldier :D Cz ye git :D _SomethingSmells_ Dal abi :D edit char :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: Bjork, 21 Aralık 2005 16:00 tarihinde demiş ki: Dragon slayer :D Raptor dan daha buyukcene attack ı olan bişi :D He hatırladım sitede görmuştum deli bişi o :D[signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan:Daha Yok NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar