Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

off hand weapon help!

tunca

Öne çıkan mesajlar

main handde

olacak

ancak off hande hangisini alsam karar veremedim birazda siz görüşlerinizi beliritin bakalım.

mııı yoksa

talent 22-8-21 şeklinde
hangisi offhand olursa ona +15 agi yapıcam bunuda hesaba katınız.

hatta başlık açmışken bir soru daha sorayım main hande damage enchant mı yoksa +15 agi mi ? ben damage düşünüyorum ama bi aliyim fikrinizi.

[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Sineclipse- Burning Legion

[Bu mesaj tunca tarafından 21 Aralık 2005 07:52 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Off hand'e yapilan enchant proc'lari nerdeyse hic proc'lamiyor. O yüzden offhand'e crusader/lifestealing gibi enchant'ler yerine +15 agi cok daha yararli olacaktir kanimca. Main hand icin ise lifestealing/crusader keyfe göre, bizim guild'deki rogue'larin cogu lifestealing tercih ediyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul

[Bu mesaj Mirage tarafından 21 Aralık 2005 12:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Offhand e bonescrapper bulamazsan bence heartseeker da olur tabi paraya kıyman gerekicek, mesela ben level 58 ken butun mal varlıgımı heartseeker a yatırdım baslarda main deydi, loboyu aldıktan sonra off a attım, bana kalırsa en ii off hand silahı core hound tooth sadece bana gore deil herkese gore ole olmalı. Ben ilk olarak hızından once proplarına bakıorum offhand in ..

Bi de dier sorunu gordum bence main hand e de +15 agi ben en azından ole dusunuorum main+off = 30 agi, hangi enchantın ne kadar proc rate i var bilmiorum ama bunları hesaba katmaktansa yani işimi şansa bırakmaktan sa direk %1 crit %2 dodge 30 ap 60 armor alırım rahatıma bakarım .

[Bu mesaj nomex tarafından 21 Aralık 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o çok gündeme gelen soru: Crusader vs Agility.

Warrior arkadaşımla çok tartıştık bunu, agility hem 0.75% crit şansı ve dodge veriyor. Ama crusader proc'u sürekli ve 100 attack power de + 40-50 damage (tabi crit olmadığını varsayarsak). Sonunda bende warrior için kesinlikle crusader daha iyi diye karar kıldık (hem +15 agi ile, hemde crusader ile denedik http://www.thottbot.com/?i=44410)

Rogue için düşünüyorumda şimdi, sanki dual crusader daha iyi.

Tek aklımı karıştıran neden Agility'nin daha pahalı olduğu.
Sosyal ağlarda paylaş

pvpde crusader pek tercih edilmez genelde kısa sürdüğü için dövüşler. +5 dmg/+15 agi bana kalırsa pvp için en iyi seçim. +5 damage 1.8 speedlik bir silah için yaklaşık 38 attack power değerinde. dual crusader pvede gayet güzel olur ama pvpde gereksiz derim. ayrıca yeni patchle lifesteal shadow damage olacağı için dual lifesteal da düşünülebilir.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro.
Sosyal ağlarda paylaş

kararımı verdim şöyle yapıcam:
off hand assasination blade +15 agi
main hand lobotomizer +5 damage

assasination blade bence bonescraperdan çok daha iyi bir seçim. 1 criti 30 ap ye tercih ederim şahsen. şu an off handde +15 agisiz assasination bladele buffsız toplam %26.34 cirt şansım var =)[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Sineclipse- Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunca, 21 Aralık 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
assasination blade bence bonescraperdan çok daha iyi bir seçim. 1 criti 30 ap ye tercih ederim şahsen. şu an off handde +15 agisiz assasination bladele buffsız toplam %26.34 cirt şansım var =)

Olay zaten crit sansinda degil, assasination blade'in cok yavas olmasinda. Ben rogue oynamadim ama nerdeyse tanidigim bütün rogue'lar offhand'e hizli silah almanin sart oldugunu söylüyor. Daha fazla poison verme sansi ve daha hizli combo point üretmek icin galiba, nedenini bilmiyorum, ama bir bildikleri var herhalde. :p Neden böyledir bu rogue'lar icin biri settirebilir mi, genel kültürümüz artsin hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
numberten, 22 Aralık 2005 10:30 tarihinde demiş ki:
peki neden offhande yavaş sword?

yavaş olduğu için değil %1 crit verdiği için bide süper duruyo oa yrı ^^

bu olay bi yerden sonra kişisel tercihe giriyor bence. kesinlikle bu daha iyidir denemez bana göre.[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Sineclipse- Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

combat dagger olmadığın sürece off-handde sword olursa sorun yok ama dagger rogue için AP daha önemlidir hele 25% crit chancein varmış zaten. 30 atk power > 1% crit. bonescraper ftw :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer combat talentlarına gitmiyorsan offhand'in dmg'i main hand'e nazaran daha düşük olacaktır. Bu nedenle offhand'e hızlı bir silah alıp(dagger yada sword) rakibe poison yedirme şansını daha da arttırmalısın. Eğer dagger rogue isen en ideal silah bir arkadaşında bahsettiği gibi attack power veren bonescraper'dır. Ancak yığınla stratholme baron yapmama rağmen düşürmem nasip olmadı, drop şansı oldukça düşük maalesef.[signature][hline]Deadmarine-lvl 60 Undead Rogue
Bloodscalp

Mangudai-lvl 43 NE Hunter
Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...