bLooD_MaGiC Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Evet Beyler Cyphera GM Değilde Sheriff Geldi .. daggersexy delidolu VS ... Banlanmıstır .. Macro cuların Yoluda Gozuktu Hepimize Hayırlı Ugurlu Olsun Artık Cypher CZ sinde Tat Alcagımızı Umuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 asagida konusuoruz bu konuyu ordan devam edek... yeni konu acmayin[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bence biraz zor alırsınız zamanında kospla lvl kasmış lvl 70 rogue lar sizi baya bi uğraştırır gibime geliyo[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLooD_MaGiC Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Oyle Bı konus baslıgı gormedım ben .. Baska Sey Yazıyolar Konu ya Sonra Icındekı Muhabbet Baska Oluyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Balon patlatmak için abisi :D Bu defa da görmezden gel.[signature][hline]"Your account has been blocked" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: 256, 23 Aralık 2005 11:48 tarihinde demiş ki: Balon patlatmak için abisi :D Bu defa da görmezden gel. 256 banlandın mı? sebeb sen hıc bı sey yapmazsın ki :D süt kasık falan fılan misali[signature][hline]clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ben şeytanlıktan banlandım.Süt ve kaşık devri geçti :D[signature][hline]"Your account has been blocked" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: 256, 23 Aralık 2005 11:48 tarihinde demiş ki: Balon patlatmak için abisi :D Bu defa da görmezden gel. balonla alakası yok kardeşimmmmmmmmmmm :D ben sadece bu balonda ne demiştim :D[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bize laf atanlar kendileri post kasıyo aslında her balonluya post kasma diye diye postlarını iyice çoşturuyolar buda çok zekice bir hareket saten böylece tepkide çekmiceklerini sanıyolar ama yanılıyorlar neyse..[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kab1z_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Gregorn, 23 Aralık 2005 13:31 tarihinde demiş ki: Bize laf atanlar kendileri post kasıyo aslında her balonluya post kasma diye diye postlarını iyice çoşturuyolar buda çok zekice bir hareket saten böylece tepkide çekmiceklerini sanıyolar ama yanılıyorlar neyse.. :D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]-------------------------- Sanırım Hacklendim -------------------------- Ama Geri Dönücem -------------------------- LvL: 4x - clan np vs: (0) ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar