Denth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Selamlar Bildiğiniz üzere 1.64 patchiyle beraber yeni silahlar eklendi oyuna ve WC cap i 1065 ten 1080 e cikti Bende capte olan Tunc u 1080 e getirmek icin bu silahlardan yapmaya başladim Bu yenileri eskilere göre oldukça hizli ve belki de elinizde olan eski silahlari yenileriyle degiştirmek isteyeceksiniz. Aşağıda en populer olan 2 tanesinin özelliklerini veriyorum Şimdi diyeceğim şudur ki bana cap e ulaşmak için 10+ plat lazim ve ne kadar tutarsa tutsun ulaşacağım, US kay da oynayan arkadaşlara da yeni silah lazim olabilir Bu durumda önerim eğer bu silahlardan istiyorsaniz bana önceden siparisiniz verin bende size lazim olan cinsten silahlari yapamaya ugrasayim böylece masrafin bir kisminin finansmaninda yardimci olursunuz İşte 2 örnek: Arcanium Fortified Stiletto Thrust Dps 16.5 Spd 2.4 Arcanium Fortified Long Sword Slash Dps 16.5 Spd 3.2 Bunlarla beraber yeni 2h slasherlar, lvl 51 kalkanlar, heaterlar ve yeni blocker kalkanlar mevcut ama kalkanlar skill artirmiyo gri bana o yuzden pek tercih etmiyorum, cap e vurduktan sonra isterseniz yapabilirim Burada tek sorun para kaliyor bu silahlarin 1 tanesini yapmak için materiallara 210 gold vermek gerek 99 qua 6 da 1 şans 100 qua %2 şans bu qualityleri tutturmayan silahlari geri satiyoruz ve yenisini yapmaya başliyoruz bu sat-yenisini yap işlemi yaklaşık 50 gold a mal oluyor MP ler icin ortalama 50 kere denemek gerekiyor yani cost 210 + (50 x 50) yaklaşık 2.5 plat eder Eğer silah yapmami isterseniz sizden isteyeceğim 2 şey olacak 1-Ortalama silah başına 2.5 plat (genelde daha fazla) masraf yapmaya hazir olun 2- Bu işin hiç garantisi olmadiğini o kadar para harcadiktan sonra bile MP silahinizin olamayabileceğini her şeyin sanşa bağlı olduğunu bilin Teşekkürler , oyunda görüşmek üzere[hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek Wizard/Paladin/Cleric The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Geri satip yeni yapmak yerine salvage etsen de uzerine biraz metal eklesen daha ucuza gelmez mi?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Bu konuda zamaninda bayagi araştirma yapmiştim Oyunda moblardan düşen droplari satmak yerine salvage edersen, PC crafted itemlari da salvage etmek yerine NPC lere satarsan daha fazla kar ediyorsun PC craftedlarda, itemi satarsan yaklasık %25 zarar ediyorsun, bunu yerine salvage edersen yaklasık %30 zarar ediyorsun. %4-5 fark bir şey değil diyebilirsin belki ama bu itemlardan binlerce yapildigini düşününce fark ediyor[hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek Wizard/Paladin/Cleric The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ehe bigun 50 infil yaparsam gusel 3 tane mp thrust weapon alirim senden :P[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer [Bu mesaj thanatos tarafından 17 August 2003 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Beklediğimden kısa bir sürede 2 günde yeniden capledim WC i Bu arada 7 tane MP de cikti o da beklenmiyordu Artik bir kaç hafta craft lafi duymak istemiyorum :)[hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek Wizard/Paladin/Cleric The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Hehehe tebrikler...[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 tebrikler tunc şanslı 7den biri de benim :)[hline]Qal 50 Armsman 7L2 Qalice 42 IceWiz 1L4 Margot 48 Theurg 3L7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar