Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Olabiliyo bazen ya ama char satmak o kadarda kötü bişi değil charımı sattım para gördü gözüm :D[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 PM kapatırsak Türk olduğumuz kabak gibi ortaya çıkar :) En mantıklısı Oyundan çıkarak DC olmuş süsü vermek xD[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Re-Name çaksan daha basit aslında[signature][hline]Masquerade Clan Leader Gregorn _______________________ Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. __________________________________________________ Konuşmakla Hiçbişey İspatlanmaz (Bazıları bunu unutmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ulem balonu patlatmak istiosan git ustten 2. topic e yeni geldim selamlar diyene topic ac ve dier yeni gelmislere hosgeldin buraya hee biliom diye cvplar atma :D[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar