illailla Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 nigh yaşının tutmadığı kapasitenin yetmediği yaşının müsait olmadığı yerlerde susmasını bil aga kafalı kendini geyik sanan tuhaf mahluk istersen sana içinde ninni olan bir mp3 bul ve onu dinle veyahutta git yaşıtlarınla kumda oyna sen kale yap[signature][hline]Beşiktaş bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse DEVRİM olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 nigh kim hadi ingilizce bilmiosun cahilsin okudugunuda mi anlamiyorsun hadi anlamadim diyelim yazamio musun? ben bu saatlerde genelde evcilik oynarim kumda kaleyi sen yap cocuum :horace:[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: NightHunter666, 23 Aralık 2005 02:36 tarihinde demiş ki: nigh kim hadi ingilizce bilmiosun cahilsin okudugunuda mi anlamiyorsun hadi anlamadim diyelim yazamio musun? ben bu saatlerde genelde evcilik oynarim kumda kaleyi sen yap cocuum :horace: zuhahahah :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hımmm sen ortalığın sahip olduğu dünyaya getirdiği bir insan ben böyleyim diye baştan söyleseydin eğer inan bir kelime bile yazmazdım sana :lol: bu konuda sen tatmin olasın diye açılmış bir konu olsun sabaha kadar yaz yazabildiğin kadar meydanı sana bıraktım burayı bir kum olarak görebilirsin[signature][hline]Beşiktaş bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse DEVRİM olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 öyle öyle millete neden ingilizce bilmeden ingizlice isimler yazionuz diye gel babalan hatta özentisiniz de assagila sonra abuk subuk konus tamam AGA ben birazdan ugraririm size evcilik oynamaya hadi sana ii geceler[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 len ujo adamın uykusu gelmis bırak gitsin bizde ortamlara akalım evcilik oynayak :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ehua ben biraktim oynamiom bu aralar arkadaslar hep mizikio genelde soudum :D:D:D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Kacirmisim geyik topici :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 sansina pica baska topice insallah :D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 pico gec geldin valla kumdan kale yaptık evcilik oynadık ama sonunda geldin :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 illailla yok mu şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 burda kum kalmadı kum bulmak için gitti yarın gelir :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ben kum kamyonu getirirdim niye gitti ki :D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 zuahahah :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 la dıomda ınanmıyonuz bu coluk cocuklar oldukca bunlara bızım kövde yetme denılıyor illa kardes bunlar amerikan filmi izliyerek kendılerını ekşin fılımlerınde sanıyorlar anlıcan sanalda bunların yası 30 da olur 45 de:D sen boş ver kardes neden almadıklarına gelınce bunlar yetme demiştimya abisi özeniyor bunlar özenti var hepsinde agu demeden yurumeye calısıyor bu ..bneler:D :lol:[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: NightHunter666, 23 Aralık 2005 03:07 tarihinde demiş ki: ben kum kamyonu getirirdim niye gitti ki :D aha sana kum kamyonu degılde sana tıtreyen bısı verım aha onla oyna :D as geyık budur be cocum Türkce veya Türk olmaktan utanan varsa onunda a..a..s.s.im aha bu boşlukları doldurmaca oynayın bu noktolar ne[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimkine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 muahaha guzeldı tıtresımlı olsun bunlara bu yakısır ahuhauh:lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ujio senin karakter bi kac gundaha girmesse oyuna sen paticikte 123123 madalya alcan sağlam post kasiyon bizde ogret plz :))[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:144 k Clan yok dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf [Bu mesaj Ojeee tarafından 23 Aralık 2005 04:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Ojeee tarafından 23 Aralık 2005 04:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimkine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 oje zate bu petunya (şinci petunyada ne der:lol: )heral boş kaldı aslını bılmeden ınkar eden cınslerden ondan olsa gerek rekor kırıp tatmınkarlıgını arttıracak nighte:lol:unlu olamazsın laa hem kumda aga AGA resmımı yapıyonuz bakım siz gıdınde ünlüler çiftliğine katılın burası ünlü olmanıza yetmez hem orda aga bulursunuz hade bakem nash baska sefere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: kimkine, 23 Aralık 2005 04:44 tarihinde demiş ki: oje zate bu petunya (şinci petunyada ne der:lol: )heral boş kaldı aslını bılmeden ınkar eden cınslerden ondan olsa gerek rekor kırıp tatmınkarlıgını arttıracak nighte:lol:unlu olamazsın laa hem kumda aga AGA resmımı yapıyonuz bakım siz gıdınde ünlüler çiftliğine katılın burası ünlü olmanıza yetmez hem orda aga bulursunuz hade bakem nash baska sefere :lol:[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: NightHunter666, 23 Aralık 2005 03:02 tarihinde demiş ki: sansina pica baska topice insallah :D la hakket bastan asagı bida okudum bak dedimki bu cocuga önyargılımı yaklastım ama dogru etmısım la sana hakket titresımli sart haa sanaldasın olmasan artık bidakıne artıkın[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 oynamak isteyen arkadaslar cogalmis gelin gelin buyrun sizde oynayin kardes kardes[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 :horace:[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: korix, 23 Aralık 2005 04:30 tarihinde demiş ki: said: NightHunter666, 23 Aralık 2005 03:07 tarihinde demiş ki: ben kum kamyonu getirirdim niye gitti ki :D aha sana kum kamyonu degılde sana tıtreyen bısı verım aha onla oyna :D as geyık budur be cocum Türkce veya Türk olmaktan utanan varsa onunda a..a..s.s.im aha bu boşlukları doldurmaca oynayın bu noktolar ne titreyen biseyi kendin icin almissin belli o sekil muhafaza etmeye devam et ;)[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar