illailla Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 oyun içerisinde bulunan charların isimleri neden hep yabancı seçiliyor.Türkçe isim olunca charların klasımı sarsılıyor acep merak ettimde accık :D[signature][hline]Beşiktaş bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse DEVRİM olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 oyun sadece türklere hitap etmio ondan... herkes anlasin diye...[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 peki sen niye karakter yerine char takma isim ve ya lakap yerine nick diyosun ^^[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Bn sebebini açık ve net açıkliyim. Oyundaki ilk karakterimin sonunda Tr vardı ve önüne gelen '' aga item pls , kas beni pls , clan pls, '' diyip duruyodu. Şimdi yabancı olunca daha az rahatsız ediliyoruz. Bu benim nedenim gerisini bilmem...[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: NightHunter666, 23 Aralık 2005 01:31 tarihinde demiş ki: peki sen niye karakter yerine char takma isim ve ya lakap yerine nick diyosun ^^ u might be an anchorman ^^[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :BooZe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 aga bak sözlükte arattim bulamadim anchorman felan ne oluo küfür etmion demi :D:D:D[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: NightHunter666, 23 Aralık 2005 01:35 tarihinde demiş ki: aga bak sözlükte arattim bulamadim anchorman felan ne oluo küfür etmion demi :D:D:D AGAAA haberci neyim gibin bişi :D:D:D[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :BooZe [Bu mesaj LorDofHmN tarafından 23 Aralık 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 coskun aral (öyle miydi o adamin adi :D) deseydin ya neden kastin 8-)[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Hastayım ona zaten adam bi duramadı vatanında :D[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :BooZe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 genele hitaptan çok özentileriniz bence. ingilizceyi bilmiyor ismi ingilizce.yürümesini bilmeyenin koşmaya çalışması veyada kendi görüşünü belirtmesini bilmeyenin balıklama konuya başka şekilde atlaması gibi bir şey bu sanırım[signature][hline]Beşiktaş bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse DEVRİM olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 zzz yu knov ingliş ? okthxbb si yu leytır if yu vant tu[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :BooZe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: dies2, 23 Aralık 2005 01:43 tarihinde demiş ki: ULA YAZIKLARI OLSUN SİZE 2 SAATTİR BİR MALEZİA SERVERİNİN UPGRADE NERDEN EDERİM DİYOM BİRİNİZ BİLMİYORMUSUNUZ? www.e-games.com.my[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :BooZe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 yes bro özeniyoruz hepimizi özendik ve charlarimiza foreign nickler aldik in the name of being cool 8-)[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: LorDofHmN, 23 Aralık 2005 01:43 tarihinde demiş ki: zzz yu knov ingliş ? okthxbb si yu leytır if yu vant tu bunun tek cevap karşılığı dilimizce sieeeeeeeee :lol:[signature][hline]Beşiktaş bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse DEVRİM olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: LorDofHmN, 23 Aralık 2005 01:43 tarihinde demiş ki: zzz yu knov ingliş ? okthxbb si yu leytır if yu vant tu o_0[signature][hline]o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: dies2, 23 Aralık 2005 01:43 tarihinde demiş ki: ULA YAZIKLARI OLSUN SİZE 2 SAATTİR BİR MALEZİA SERVERİNİN UPGRADE NERDEN EDERİM DİYOM BİRİNİZ BİLMİYORMUSUNUZ? bilsek biliyoruz deriz git google da arat alla alla paticikteki adamlar icin arama motoru mu dediler[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sen geldin ben gittim cam c ya :D Gelmenle alakalı diil O_o uyku bastırdı :D[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :BooZe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: NightHunter666, 23 Aralık 2005 01:44 tarihinde demiş ki: yes bro özeniyoruz hepimizi özendik ve charlarimiza foreign nickler aldik in the name of being cool 8-) :lol: :D hahahahaha gülmekten öldüm karnıma ağrılar girdi şinci sancılanıyorum acep bu espiriye kaç dakika saat gün gülmem lazım birde bunu söylesen azcık ben cahilimde[signature][hline]Beşiktaş bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse DEVRİM olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: illailla, 23 Aralık 2005 01:44 tarihinde demiş ki: bunun tek cevap karşılığı dilimizce sieeeeeeeee :lol: ben genelde fuck off u kullaniyorum sie neymis fuck off daha cool duruyo ayrica get lost ta not bad[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: illailla, 23 Aralık 2005 01:47 tarihinde demiş ki: said: NightHunter666, 23 Aralık 2005 01:44 tarihinde demiş ki: yes bro özeniyoruz hepimizi özendik ve charlarimiza foreign nickler aldik in the name of being cool 8-) karnıma ağrılar girdi şinci sancılanıyorum Önce türkçe öğrensek ?[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :BooZe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: dies2, 23 Aralık 2005 01:44 tarihinde demiş ki: HAY ALLAH RAZI OLA SENDEN :) ulan kac hafta oldu hala buyuk yaziosun hala buyuk yaziosun yeter lam insan merak eder okur yukardaki basliklari bu ne ole ki diye hic mi kesfetme icgudusu yok ?[signature][hline]o_0 [Bu mesaj Marl0_on tarafından 23 Aralık 2005 01:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 sen gül diye yapilmis bi espiri deil o ama gülmek istiosan istedigin kadar gülebilirsin unlimited ibaresini görmedin mi O_o[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares blocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Marl0_on, 23 Aralık 2005 01:51 tarihinde demiş ki: said: dies2, 23 Aralık 2005 01:44 tarihinde demiş ki: HAY ALLAH RAZI OLA SENDEN :) ulan kac hafta oldu hala buyuk yaziosun hala buyuk yaziosun yeter lam insan merak eder okur yukardaki basliklari bu ne ole ki diye hic mi kesfetme icgudusu yok ? zuhah have no fear cam is here ^^[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :BooZe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: NightHunter666, 23 Aralık 2005 01:47 tarihinde demiş ki: said: illailla, 23 Aralık 2005 01:44 tarihinde demiş ki: bunun tek cevap karşılığı dilimizce sieeeeeeeee :lol: ben genelde fuck off u kullaniyorum sie neymis fuck off daha cool duruyo ayrica get lost ta not bad ingilazcan nasıl daha anlayamadım şinci sen ben ingilazca biliommu demek istiyon yoksam maksat yazı yazmaksa sana defter gönderim birde silgi oraya karala dur egonu orda daha iyi tatmin edersin[signature][hline]Beşiktaş bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse DEVRİM olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: illailla, 23 Aralık 2005 01:52 tarihinde demiş ki: said: NightHunter666, 23 Aralık 2005 01:47 tarihinde demiş ki: said: illailla, 23 Aralık 2005 01:44 tarihinde demiş ki: bunun tek cevap karşılığı dilimizce sieeeeeeeee :lol: ben genelde fuck off u kullaniyorum sie neymis fuck off daha cool duruyo ayrica get lost ta not bad ingilazcan nasıl daha anlayamadım şinci sen ben ingilazca biliommu demek istiyon yoksam maksat yazı yazmaksa sana defter gönderim birde silgi oraya karala dur egonu orda daha iyi tatmin edersin Sen türkçe öğren ben sana ingilizce çalıştırırım sınavdan 5 alırsın..[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :BooZe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar