_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 aynen ya 16 yasında amerıkalı bi cocuk 52 saat ke oynuyo ve kalbi duruyo.warmı bundan kötüsü.bu oyun açlık hissini kaybettiriyo.pisikilojiyi bozuyo. hayatta her zaman ne deriz allah başta saglık versın sonra para pul versın deriz ama bu gidişke saglık yok olcak ve .............. biz fazla uzun yaşamayız bunu görüyorum[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_ LVL : 62 NP : xxxx Server :Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 b,li,yosunuz gerçek hayatta 30 taşa kaldıran olmaz bizi yerdenn :P[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_ LVL : 62 NP : xxxx Server :Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 k2 networ hayatımı geri verrrrr!!!!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 benim zamanımda gm kimdir nerdedir nasıl yazışırız bilmioduk. kaldıki ben customer dan 2 kere küfür ettiğim oldu ama banlamadılar :D power kolay gelsin :) ben taktik bilmiom ama öğrenirsem yazarım :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ve sonunda babamda bulaştı KE ye 3 kardeş ve bir baba valide kafayı sıyırmak üzere sabah bi esti geçti akşama kesin 2. round var biz en iyisi onuda bulaştıralım KE ye 2 el PC satan varmı PC sayısı yetmiyor artık : ))[signature][hline]R0AD_RuNNeR taze 60 sin cln:pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Rion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: _PoWeR_TURK_, 24 Kasım 2005 14:26 tarihinde demiş ki: b,li,yosunuz gerçek hayatta 30 taşa kaldıran olmaz bizi yerdenn :P :D:D:D:D[signature][hline]Name : _:Therion:_ Class : Shadow Vain Lvl : 6x Np : 142 k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 abı ne diyosunnnnnnnnnnnn :P baba warrıor sen mage kardes rogue anne priest party saglam desene :P[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_ LVL : 62 NP : xxxx Server :Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 işte kopamıyoruz ko dan bence ölenekadar devaaaammmmmmm (yada k2 göçene kadar):P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ok roll başarılar sana[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_ LVL : 62 NP : xxxx Server :Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STRIKER_7_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Benim çarı premium aldığım gün banladı biff denen zevat,klanımdaki arkadaşlarım ve arkadaşlığımız çok sıkı bu yüzden bırakamıyorum.46 magem vardı onunla giriyoeum msn hesabı takılıyoruz.Bu oyun artık zıvanadan çıkmıştır,ve sen powertürk sonuna kadar haklısın.Banım açılır açılmaz çarı satıp bırakacam.[signature][hline]Aha kafası yarıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ok konusmayızz_ yeterkı sen iste :P[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_ LVL : 62 NP : xxxx Server :Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 rollllllllllllllll çok seviyo heralde ve onun hayatında prob yapmamış heralde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 o normal abi.adamın gerçek hayatı o. baksana adam 2 aya kadar oyun düzelcek dio. burası türkiye heryer düzelir ama türkiyeye bişey düzeltmezler.daha çok nasıl düzeriz die bakıyo adamlar.sende düzülen olma roll[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_ LVL : 62 NP : xxxx Server :Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ben anlamıyorum sizi. Neden bu kadar kaptırıyorsunuz kendinizi bu oyuna? Altı üstü oyun yaa. Valla ben zevk için oynuyorum. Bir mage birde priest karakterim var. Priest'i yavaş yavaş 58 yaptım ama boş zamanımda oynadım sadece. Hiç bir şeyi ihmal etmedim televizyon haricinde. Bu yüzden içim çook rahat. Yaklaşık 1 haftadır 58 olarak duruyor karakterim dokunmuyorum bile çünkü işlerim vardı. [spo1=Sonuç]"Şunu unutmamak lağzım ki bu sadece bir oyun"[/spo][signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 58 Clan: Hanedans Np: 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCkopat_WarrioR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ya bu sadece bi oyun kendinizii fazla kaptırmanın manası yok takılın eglenin işte olay bu kadar basit bende günde ortalama 6 7 saat oynuyorum canım istemeyince oynamıyorum kolay yani sizi esir almasına izin verme rahat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozii Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya bana göre cok ei bişi çünkü bu oyudnan ei para kırıorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eskimo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bende bu konuda topıcler açmıştım silindi.İnanamıyorum sanki üstümden büyük bir yük kalktı,oyunu bıraktığımda şu an bizimle dalga geçenler başları sıkıştığında çok üzülücek,yemedim içmedim ytl yatırdım,ama daha çok zarara girdim.Neredeyse itemim kalmadı,onlarla birlikte bütün boşa geçirdiğim zamanlar da insafsızca çalındı... Geç olmadan sizde bırakın.. LÜTFEN!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_DarkAngeL_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 COK HAKLSIN KARDES EN SONUNDA SOLE KONUS WALAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CAKO20 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 konuya girmeden herkese baştan slmlar power yasdığın yasıları okudum sana hak vermemek mümkün değil ko insanı kendine bağımlı yapıyo şuan ben bir işte çalışmıyorum yani boşta durduğum için vakit öldürmek amacıyla oynuyorum yarın bugün bırakabilirim pckopat sana sadece yuh diyorum 6 7 saat ne abi nerdese sabahtan akşama kadar nese bb[signature][hline]NİCK : CAKO LVL : 60 - PALADİN IRK : EL MORAD CLAN : REVENGE NP : 25K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eskimo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Haydaaa itemlerim geri gelmiş.üstelik mıragenin teki +8,elimde olan +7 shart bankadada var,bu oyun azıttı,yada ben kafayı yedim.Bittiğim gün bugündür,hemen ytl ile satıp bırakıcam oyunu eyw.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CAKO20 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ah bide benim +8 chitin sheld (kalkan) ım gelse geri a.q. umutla bekliyorum halan ama ne fayda[signature][hline]NİCK : CAKO LVL : 60 - PALADİN IRK : EL MORAD CLAN : REVENGE NP : 25K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eet ya şu ke hayatımızı çürüktü 2 yıldır pc başına takıldım kaldım ark alr beni görmek için ya ewe geliodu yada msn nem açıksa ordan konuşuodk doru adamalr para kazandı biz se ; hayatmızın nerdese en önemli zmn larını burda kaybettik ben ke yi pc den silmiştim ama wakit geçmiordu tam 4 gündür yüklemeye çalışıorum birde baktım bu yazılarınızı okum size % 100 hak werdim şimdi ke yi bırakmaya kesin kararlım kaybettim zmn ı we kaybettim ark ları geri kazn mana çalışıorum :lol: inş hepsi beni aralarına alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 dark power yaptığın çok güsel bişe çünki her insan bağım lılık yaptığı şeyden kurtulamaz örneğin; bi insan roın içtimi bırakamıo bu oyunda onun gibi bişe ama bi bırakmalıyız hayatımızı insanlara para kazandırarak geçirmemeliz önümüze bakmalıyız ilerdeki hedef lerimize ulaşmak için koşmalıyız bi oyuniçin AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSLAaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 haklısınız dostlarımm umarım bırakırız bak şimdi yenı serverda gelmiş millet lvl kasıo[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_ LVL : 62 NP : xxxx Server :Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 power çok kral yazmışın , yazdıgın yazıyı okurken birazcık kendimi gördüm , annem banada sinirlenerek bi işe girmemi söylüyo evde oyun oynayacagıma ama kopamıyorum , işin kötü tarafı kopamadığım alışkanlık knight değil , bilgisayar başında vakit geçirmeymiş Benim knight online ' da yapmak istedigim çok az şey kaldı , hedefler bitti yani , pelerinli olmak istedim noobken, oldum , master olmak istedim büyük abiler gibi onuda oldum , chitin shell giymek istedim onuda giydim , raptor +8 istedim oda oldu , 65 olmak istedim onuda oldum absoluteness ı açtım üstüne 66 da oldum , ama artık bişeyler bitti gibime geliyo , bence insanların en iyisi kendi başlarına bırakmak vede kendilerinin oyunu bitirmesini izlemek , elbet sıkılcak herkes , 1sene 2 aydır oynuyorum vede oyun boş artık benim için arkadaşlarım dışında , level deseniz artık iğreniyorum , pk deseniz belli bi süreden sonra bayıyo , yani anlayamayan arkadaşlar için , bu oyun çok eksikleri olan bi oyun bunu 1 seneden fazla oynayıp anladım,umarım diğer arkadaşlarımda en kısa zamanda anlar ve bıkarlar[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar