ReBeL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 albumu onyargısız 5-6 sefer dinnedim. 2. ile son dinleyis arasinda hicbir duygu farki hissetmedim. hazmi cok kolay bi album olmus.iyi taraftan industrial havadan tamamen uzaklasmışlar.soundtrackten sonra cok guzel riffler melodiler gelmiş.ancak butun sarkilarin brutal olup nakaratlari clean yapmak tamamen tribünlere oynamaktır.orasi beni rahatsız etti. bi de hatun koymuslar sanki bi olayi warmış gibi. bi boqa yaramamış . album genel olarak kötü değil ama reroute to remain kadar da iyi değil. reroute ne kadar iyiki bi de o war yani :D amma o albumun 3-4 sarkisi cok cok cok iyidi. burada ortalama ayni butun sarkilar.:) beklentinizi düşük tutun oyle dinleyin. cok seveceksiniz :D ha bi de şu son sarkiyi resmen albumu 45 dk ya tamamlamak icin koymuslar. acaip kıl oldum ona.sarki sarki indiren warsa hic zahmet etmesin . simdiden soyliyim.[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Dead End ile Come Clarity hoşuma gitti konser playlistinde olsun bence bu 2si :) Ama sadece 2si...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ciddi diyorum dinleyin biraz daha ne riffler ne melodiler var daha rahat göreceksiniz,ilk 4-5 dinleyişimde sadece crawl through knives ve vanishing light ı baya sevmiştim,şimdi albümün tamamı süper bence,son şarkıya da bok atmayalım bence güzel olmuş,aynısını opeth de damnation da yaptı,bu hiç olmazsa ondan daha iyi.[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: December_Flower, 29 Kasım 2005 23:38 tarihinde demiş ki: aynısını opeth de damnation da yaptı,bu hiç olmazsa ondan daha iyi. ahaha yok artık[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 opeth'in damnation oncesi albumlerinde de mellow parcalar mevcuttu, damnationda hepsini mellow yaptilar. tarz degisikligi falan yok, gayet de guzel yaptilar. pls.
Jester Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: ReBeL, 29 Kasım 2005 22:51 tarihinde demiş ki: reroute ne kadar iyiki bi de o war yani :D masterpiece[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens... 2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight! [Bu mesaj Jester tarafından 30 Kasım 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 pieceofsh... :p[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Akerfeldt, 29 Kasım 2005 23:59 tarihinde demiş ki: said: December_Flower, 29 Kasım 2005 23:38 tarihinde demiş ki: aynısını opeth de damnation da yaptı,bu hiç olmazsa ondan daha iyi. ahaha yok artık arkadasım sakin ol biraz ne albümü dinleyip yorum yaparsın ne de yazdığımı tam okuyup anlamadan cevap verirsin,maksadın opethi koumaksa geç bunu opeth benim için de en iyilerdendir,bu quote yaptığın cümle albümün son şarkısı için söylenmiş bir şeydi,hani damnationun sonundaki parça var ya onun için said: thanatos, 30 Kasım 2005 00:13 tarihinde demiş ki: opeth'in damnation oncesi albumlerinde de mellow parcalar mevcuttu, damnationda hepsini mellow yaptilar. tarz degisikligi falan yok, gayet de guzel yaptilar. pls. sen de yanlış anlamışsın ,tarz değiştirdi falan demedim,albümün mellow vs olmasaına bişi demedim son parça için dedim,lütfen dikkat.[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 The Jester Race 4eva![signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Evet albümü bol bol dinledim ve sunu anladim ki; R2R ve STYE'e haksizlik yapmisim, Come Clarity In Flames'in gelmis gecmis en kötü albümü.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior
Jester Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Kriterlerin ne Penth?[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens... 2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight!
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: December_Flower, 30 Kasım 2005 01:17 tarihinde demiş ki: said: Akerfeldt, 29 Kasım 2005 23:59 tarihinde demiş ki: said: December_Flower, 29 Kasım 2005 23:38 tarihinde demiş ki: aynısını opeth de damnation da yaptı,bu hiç olmazsa ondan daha iyi. ahaha yok artık arkadasım sakin ol biraz ne albümü dinleyip yorum yaparsın ne de yazdığımı tam okuyup anlamadan cevap verirsin,maksadın opethi koumaksa geç bunu opeth benim için de en iyilerdendir,bu quote yaptığın cümle albümün son şarkısı için söylenmiş bir şeydi,hani damnationun sonundaki parça var ya onun için albumu dinledim ve yorumumu yaptım,10 kere dinlenilecek bi albumde değil bence,sindirilecek bi tarafı yok.yazdığının ise yanlıs anlasılması seninle ilgili bir olay,daha açık yazarsan ne demek istediğini anlarız.ayrıca weakness your bedtime story is scaring everyonedan çok daha bişeye benzeyen bir sarkı bence ve de "siktiriboktan amerikan teen kız çakmaya yönelik metal" turunu icra eden bir grubun sarkısıymıs gibi gelmiyor kulağa en azından weakness'in ismi[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 30 Kasım 2005 01:49 tarihinde değiştirilmiştir]
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: December_Flower, 29 Kasım 2005 23:38 tarihinde demiş ki: son şarkıya da bok atmayalım bence güzel olmuş,aynısını opeth de damnation da yaptı,bu hiç olmazsa ondan daha iyi. yazmışım son derece açık bir şekilde,daha da açık olamaz yani,albümü büyük bir önyargıyla dinlediğin de belli o yüzden bu tartışılmaz daha artık,beğenmezsen bişi diyemem ama 1 kere dinlemeyle hiç bir albüm anlaşılmaz ben burada sana karşı çıkıyorum(bırak sindirme olayını),weakness your bedtime storyden daha iyi demişsin,sana göre bana göre olayı gene hiç girmeyelim ama şarkı ismine laf atma nedir yahu eheheh,şarkının ismi yani adamlar kim bilir ne düşündü de koydu onu sırf şarkı ismi öyle diye bir şey denilmez ona.[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity
DeadSouL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Penthesilea, 30 Kasım 2005 01:21 tarihinde demiş ki: Evet albümü bol bol dinledim ve sunu anladim ki; R2R ve STYE'e haksizlik yapmisim, Come Clarity In Flames'in gelmis gecmis en kötü albümü. Bu söylediğine gülerler, aman diyeyim...[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net
ReBeL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yok walla soundtrack den daha kotu album olmaz olamaz.[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Abi gay may F(R)iend, The Quiet Place falan vardi. Aha ben anladim In Flames'in olayini. Her seferinde daha kötü albüm cikararak eski albümlerini göreceli olarak güzel kiliyorlar! : P Jestercim, kriter olarak müzik zevkimi aliyorum abi. Ben begenmiyorum diye kimse begenmicek diye bisi yok tabiki[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior
Jester Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 İşte o zaman albüme kötü diyemezsin beğenmiyorum dersin Kötü diyorsun kriter ne diyorum zevkim diyorsun[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens... 2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight!
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Penthesilea, 30 Kasım 2005 01:21 tarihinde demiş ki: Evet albümü bol bol dinledim ve sunu anladim ki; R2R ve STYE'e haksizlik yapmisim, Come Clarity In Flames'in gelmis gecmis en kötü albümü. gerçekçi ve süper bir yorum. :lol:[signature][hline]Deli333
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bu upload edin tekrar arkadaşlar cekemedim parçayı.. Jester sen gir msn e bana gönder veya..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 albumu begendıgımı pek solıyemeyecegım..[signature][hline]God.. Are you there?
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Jester, 30 Kasım 2005 16:23 tarihinde demiş ki: İşte o zaman albüme kötü diyemezsin beğenmiyorum dersin Kötü diyorsun kriter ne diyorum zevkim diyorsun arkadaşı şöyle düzeltiyim o zaman:p albüm kötü,kriterim önceki albümleri
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Şahsen hayaln kırıklığı yaşadım baya ama ÇOOOOK şey beklediğim için sanırsam. 1 hafta sonra hastası olurum bu şarkıların=)[signature][hline]Herkes neden mutlu?
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Kaç gündür deniyorum...Hasta olamıyorum bir türlü,hayranlık bile uyanmıyor..Come Clarity şarkısı biras 2.defa dinlenesini getirtiyor o kadar...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 valla git gide daha iyi geliyor albüm bana da,hele vacuum offf..[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity
Jester Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hehe harbi harbi kötü diyenler çok şey kaçırıyor, mükemmelin de ötesinde bir albüm 8 gün oldu dinlemeye başlayalı ve rahatlıkla diyorum ki 2000'den sonra çıkan en iyi metal albümü direk[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens... 2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight!
Öne çıkan mesajlar