pc_kopatt Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 daha yeniyim bu serverde ama :) ben beramusda pc_KopAT die charım war belki bilirsiniz 60 lvl ama shell bulamadım :( göğüslük yardım ederseniz sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 :-O[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 tavuk göğsü var... bol tarçınlı...dünden ama taze daha[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 zzzzZZzzzZz[signature][hline]nick:stratavorious(paladin) nation:dönme :) clan:slm_aga_party_pls_xD level:67 np:up up up :P server:ares durum:go go go 70 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 pazar alanını aratırdınmı ![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ya burda bilinç gibiler varken walla adam gibi işi cıvıtmadan bişeyler konuşamıcaz galiba:D..yeter be bu soğuk espiriler bıktırdı be baba:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ehuehue koptum ya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 neye koptun pamir kardeşim^^^^...walla doru diil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 kardeşim kafasına esen bogle baslık acarsa koparsın tabi kop kop kop Sentello ehuehue[signature][hline]Name: YASiN31 clan: ---- Server : Ares Lvl: 62 np : 39k Nation: Karus Job: Shodow Knight Durum : Bayramda 65 olucam jaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 o zaman şappi şappi şappi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 we aleyküm selam.we rahmetullahü we berekatü ama yeni gelenler bölümü var.yada pazar alanı.oraya yazsan daha iyi olurdu[signature][hline]İsim=Fa1L3d Seviye=5x Sunucu=olympia Görev=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: bilinc, 22 Aralık 2005 20:04 tarihinde demiş ki: tavuk göğsü var... bol tarçınlı...dünden ama taze daha sdahnjsadbhjbsadsadj:-)[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Soğuk espri mi? Anlamlı konuşmak mı? Önce topiğin başlığına bir bak "herkese s.a". Arkadaş topuklu ayakkabısıyla kahveden içeri giriyor elinde tesbihiyle. Sonradan şöyle diyor: Ben Hıdır tanırsınız... Bana bir yelek lazım. Kalite olsun annadın mı yani... Böyle bir absürdlüğe absürd cevap vermek zorunda kalıyorum. Çünkü ben burayı takip ediyorum.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 tmam baba da arkadaş da dikkat etcek tabi..senin gibi bizde bakıoz ve takib edioz siteye ve topiclere..ama şu açık ki "herkese s.a" gibi başlıklı i topic herkesin daha çok ilgisini çekio...hiç mi müşterinin dilinden anlamıon be kardeş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 /del MMORPG Türleri / Knight Online[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 a.s.[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Kısa zaman önce bu adam gene buna benzer bir topic açmıştı. Burası tanışma, kaynaşma bölümü değil. Boşu boşuna sadece iş olsun yazım orada bulunsun diye bir topic açıyor. Bende dahil olmaz üzere herkes buraya birşeyler yazarak böyle gereksiz kişilere ödün veriyoruz. Gereksiz insanlar topluluğuna katılan birisi daha...[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 xdsadsad topice bakarmısın yaw ... Arkadaşlar sundries tam bizim evin zıt yönünde biri gelirken wolf alıversin bi tek eksiğim o var...[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :BooZe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar