Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

master görevi için yardım lütfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Forumlarda arattım arkadaşlar ama istediğimi bulamadım. Lvl 60 ım şu an ve Linette Arch Mage' nin önünde bekliyorum. Master olmak için tam olarak neler gerekiyor ve nasıl yapacağım? Elimdeki malzemeler; 10 ar tane safir, kristal ve opal, 50 zombi gözü, 50 gavolt wing, 1 ad cursed bone, 1 ad harpy tüyü, 1 ad kekury ring (uniq) ... Sanırım hepsi bu. Ama Arch Mage'de gerekli seçeneği bulamadım. Acil yardım lütfen...[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
Mesaj tarihi:
Teşekkürler arkadaşlar, gerek kalmadı. Ben hallettim. Artık Elemantal Lord'um :)
Ama bilgiye gereksinim duyabilecek arkadaşlar için yazalım, bulunsun. Master görevi için 10 ar adet kristal, safir ve opal, 50 adet zombi eye, 50 ad gavolt wing, 1 ad cursed bone, 1o ad. glyptorodot kanı (blood of glyphödöhödöhey), 1 adet harpy tüyü ve 1 adet uniq kekury ring gerekmekte. Bunları alıp Linet'teki Arch Mage dedeye gidiyorsunuz. En üstte yer alan "choose my specilty" seceneğini tıklıyorsunuz ve skilleriniz açılmış oluyor.[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı....
  • Yeni Oluştur...